AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 25 Noi 2007, 04:15

pescuitorul scrie: nu cred ca ai vazut vreun comentariu de al meu legat de cineva ca s-a dus sa isi faca permis in alta parte.Eu de ce m-am legat a fost de niste acuze aduse uneori gratuit sau mai grav ca acela sa isi scoata "statul lui degeaba" ca un lucru pozitiv.
Asa este, n-ai facut astfel de comentarii la adresa celor care s-au indreptat catre alte asociatii, si tocmai de aia iti ziceam ca facusesi impresie buna…:D de la un timp insa ai facut acele comentarii de care zici,… rezumandu-te doar la a le face, tragand din orice pozitie ori ca era nevoie ori ca nu,…si asta nu da bine la public pentru ca:
Nu esti de o saptamana pe forumu asta, nici de o luna, parca-mi aduc aminte ca iarna trecuta erai pe aici, deci stii bine, ca si noi, cat si cum a convins apsalba de un an incoace, chiar si fara “ajutorulâ€
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 25 Noi 2007, 10:23

Acuma ai venit de acasa :fluch :help: :datz: :lol1: :elkgrin:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 25 Noi 2007, 13:18

pescuitorul scrie:diferenta nu e asa cum se vede din afara pentru ca o ff buna parte nu stie ce se intampla cu adevarat.
spune-ne tu ce se intampla cu adevarat... pana acuma nimeni n-o face...
io mor de curiozitate sa aflu... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Noi 2007, 21:40

miky:
tot ce vreau eu sa spun e ca nu imi place ca sunt bagat in aceeasi oala "de 15 ani incoace". lucrez doar de cativa ani in sistem si poate ca (am incercat si zic eu si reusit intr-o oarecare masura sa fac ceva ptr pescuit) uneori nu am fost de acord cu o anumita politica (si nu ma refer la nivel de judet) .parerea mea e ca problemele sunt de amandoua partile(si agv si minister - agv in trecut iar minister de o vreme incoace).
referitor la apsalba nu conteaza in ce am tras ci conteaza ca am incercat sa le tai creanga prin comentariile pe care le faceau(nu conta ca era o persoana sau o asociatie).nu cred ca aveau nici un drept sa se scoate super iubitori ai pescuitului prin greselile altora ==> de aia nu au priza sau mai bine zis nu prezinta incredere.Eu nu am aparat ideile agv-ului sau ajv-ului dar ei profita putin de faptul ca oamenii nu stiu cu adevarat care e situatia legala si asta am incercat sa le fac sa arat oamenilor ca nu e chiar asa cum spun ei si de aici a rezultat ca ii atac.

si inca ceva : sa stii ca au facut destule nereguli cei din noile asociatii dar niciodata nu am fost adeptul sa le fac reclamatii si stii de ce? ptr ca sunt noi in sistem si habar nu au ce inseamna. ei sunt entuziasmati de faptul ca au o asociatie dar sincer in sibiu nu am auzit vreun pescar sa fi fost controlat de o asociatie noua in 2 ani.oare nu au obligatie in contract sa faca paza????!!!!!oare de ce nu ii reclam ???? ca nu e treaba mea asa cum nu e nici a lor ce fac eu sau altii.daca erau mai buni sau mai interesati auzeam ca din 7 zile ei 5 sunt in control pe balta.dar pana acum au pauza.
deci in concluzie nu e corect ca din doi alergatori pe pista unu sa ii dea cu praf in ochi celuilalt si apoi sa zica ca e cel mai bun.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Noi 2007, 21:44

si inca ceva : nu pot si nu vreau sa comentez sau sa sustin punctul de vedere al agv-ului.nu sunt autorizat.
eu spun aici ce gandesc eu ca persoana fizica dar cu avantajul ca stiu mai multe lucruri decat un pescar obisnuit si asta din cauza serviciului.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Noi 2007, 21:57

si daca stii mai multe decat muritorii de rand de ce nu ne spui si nou si ne lasi sa \"batem campii in ignoranta noastra\"??
stii ceva? eu nu il inghit pe apsalba si asta am declarat-o sus si tare cam de la inceput,dar nici atitudinea asta de \"eu stiu ,dar nu pot sa spun\" ,(atitudine de telenovele) nu o pot inghiti.
ori stii si spui ceea ce e de spus,ori taci din gura si nu mai faci astfel de afirmatii,altfel...........nu ai fi cu nimic mai bun decat \"concurenta\"
scuze pt duritatea mesajului,dar chiar m-am saturat de telenovelele astea.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 25 Noi 2007, 23:30

Fii domnule barbat si spune ce ai de spus, nu te ascunde dupa deget. :fluch :datz: :explode: :help: :elkgrin: :lol1:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Noi 2007, 23:36

APSHD scrie:Fii domnule barbat si spune ce ai de spus, nu te ascunde dupa deget. :fluch :datz: :explode: :help: :elkgrin: :lol1:
:roll: :roll: :roll: dar ce mai, APSALBA ce ne spune ? aaaa....nimik, eu inca astept raspunsuri de la ambele persoane, asteptam, asteptam

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Noi 2007, 00:06

pescuitorul scrie: tot ce vreau eu sa spun e ca nu imi place ca sunt bagat in aceeasi oala "de 15 ani incoace". lucrez doar de cativa ani in sistem si poate ca (am incercat si zic eu si reusit intr-o oarecare masura sa fac ceva ptr pescuit) uneori nu am fost de acord cu o anumita politica (si nu ma refer la nivel de judet) .parerea mea e ca problemele sunt de amandoua partile(si agv si minister - agv in trecut iar minister de o vreme incoace).
Pescuitorule
Tocmai ca eu cred, ca prin felul cum ti-am vorbit fac distinctia necesara intre tine si “de 15 ani incoaceâ€

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 26 Noi 2007, 00:36

APSHD scrie:Fii domnule barbat si spune ce ai de spus, nu te ascunde dupa deget. :fluch :datz: :explode: :help: :elkgrin: :lol1:
in mesajul anterior scrisesem mai mult dar a fost mai bine ca am sters ptr ca daca spun mai multe domnilor de la apshd riscam sa ma acuze unii sau mai grav sa ma cheme pe nu stiu unde si cred ca nu ma mai sprijinea nimeni. si tocmai de aceea sunt mai cumpatat in ceea ce scriu.si ce vreau sa scriu o sa fie niste lucruri pe care unele asociatii le vor ascunde ca sa nu isi descopere punctele pierdute.
aceasta explicatie e valabila si ptr dvs dl adiwolf.
chiar va rog sa nu credeti ca va tin de fr..... dar nu pot spune niste lucruri care nu sunt dovedite la un anumit moment.ele sunt aproape finalizate dar nu le pot expune pana nu sunt ok.

Scrie răspuns