AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Noi 2007, 18:27

ma, zamfi aista isi baga bazook aia cam peste tot de la o vreme, io zic cai Jerula :lol: :P

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Noi 2007, 19:03

@pikeman

Intamplator ...problema vine asa:
1.Chiar imi place cum puncteaza miky.
2.Chiar imi plac si respect persoanele din Sibiu (valabil si pentru Cluj :lol: )
3.Tu nu esti din Sibiu :lol:
4.Dar ...intamplator imi esti simpatic.
5.Jerula? Este o adevarat telenovela Gerula asta...Mai ceva ca Elodia...Nu-mi plac telenovelele , deci nu sunt Gerula :evil: Ma rog, pentru tine Jerula... :lol:
6.Ca sa te iert de comparatie... te costa un Jack!
7.Pentru ca ,poate, inca nu esti angajat ( nu ca ar conta!) il dau eu! Cu o conditie :sa ma vizitezi :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 24 Noi 2007, 19:28

Pai si daca astia de la A.G.V.P.S se enerveaza si-si trag astia un statut beton , ca la carte....atunci ce se intampla ?!!!......noi ce mai vorbim....oare se impaca ...le trece supararea....?!!

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 24 Noi 2007, 19:30

ptr miky :
trebuie sa iti precizez de la bun inceput ca tot ceea ce pun pe forum este o parere strict personala.nu este punctul de vedere nici a agv nici a unui ajv.deci nu sunt pus de nimeni sa atac pe nimeni si nici nu as vrea sa expun pe forum ce se gandeste la nivel inalt de ce abereaza unii pe forum.
mai vreau sa precizez ca nu sunt indoctrinat cu o anumita idee din partea anumitor conducatori si poate o parte din apropiatii mei care au participat la diverse actiuni cu mine pot depune marturie( si nu ii platesc sau le fac vreun beneficiu in acest sens).
eu nu contest realizarile mai mari sau mai mici ale unora dar trebuie sa iti marturisesc ca o foarte buna parte din forumisti si in general pescari nu cunosc adevarata situatie a pescuitului din Romania.Fiecare e liber sa aleaga ce vrea, si nu cred ca ai vazut vreun comentariu de al meu legat de cineva ca s-a dus sa isi faca permis in alta parte.Eu de ce m-am legat a fost de niste acuze aduse uneori gratuit sau mai grav ca acela sa isi scoata "statul lui degeaba" ca un lucru pozitiv.
da sunt de acord ca poate o greseala a sistemului a fost ca a acordat o importanta mai mare vanatorii decat pescuitului , dar diferenta nu e asa cum se vede din afara pentru ca o ff buna parte nu stie ce se intampla cu adevarat.ca si in alte situatii in Romania legile sunt ffff proaste si asta e cea mai mare greseala.normal ca de aici rezulta ca agv e buba neagra , pentru ca au fost singurii care s-au ocupat de pescuit,dar nu e chiar asa. si stii care e cea mai buna dovada? legile noi sunt de 2 ani si deja au aparut o multime de oameni care nu sunt multumiti de activitatea noilor asociatii. oare de ce?stii de ce au castig noile asociatii ???pentru ca nu au dotari, nu au angajati si cer cu 100 sau 200 mai putin iar nivelul de trai in romania ii determina sa aleaga ce e mai ieftin.pentru ei 200mii sunt ffff importanti. pe ei nu ii intereseaza ce face asociatia pentru ei.ca face controale sau nu pentru ca pe apele pe care controleaza cei cu dotari pescuiesc si ei, de aceea nu mi se pare corect ca eu sa cheltui milioane pe controale si ei profite (adica sa fie asociatie parazit)sau mai rau cum au fost invatati :"nu aveti voie sa ma controlati". dupa tine e corect???!!!
de ce aps alba sau altii nu incearca altfel sa convinga oamenii sa mearga la ei prin alte feluri (prin ceea ce fac ei nu prin ce nu fac altii)????
apropo domnilor din federatie ca v-ati batut cu pumnul in piept ca aveti asocitatii din sibiu care fac parte din federatia dvs ar trebuii sa le atrageti atentia urmatorului lucru: sa nu isi mai pacaleasca oamenii ca nu au voie sa fie controlati (pentru ca daca oamenii vor fi amendati veti sari sa spuneti ca are cineva ce va cu voi), si doar ca sa faca diferenta intre a controla si a constata o contraventie sau infractiune.ca daca continua asa vor avea plangeri in acest sens si nu numai, la cate magarii au fac, plus ca stiu si alte organe ale statului de ce fac.
deci domnule miky daca mai exista vreo problema chiar va rog sa o expuneti in ceea ce priveste persoana mea.sper ca am reusit sa ma fac inteles de ce ii atac pe unii.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Noi 2007, 20:57

@pescuitoru...ok iti inteleg punctul de vedere in ceea ce acuza apsalba, dar....revin si intreb , spunene si noua Ce face AJVPS-Sibiu?...esti "inside" man , deci tre sa sti.

si ca sa nu ramana in urma il invitam si pe domnul APSALBA la discutii sa vedem ce face si federatia lui....

ambele intrebari vizeaza pescarul de rand - CEL DE LA CARE PRIMITI COTIZATILE , nu intra aici activitati competitionale "de umflat cocosheii cu pene" sa vedem "care ii mai tare"

P.S. Zemfi, numa pe acolo nam mai ajuns :lol: dar pot face rost de Jack pe sub mana din duty-free , cei drept ii otzara mai scump decat Jeam Beam :oops: :P 8)

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 24 Noi 2007, 22:31

Nu stiu la ce bun atata sfada - instanta , judecata , legi ,etc.
Ce se vor face cand in oras vor mai apare 3 asociatii cu statut ok si care conform ordinului ministerului agriculturii pot functiona fara probleme chiar gestionand aceleasi cursuri de apa - ce-o sa fie , ce-o sa fie ......
La ce bun sa desfintezi agvps sau aspalba sau cum s-o numi , cand ii pot lua locul alte trei asociatii...nu vad logica...
S-a dat startul la concurenta libera si ei se lupta sa se desfiinteze unii pe altii....in loc sa colaboreze cum spune ordinul ministerului..
Vad ca ei stiu o gramada de alte articole , pe asta cu colaborarea deloc.
Hai ca-i buna .....veselie mare pe teren....

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 24 Noi 2007, 22:43

bv gigi cel mai bun mesaj.sunt de acord cu tine

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 24 Noi 2007, 23:32

Pana la urma nu conteaza ca e asociatia x sau y, trebuie sa se vada rezultate si asta nu doar pe hartie.. sunt convins ca de hartii sunt pline dosarele, dar...la ce folos?!?

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Noi 2007, 01:29

dl bobei exact asta e . sa se vada ceva dar eu am si hartii si instanta nu odata a scapat acelasi om fara nimic. deja aici eu nu mai am nicio putere.deci revenim si spunem ca legile si...... sunt proaste in Romania.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 25 Noi 2007, 02:07

SF scrie:
miky scrie: 2)tu si cei care sustin agvps-ul (adevarul ca io nu mai stiu altul in afara de tine dar poate nu i-am observat :lol: )
Vorbesti serios !?
ma gandesc ca ma intrebi daca am vorbit serios cand am zis ca io nu mai stiu altul din AGVPS....
da, am vorbit chiar serios,... nu era locul sa fac o gluma, ...
sunt convins ca or mai fi si altii, sincer nu am urmarit, nici macar nu mi se pare atat de esential,... dar admit ca e o scapare a mea....
insa nu cred ca se simt ofensati ca nu i-am remarcat... :lol:
sau nu ti-am inteles intrebarea...

pescuitorule
ma bucur ca ne arati ca poti purta si altfel de dialog,... inseamna ca nu m-am inselat in privinta persoanei tale, chiar daca suntem in tabere diferite...
voi reveni cu un raspuns cat de repede,...pana atunci cred insa ca nu e nevoie sa-mi spui domnule miky,...ci doar: miky - e mai simplu, mai comod de tastat si e ok,... pana la urma cred ca amandoi suntem baieti faini,... s-ar putea sa ne putem suporta unu pe altu' si la o bere daca ne intalnim vreodata :lol:
altfel ma obligi si pe mine sa-ti zic domnule, si nu ca n-as putea dar mi se pare usor nepotrivit sa ne 'domnim" pe un topic care pana acum a fost o balacareala aproape generala...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns