AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
aproape ca nu mai conteaza ca ii faci un deserviciu prin atitudinea asta, incercand sa intaresti sentimentele de dispret ale celor care vor falimentul sefilor tai...
trist este ca nu realizezi ca procedand asa... iti faci si tie un deserviciu,... ca persoana...
sau poate ca si tu esti de partea celor care lupta contra AGVPS,... si asta-i modul tau de a-l ataca: sa-l sapi la radacina,...chiar din interior
[/quote]
miky
cica : unde dai si unde crapa.
din pacate nu ai inteles nimic. dar acum fiecare intelege ce vrea dar eu vroiam sa exprim cu totul altceva.
apsalba :: bati campii cu gratie si continui sa nu vorbesti altceva decat despre altii.oare sa nu ai ce sa scrii despre realizarile tale???

trist este ca nu realizezi ca procedand asa... iti faci si tie un deserviciu,... ca persoana...
sau poate ca si tu esti de partea celor care lupta contra AGVPS,... si asta-i modul tau de a-l ataca: sa-l sapi la radacina,...chiar din interior

miky
cica : unde dai si unde crapa.
din pacate nu ai inteles nimic. dar acum fiecare intelege ce vrea dar eu vroiam sa exprim cu totul altceva.
apsalba :: bati campii cu gratie si continui sa nu vorbesti altceva decat despre altii.oare sa nu ai ce sa scrii despre realizarile tale???

