A.N.P.A. si tarifele de acces..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: A.N.P.A. si tarifele de acces..

Mesaj de jhonny » 28 Apr 2013, 10:52

Pai ca sa facem ceva si pentru Gigi, lansez invitatia de a face o intalnire pe Surduc, sa vedem ce se intampla??? :|

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Apr 2013, 11:09

apsalba scrie: In afara de trompete, nu gasesti nimic pe acest forum.
Si atunci de ce mai esti pe aici?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 28 Apr 2013, 11:12

Ba , mitomane , tu vrei sa dai proba de capacitate, la ce ? Poate sa dai singur proba de incapacitate si prostie crasa ,ca acolo ai sanse sigur :lol: :lol: :lol: :lol:
In afara de ineptiile pe care le tot debitezi pe aici ,la ce te mai pricepi ?
Ai tupeu sa intrebi pe altii ce-au facut pentru pescuit , cand tu esti un escroc parat , care ai fugit cu banii concurentilor si ai vandut carnete de membru in loc de permise de pescuit :lol: :lol: :lol:
Nu vezi ba ca nu te vrea nimeni , la ce mai insisti ? :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 28 Apr 2013, 11:16

apsalba scrie:
rapace scrie:Eu trag speranta ....de aceea doresc act notarial in scris platesc eu pt act .....cat despre personaj sunt sigur ca voi rade bine daca va avea curaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bai, nea Caisa, provocarea am lansat-o eu. Daca ai sange in instalatie, accepti sau nu. Vrei acte notariale? Atunci hai sa dam si o proba de capacitate sa vad cata glagorie ai in cap. Te lauzi ca ai cine stie ce rezultate ca pescar. Dar pentru pescuitul sportiv ce ai facut? Zi-mi si mie pe unde te gasesc ca mare pescar de competitie, ca in afara de gargara nu vad nimic la tine. De fapt nu ma mai mira nimic. In afara de trompete, nu gasesti nimic pe acest forum.
PS Apropo de concursurile pe care te lauzi ca le-ai organizat; ce ai facut cu taxele de concurs? Le-ai facut fifti-fifti? Hotul care striga hotii!
Acum m-am edificat esti mare cretin si prost cu ghiotura ...unde ai vazut tu ca am afirmat eu ceva de genul ? Asa cum am mai spus nu ai nici o treaba cu limba romana de aceea nu intelegi nimic nici din legile alea
rapace scrie:Consider o provocare deschisa ...din partea unuia care dezgusta orice pescar
Sa iti traduc un pic caci se pare ca esti tare greu de cap...consider ca tu m-ai provocat si ridic manusa ...nu faci decat sa ma duci intr-o stare de ilaritate dementa daca tu crezi ca doar pescarii de competitie stiu a pescui mult mai bine decat tine ...ma laud ca am castigat sau organizat concursuri :lol1: :lol1: :lol1: nu vad unde am afirmat eu ca sunt cineva in pescuitul competitional in Romania sau ca am organizat eu concursuri mai baiatule ia-ti pastilutele ca esti deranjat rau la tartacuta ai vedenii rau .....tu doar astfel de informatii le consideri relevante pentru tine ...se vede cat de minuscul gandesti ....si motivatia mea pt. a nu te mai vedea pe tine in fruntea federatiei este strict altruista (cuvant al carui sens nu il cunosti=fara interes personal) din simplu motiv ca sunt satul de lucruri incorecte in tara asta de perversi interesati pusi doar pe capatuiala mai draga trantore cand am sa am timp iti voi comunica locul destrabalarii sa te vad cum te prezinti daca ai oo...a sa nu uit va fi pescuit pe apa salbatica neconcesionata asa ca sa te vada lumea cum nu esti in stare sa prinzi un peste :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 28 Apr 2013, 11:22

vali stratonov scrie:, acum te mai dai si pescar ...fugi tata cu cercul ca altfel ajungi la Balaceanca
Esti jalnic gura bogata , esti de tot kkatul...tu si pescuitul , tu pescar :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Vali.... popescu asta e caz de Balaceanca deja, doar ca nu a dat ochii cu cei autorizati sa il interneze
jhony scrie:Pai ca sa facem ceva si pentru Gigi, lansez invitatia de a face o intalnire pe Surduc, sa vedem ce se intampla???
Uite bai popescule ca ai deja ocazia sa demonstrezi cat de pescar esti....na omul te-a invitat sa te vedem te duci :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Apr 2013, 11:29

O sa ajung la Arad pentru constituirea Asociatiei Judetene de pescuit Sportiv. Stiu ca gigi il cunoaste pe dl. Harsan. Are ocazia sa facem o partida, unde vrea el si cu orice fel de scule de pescuit.
Haznaua care se numeste stratonov, un mare pupincurist, de cand a fost pus pe faras, isi arata propria cultura. Asta e. Caracterul este marfa rara.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Apr 2013, 11:52

:D La fly,pe balta la Robi(Vladimrescu) :lol:
Da' io nu te-am provocat la duel pescaresc..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Apr 2013, 12:47

semlecangheorghe scrie::D La fly,pe balta la Robi(Vladimrescu) :lol:
Da' io nu te-am provocat la duel pescaresc..
Placerea unei partide de pescuit nu se poate refuza. Merge si musca artificiala. :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Apr 2013, 13:11

ok,numa' sa nu uiti..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 29 Apr 2013, 07:18

apsalba scrie:O sa ajung la Arad pentru constituirea Asociatiei Judetene de pescuit Sportiv. Stiu ca gigi il cunoaste pe dl. Harsan. Are ocazia sa facem o partida, unde vrea el si cu orice fel de scule de pescuit.
Haznaua care se numeste stratonov, un mare pupincurist, de cand a fost pus pe faras, isi arata propria cultura. Asta e. Caracterul este marfa rara.
Iarasi aberezi paduche oltenesc ....ce asociatie, ce pescuit, ce scule ...aberezi ca de obicei.
Cum deschizi gura cum miniti cu nerusinare ....tu sa pui pe cineva pe faras, esti in stare de asa ceva??

Bani de kur papier ai facut rost mitomane???Da calendarul, unde-i calendarul :wallbash: :wallbash: :wallbash: sau faci anu asta numai campionat la copca ....cum minti de ingheata apele are sa fie un campionat al naibii de lung. :lol1: :lol1: :lol1:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns