Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pikeman
- veteran

-
Teoo scrie:
Deci in concluzie ....
Popularea caras si crap = campanie electorala
Popularea cu rapitor = Nu e campanie electorala .
Bravo , mi-ati facut ziua mai frumoasa.
nu inteleg unde bati prin expresia "perla" , totusi nu am fost exclusivist in afirmatia cum ai plasat tu NU-uuurile alea , am specificat clar ca a pus numai pasnic fara rapitori , asta inseamna propaganda, la cei probabil 1750 din 1800 membri din asociatia lui care pescuiesc la pasnic...

-
pescuitorul
- veteran

am o mare nelamurire.
am tot citit peste tot cate poate face apsalba si federatia de ... ce vreti dvs.atatea realizaria si interese ptr pescari nu am mai vazut dar am vazut clar ceva si anume : ca nu au treaba cu protejarea pescuitului in romania ci ce a facut agv-ul pana acum de la infiintare pana in prezent. si tot blameaza agv-ul dar sincer daca agv-ul e asa de jalnic si in rah.t atunci si dvs cu aps si fns sau cum va spune tot intr-acolo va indreptati cu pasi mari si repezi.
si ce e cel mai dureros :ca "vreti" sa va preocupati de pescuit in romania dar sincer nu am observat o discutie constructiva in acest sens. in toata prezenta dvs pe acest forum nu faceti decat sa blamati concurenta. STIMATI DOMNI NU VETI REUSII NICIODATA SA CASTIGATI O LUPTA ASA ARATAND BUBELE ALTORA CI DOAR PROFITAND DE GRESEALA ADVERSARUUI CUM SPUNE O LEGE DIN SPORT(ASA CUM E PESCUITUL).
asa ca voi continua sa va urmaresc cum bateti campii cu gratie dragi apsalba si fns(asta se citeste fis?)
-
Zamfi
- veteran

@pescuitorul
Ca de obicei aceleasi posturi pline de "bun simt"...Daca lumea discuta aici principii ( cu mici "abateri"

) nu stiu mai pescuitorule de ce tot trebuie sa strigi la noi ...Si ,fie vorba intre noi , chiar si un "fis" este mai simpatic decat urletele tale!

Mediteaza...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
pescuitorul
- veteran

apropo apsaba iti e teama sa povestesti pescarilor de noul proiect de lege in care se vrea ca atribuirea gestionarii sa se faca fiecarei asociatii dupa niste criterii ff bine stabilite?????????????????????????????????????????????????????????
adica vi se va cere : nr de angajati, nr de permise eliberate, dotari materiale si altele.
cred ca aici va aparea problema voastra plus inca altele pe care le stiti doar voi si unii mai marisori prin care riscati sa pescuiti oriunde vreti voi dar nu in apele mult ravnite.
asa ca poate ma chemati la un pescuit pe balta dvs europeana sa prind si eu ceva ca UE dar promit ca vin cu permis vizat ............................
la ajvps

-
miky
- veteran

pescuitorul scrie:acum astept rechinii sa sara ca nu le convine ce am scris.
pana apar rechinii aia pe care-i astepti,... o sa socializez eu cu tine un pic
AGVPS-ul si asa are o imagine turtita rau,... aproape ca nu mai conteaza ca ii faci un deserviciu prin atitudinea asta, incercand sa intaresti sentimentele de dispret ale celor care vor falimentul sefilor tai...
trist este ca nu realizezi ca procedand asa... iti faci si tie un deserviciu,... ca persoana...
sau poate ca si tu esti de partea celor care lupta contra AGVPS,... si asta-i modul tau de a-l ataca: sa-l sapi la radacina,...chiar din interior

-
pityu
- veteran

Cu mine mai stai de vorba, pescuitorule ?
Tu cum ma consideri, rechin sau ... stiu eu ... o fatza ?

-
apsalba
- veteran

pescuitorul scrie:apropo apsaba iti e teama sa povestesti pescarilor de noul proiect de lege in care se vrea ca atribuirea gestionarii sa se faca fiecarei asociatii dupa niste criterii ff bine stabilite?????????????????????????????????????????????????????????
adica vi se va cere : nr de angajati, nr de permise eliberate, dotari materiale si altele.
cred ca aici va aparea problema voastra plus inca altele pe care le stiti doar voi si unii mai marisori prin care riscati sa pescuiti oriunde vreti voi dar nu in apele mult ravnite.
asa ca poate ma chemati la un pescuit pe balta dvs europeana sa prind si eu ceva ca UE dar promit ca vin cu permis vizat ............................
O sa te dezamagesc, dar daca legea apare asa este la cererea noastra. Noi am solicitat sa nu se mai dea la nici o asociatie gestiunea apelor in lipsa unui plan de management pe minim 5 ani. Nu ne deranjaza numarul de angajati, noi avand deja sistemul de paza asigurat cu aprox. 70 de inspectori. Ceea ce nu sti tu, este ca alde diriguitorii pescuitului scot ordine de genul celui cu nr. 666, publicat in MO din octombrie si da imputernicire la padurari sa controleze apele pe care le gestionam noi. In alba sunt trei ipochimeni de acest fel la 930 km de rau. Asa ca vezi seriozitate. Am notificat ministerul pentru a remedia aceasta noua magarie.
Cat despre temele abordate, va anunt ca federatia a concesionat joi o locatie in suprafata de 120 ha pentru a fi amenajata ca baza de competii proprie.
Despre raposata AGVPS, guvernul ne-a trimis un raspuns prin care ne comunica faptul ca a trimis "spre competenta solutionare" memoriul nostru la MADR. Ieri am avut o discutie pe aceasta tema cu secretara de stat Harabagiu, aruncata in fata pentru a se ocupa de chestiune. Dupa ce i-am prezentat documentele pe care probabil nici nu a cautat sa dea de ele, a cam devenit putin galbena la fata.
Fata de probele pe care le detinem, orice incercare de a ocoli magaria facuta de AGVPS ( sau mai bine zis de acest capo de tutti capi, zis Selaru) poate fi incadrata orica ca incompetenta ori ca complicitate. Asteptam cu interes pozitia ministerului, intrucat scadenta este aproape.
PS Primesc o informatie pe care dupa ce o documentez o sa o postez. Se zice ca prinul ajvps a fost desfiintat prin sentinta judecatoreasca pe motiv ca statutul nu corespundea formei ceruta de lege. Acest lucru s-a petrecut intr-un proces prin care un vanator a contestat decizia de excludere din AJVPS -ul respectiv, invocand aceasta exceptie cu privire la statut.
la ajvps

-
gigi 2007
- senior

Nu inteleg cum poti sa desfintezi o asociatie ca nu e bun statutul.
Care e problema ? Si sa fie asa un statut se modifica fara mari probleme astfel incat sa corespunda.
Deci , iar nu mai inteleg - intr-un oras cate asociatii au voie sa activeze dupa noua lege care o sa apara....daca o sa apara.....de n-au loc unii de altii ...?!!!!
-
dan bobei
- veteran

-
Nu inteleg cum poti sa desfintezi o asociatie ca nu e bun statutul.
Care e problema ?
Nici o problema, numai ca au functionat ilegal, atata tot... asta nu e o problema la noi, normal....