A.N.P.A. si tarifele de acces..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: A.N.P.A. si tarifele de acces..
Pai ca sa facem ceva si pentru Gigi, lansez invitatia de a face o intalnire pe Surduc, sa vedem ce se intampla??? 

Si atunci de ce mai esti pe aici?apsalba scrie: In afara de trompete, nu gasesti nimic pe acest forum.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
Ba , mitomane , tu vrei sa dai proba de capacitate, la ce ? Poate sa dai singur proba de incapacitate si prostie crasa ,ca acolo ai sanse sigur
In afara de ineptiile pe care le tot debitezi pe aici ,la ce te mai pricepi ?
Ai tupeu sa intrebi pe altii ce-au facut pentru pescuit , cand tu esti un escroc parat , care ai fugit cu banii concurentilor si ai vandut carnete de membru in loc de permise de pescuit
Nu vezi ba ca nu te vrea nimeni , la ce mai insisti ?

In afara de ineptiile pe care le tot debitezi pe aici ,la ce te mai pricepi ?
Ai tupeu sa intrebi pe altii ce-au facut pentru pescuit , cand tu esti un escroc parat , care ai fugit cu banii concurentilor si ai vandut carnete de membru in loc de permise de pescuit

Nu vezi ba ca nu te vrea nimeni , la ce mai insisti ?

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Acum m-am edificat esti mare cretin si prost cu ghiotura ...unde ai vazut tu ca am afirmat eu ceva de genul ? Asa cum am mai spus nu ai nici o treaba cu limba romana de aceea nu intelegi nimic nici din legile aleaapsalba scrie:Bai, nea Caisa, provocarea am lansat-o eu. Daca ai sange in instalatie, accepti sau nu. Vrei acte notariale? Atunci hai sa dam si o proba de capacitate sa vad cata glagorie ai in cap. Te lauzi ca ai cine stie ce rezultate ca pescar. Dar pentru pescuitul sportiv ce ai facut? Zi-mi si mie pe unde te gasesc ca mare pescar de competitie, ca in afara de gargara nu vad nimic la tine. De fapt nu ma mai mira nimic. In afara de trompete, nu gasesti nimic pe acest forum.rapace scrie:Eu trag speranta ....de aceea doresc act notarial in scris platesc eu pt act .....cat despre personaj sunt sigur ca voi rade bine daca va avea curaj![]()
![]()
![]()
![]()
PS Apropo de concursurile pe care te lauzi ca le-ai organizat; ce ai facut cu taxele de concurs? Le-ai facut fifti-fifti? Hotul care striga hotii!
Sa iti traduc un pic caci se pare ca esti tare greu de cap...consider ca tu m-ai provocat si ridic manusa ...nu faci decat sa ma duci intr-o stare de ilaritate dementa daca tu crezi ca doar pescarii de competitie stiu a pescui mult mai bine decat tine ...ma laud ca am castigat sau organizat concursurirapace scrie:Consider o provocare deschisa ...din partea unuia care dezgusta orice pescar

Vali.... popescu asta e caz de Balaceanca deja, doar ca nu a dat ochii cu cei autorizati sa il internezevali stratonov scrie:, acum te mai dai si pescar ...fugi tata cu cercul ca altfel ajungi la Balaceanca
Esti jalnic gura bogata , esti de tot kkatul...tu si pescuitul , tu pescar![]()
![]()
![]()
Uite bai popescule ca ai deja ocazia sa demonstrezi cat de pescar esti....na omul te-a invitat sa te vedem te ducijhony scrie:Pai ca sa facem ceva si pentru Gigi, lansez invitatia de a face o intalnire pe Surduc, sa vedem ce se intampla???

O sa ajung la Arad pentru constituirea Asociatiei Judetene de pescuit Sportiv. Stiu ca gigi il cunoaste pe dl. Harsan. Are ocazia sa facem o partida, unde vrea el si cu orice fel de scule de pescuit.
Haznaua care se numeste stratonov, un mare pupincurist, de cand a fost pus pe faras, isi arata propria cultura. Asta e. Caracterul este marfa rara.
Haznaua care se numeste stratonov, un mare pupincurist, de cand a fost pus pe faras, isi arata propria cultura. Asta e. Caracterul este marfa rara.
- semlecangheorghe
- veteran

Da' io nu te-am provocat la duel pescaresc..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Placerea unei partide de pescuit nu se poate refuza. Merge si musca artificiala.semlecangheorghe scrie:La fly,pe balta la Robi(Vladimrescu)
Da' io nu te-am provocat la duel pescaresc..

- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
Iarasi aberezi paduche oltenesc ....ce asociatie, ce pescuit, ce scule ...aberezi ca de obicei.apsalba scrie:O sa ajung la Arad pentru constituirea Asociatiei Judetene de pescuit Sportiv. Stiu ca gigi il cunoaste pe dl. Harsan. Are ocazia sa facem o partida, unde vrea el si cu orice fel de scule de pescuit.
Cum deschizi gura cum miniti cu nerusinare ....tu sa pui pe cineva pe faras, esti in stare de asa ceva??
Bani de kur papier ai facut rost mitomane???Da calendarul, unde-i calendarul

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!