valistrati scrie:Cu toate astea sunt de acord Mihai,sunt realitati ,dar personal cu ce te-ai implicat ca situatia (cel putin la musca) sa se imbunatateasca?
A arunca "pisica" in curtea vecinului nu rezolva nimic iar a te "delimita" acum de activitatea FNPSR si implicit a APR-lui nu cred ca e fair-play .
Nu prea au ce cauta discutiile astea in acest topic. N-ar fi rau daca un moderator de pe "discutii generale" ar putea selecta mesajele fara legatura cu AGVPS si sa le mute intr-un subiect nou, ceva gen "Bune si rele la FNPSR"
Si fiindca iarna-i lunga si avem timp sa punem la punct detaliile pentru 2008, sa trec mai departe:
Nu e vorba de a arunca pisica in curtea vecinului si de neimplicare. Tocmai faptul ca atrag atentia asupra a ceea ce nu mi-a placut si supun discutiei cautarea de solutii este o implicare. Si nu e curtea vecinului ci e chiar curtea noastra. Daca federatia ar fi avut un site propriu, asa cum s-a promis de multa vreme de catre conducerea acesteia, atunci probabil ca discutia s-ar fi mutat acolo.
Dar Danr este amabil si ne gazduieste discutiile pe site-ul lui. Probabil din aceasta cauza se implica in discutii mai mult cei interesati de rapitori, iar marea masa a pescarilor, cei de stationar, lipsesc din peisaj.
Asadar,
valistrati scrie:,dar personal cu ce te-ai implicat ca situatia (cel putin la musca) sa se imbunatateasca? .
In primul rand ca exista un responsabil pentru musca in cadrul federatiei, responsabil care a stabilit pogramul competitional si a promis ca organizeaza un concurs. Apoi a anuntat ca se amana, apoi n-a mai anuntat nimic. Daca puteam sa il ajut o faceam daca anunta ca ar avea nevoie de ajutor. Nu puteam ghici ca nu se descurca.
Totusi, ce am facut ?
Am corectat regulamentul competitiilor de musca.
Am participat la Ad Gen a federatiei atunci cand am putut. Cand nu am putut am solicitat o lista a hotararilor luate, pentru ca mi se pare normal ca membrii unei federatii sa cunoasca hotararile pentru a le putea respecta. Odata am primit raspuns, apoi … pauza.
Am facut cateva propuneri privind hotarari ale AG sau regulamente sau mod de comportament la competitii, unele trimise direct conducerii federatiei, altele prin intermediul asociatiei. N-am primit raspunsuri. Ma refer la raspunsuri de la Federatie. De asociatie n-am a ma plange.
Am discutat aici pe forum probleme specifice in cautarea unor solutii.
Asa ca tot am facut mai mult decat alti vreo 39900 de membrii care si-au luat permis si altceva nu i-a mai interesat.
Daca stiam sa fac mai mult, faceam.
Dar vezi tu, cand tot te zbati si propui una alta si tot nu primesti nici un raspuns de la cei care s-au oferit sa conduca treburile, atunci te mai si saturi.
Si cred ca atunci cand conducerea promite tot felul de lucruri si acestea nu se realizeaza, membrii au dreptul sa-si exprime nemultumirile. Iar conducerea poate sa vina cu o analiza si sa isi prezinte realizarile si nerealizarile si sa le justifice pe acestea din urma.
Sau ar trebui sa tac si sa ma fac ca totul e perfect ?
Stiu ca s-a votat un buget pentru competitii. Sunt foarte curios cum a fost cheltuit acest buget, dat fiind ca la concurs am platit taxa de 100 ron si am stat in cort si nu s-au dat premii.
In primul rand ma intereseaza competitiile. Asta e! Recunosc.
Dar sunt curios si de celelalte realizari. N-am zis niciodata ca procesele aflate in curs sunt rele. Legea trebuie respectata si doar completul de judecata va decide cum e corect. Nu sunt insa de acord cu batutul cu pumnii in piept si laudele fara support, care se dovedesc apoi goluri de aer. N-are rost sa le reiau enumerarea.
ovidiu14 scrie:Mihai , federatia e alcatuita din mai multe asociatii, asociatiile dupa cum f bine stii si tu prin statut si alte acte de infintare nu au ca PRIM OBIECTIV concursurile .
De acord. N-am sustinut altceva. Dar asta nu inseamna ca nu putem discuta si despre competitii si sa incercam sa le facem mai bune, mai ales ca dl Popescu se lauda ca din 2007 FNPSR va fi afiliata la CIPS.
ovidiu14 scrie:Esti muscar si probabil intr-o masura apropiata si spinner ...de ce nu ai fost si la spinning ?:) e retorica intrebarea si nu astept raspuns ....

Chiar si asa, tot pot sa-ti raspund : nu am avut timp. Mi-ar fi facut mare placere sa vin la toate concursurile de spinning, dar mai am si servici si familie. Am participat cat am putut.
ovidiu14 scrie:pe de alta parte cu toate minusurile din exprimarile lui Popescu pe acest site vizavi de chestia cu AGVPS , pana mai ieri toata lumea de aici era de acord "sa pice".....personal chiar nu vreau sa pice la propriu dar cel putin sa nu mai buna bete in roate si sa inventeze fel de fel de anomalii ce sfideaza bunul simt. .....
Cum spuneam, sunt pentru respectarea legii, asa ca decizia justitiei e binevenita.
ovidiu14 scrie:si cum bine a spus si vali pana una alta esti totusi membru al federatiei .....
Tocmai din acest motiv consider normal sa-mi spun parerea si pasurile, pentru ca lucrurile sa mearga mai bine in viitor. Daca am vreo idee pentru a ajuta n-o voi tine pentru mine, daca mi se cere sa ajut nu voi refuza, atat cat pot.