Pentru cei care se fac ca nu pricep cum se desfiinteaza o asociatie al carei statut nu este in regula. De obicei, cand faci o asociatie non profit, de tip privat, se face un act constitutiv in care se trec membrii fondatori, acordul lor de vointa in a se constitui sii .... atentie.... modul cum s-a constituit capitalul socialinitial al asocierii. Adica eu pun un leu el o letcaie, altul ce are si considera ca se poate dispensa in folosul asocierii. In toate situatiile actele respective trebuie sa fie autentificate notarial. Statutul si actul constitutiv vor cuprinde :sub sanctiunea nulitatii absolute"
Art. 6. (OG 26/2000)
(1) In vederea dobandirii personalitatii juridice, asociatii incheie actul constitutiv si statutul asociatiei, in forma autentica, sub sanctiunea nulitatii absolute.
(2) Actul constitutiv cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:
a) datele de identificare a asociatilor: numele sau denumirea si, dupa caz, domiciliul sau sediul acestora;
b) exprimarea vointei de asociere si a scopului propus;
c) denumirea asociatiei;
d) sediul asociatiei;
e) durata de functionare a asociatiei - pe termen determinat, cu indicarea expresa a termenului sau, dupa caz, pe termen nedeterminat;
f) patrimoniul initial al asociatiei; activul patrimonial, in valoare de cel putin dublul salariului minim brut pe economie, la data constituirii asociatiei, este alcatuit din aportul in natura si/sau in bani al asociatilor;
g) componenta nominala a celor dintai organe de conducere, administrare si control ale asociatiei;
h) persoana sau persoanele imputernicite sa desfasoare procedura de dobandire a personalitatii juridice;
i) semnaturile asociatilor.
(3) Statutul cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:
a) elementele prevazute la alin. (2), cu exceptia celor de la lit. g) si h);
b) explicitarea scopului si a obiectivelor asociatiei;
c) modul de dobandire si de pierdere a calitatii de asociat;
d) drepturile si obligatiile asociatilor;
e) categoriile de resurse patrimoniale ale asociatiei;
f) atributiile organelor de conducere, administrare si control ale asociatiei;
g) destinatia bunurilor, in cazul dizolvarii asociatiei, cu respectarea dispozitiilor art. 60.
(4) La autentificarea actului constitutiv si a statutului asociatiei se va prezenta dovada eliberata de Ministerul Justitiei privind disponibilitatea denumirii noii asociatii.
Tovarasii ajvps-isti au uitat sa treaca in statut cine sunt membri fondatori si modul cum s-a constituit capitalul social initial. Pai cum sa treaca ei sediile cand nu erau ale lor? Iuteala de mana era sa se dovedeasca buna. Ghinionul lor este ca in aceasta lacomie au fost deranjati de aparitia noilor asociatii, atat de vanatori cat si de pescari si hai cu ei la tribunal s-ai speriem. Acesata sperietura pe care au vrut sa o traga noilor asociatii se va dovedi actul lor de deces.
Art. 6. (OG 26/2000)
(1) In vederea dobandirii personalitatii juridice, asociatii incheie actul constitutiv si statutul asociatiei, in forma autentica, sub sanctiunea nulitatii absolute.
(2) Actul constitutiv cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:
a) datele de identificare a asociatilor: numele sau denumirea si, dupa caz, domiciliul sau sediul acestora;
b) exprimarea vointei de asociere si a scopului propus;
c) denumirea asociatiei;
d) sediul asociatiei;
e) durata de functionare a asociatiei - pe termen determinat, cu indicarea expresa a termenului sau, dupa caz, pe termen nedeterminat;
f) patrimoniul initial al asociatiei; activul patrimonial, in valoare de cel putin dublul salariului minim brut pe economie, la data constituirii asociatiei, este alcatuit din aportul in natura si/sau in bani al asociatilor;
g) componenta nominala a celor dintai organe de conducere, administrare si control ale asociatiei;
h) persoana sau persoanele imputernicite sa desfasoare procedura de dobandire a personalitatii juridice;
i) semnaturile asociatilor.
(3) Statutul cuprinde, sub sanctiunea nulitatii absolute:
a) elementele prevazute la alin. (2), cu exceptia celor de la lit. g) si h);
b) explicitarea scopului si a obiectivelor asociatiei;
c) modul de dobandire si de pierdere a calitatii de asociat;
d) drepturile si obligatiile asociatilor;
e) categoriile de resurse patrimoniale ale asociatiei;
f) atributiile organelor de conducere, administrare si control ale asociatiei;
g) destinatia bunurilor, in cazul dizolvarii asociatiei, cu respectarea dispozitiilor art. 60.
(4) La autentificarea actului constitutiv si a statutului asociatiei se va prezenta dovada eliberata de Ministerul Justitiei privind disponibilitatea denumirii noii asociatii.
Tovarasii ajvps-isti au uitat sa treaca in statut cine sunt membri fondatori si modul cum s-a constituit capitalul social initial. Pai cum sa treaca ei sediile cand nu erau ale lor? Iuteala de mana era sa se dovedeasca buna. Ghinionul lor este ca in aceasta lacomie au fost deranjati de aparitia noilor asociatii, atat de vanatori cat si de pescari si hai cu ei la tribunal s-ai speriem. Acesata sperietura pe care au vrut sa o traga noilor asociatii se va dovedi actul lor de deces.
se prea poate, pescuitorule... da nu-i bai !pescuitorul scrie: miky... din pacate nu ai inteles nimic.
desi eu as zice ca am inteles bine ce era de inteles, dar tu n-ai priceput mesajul meu... din pacate !
vezi tu...
nu esti singurul care nu e de acord cu tot ce zice apsalba, mai sunt si altii, numai ca...
aici sunt trei categorii de forumisti interesati de subiect:
1) apsalba si cei care il sustin
2)tu si cei care sustin agvps-ul (adevarul ca io nu mai stiu altul in afara de tine dar poate nu i-am observat

3) cei care nu va sustin in mod deosebit pe niciunul dintre voi, ori pentru ca sunt impotriva amandoura, ori pentru ca sunt nehotarati si debusolati, ori nu vor sa aiba nici o parere, nestiind a cui e dreptatea, adica de fapt majoritatea pescarilor de rand, nemultumiti de situatia actuala, adica de statutul lor, de apele golite de peste, de braconierii nesimtiti care isi fac treaba nestingheriti la lumina zilei, de mizeria de pe maluri si de pretul pe care trebuie sa-l plateasca in fiecare an pentru a se bucura de toate astea... si care se simt doriti doar ca masa de manevra,...
o sa-i iau pe rand ca sa intelegi:
1) apsalba, vorbeste aici atat ca persoana cat mai ales si in numele asociatiei pe care o reprezinta,... de aia se si semneaza cu apsalba,... asa e si perceput....are dreptul s-o faca,... are dreptul sa vorbeasca in numele asociatiei sale,... semneaza pe acte oficiale, demareaza actiuni in justitie

pe cei din categoria 3,... nu ne-a convins... ok... dar el spre deosebire de tine, a sezizat ca existam,... si a realizat ca are nevoie de noi,... daca mai poate gasi adepti,... numa in randul nostru o poate face,... si o face in felul in care se vede si in care spera el sa convinga... ca reuseste sau nu,... asta e alta problema... dar e tot o circumstanta...
2) tu reprezinti oficial AGVPS-ul ? adica poti vorbi oficial in numele lui ? atunci semneaza-te si tu cu AGVPS, sa stim si noi... personal eu nu cred,... imi place sa cred ca esti probabil angajat al AGVPS, chiar ca iti faci bine treaba si pui suflet, dar atat... in cazul asta... nu e razboiul tau ! e al AGVPS-ului... de ce il transformi intr-o batalie personala ? la ce iti foloseste ?... respectul pe care poate ti l-ai castigat aici pe forum, ti l-ai castigat in primul rand ca persoana,... nu vorbind in numele AGVPS...
sau ai sarcina de serviciu sa sustii cauza AGVPS ?... desi nu cred, sa zicem ca e asa,... atunci fa-o intr-o maniera care te onoreaza...
nu e vorba de ce zice apsalba,... AGVPS-ul are bube mari... e o realitate...
situatia actuala de haos se datoreaza agvpsului,... de aia s-a ajuns aici,... daca de-a lungul anilor, apele ar fi avut peste, daca ar fi fost ingrijite, daca am fi avut sentimentul ca nu ne-au fost furati banii si folositi in alte scopuri,... cine ar fi vrut sa se schimbe ceva acum,...
dar nemultumirea e generala,... si in randul celor din categoria 1, adica membrilor apsalba, ca de aia s-au inscris acolo, si in randul nostru celor din categoria 3...
daca reprezinti AGVPS-ul, ar fi mai util sa incerci sa demontezi bubele de care vorbeam,... daca constinta personala iti zice ca nu se pot demonta, atunci cauta macar sa-ti pastrezi respectul personal pe care ti l-ai dobandit in randul celorlalti,... nu te mai identifica cu agvps,...chiar daca nu e o cauza moarta, ... e o cauza stramba...
virulenta ta ar trebui sa fie demna de o cauza mai buna... sau spre deosebire de apsalba pentru tine nu conteaza impresia pe care o lasi aici,... esti multumit doar sa va muscati cu pasiune ?
3)despre noi astialalti, nu e nevoie de o alta explicatie, fiecare vorbeste in nume propriu, ca persoana adica, si e problema fiecaruia ce impresie lasa...
ce e sigur insa ... e ca am vrea sa auzim altceva,... din partea primelor 2 categorii

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
@miky dupa cum constati noi cei din categ. 3 nu primim niciun raspuns concret, in timp ce apsalba bate campii cu gratie si evita intrebarile, pescuitoru(care poate vb in numele sau) se ocupa in a ataca bataile de campi ale apsalba, una peste alta niciuna din cele doua persoane nu vorbesc concret despre actiunile (in favoarea pescarilor) asociatiilor din care fac parte, dupa cum constati "in filozofia mea anterioara" apsalba iar a trantit o serie de art 23,4,5,6,77.6,34,46 din lejea 243,3542345,346,356 asta e, is curios din sa zicem 3000 de pers care citesc forumu cat inteleg ce scrie acolo si mai ales cati is interesati in a ceti respectivele legi
romanian bussines 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro