A.N.P.A. si tarifele de acces..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: A.N.P.A. si tarifele de acces..

Mesaj de apsalba » 07 Mai 2013, 17:36

bogdanpesc scrie:
apsalba scrie:Pentru CM din 2012, AGVPSR este in procedura de dizolvare.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Nu cine a organizat CM de la Corbu era intrebarea....intrebarea e alta.....DE CE FRPSR NU A ORGANIZAT ACEL CAMPIONAT MONDIAL :?: ....avea purici sau ce :?: ....daca ffff avea toate parghiile legale DE CE ALTII au organizat competitiile de pescuit din Romania :?:
Federatia era in procedura de autorizare, iar competitiile internationale pe teritoriu Romaniei nu se pot organiza decat cu aprobarea MTS, la cererea federatiei sportive nationale. Ti-am explicat asta de nenumarate ori.
Faptul ca altii au facut-o, fara sa fie autorizati, intra sub incidenta art. 14 din OG 26/2000.
PS Citeste pe pag. 3 a Certificatului OSIM si vezi ce scrie. Nu te limita la pagina I
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Cum poti sa faci ceva pana nu esti constituit legal si recunoscut ca federatie sportiva?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Mai 2013, 18:13

Cum poti sa faci ceva pana nu esti constituit legal si recunoscut ca federatie sportiva?

Cit tupeu..da' cursuri de arbitrii ai putut sa faci..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 07 Mai 2013, 18:23

Pai si ce mai FFFF, vanzarea de permise este activitate sportiva????????
Scolarizarea arbitrilor este activitate sportiva????
Azi, maine vinzi barci, baterii, bete carlige etc, tot ca activitate sportiva??????? :| :| :|

bogdanpesc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdanpesc » 07 Mai 2013, 18:50

CITATE ,FANE
Tin să vă fac câteva precizări, întrucât constat că aveți câteva lacune. În primul rând, vă precizez că pescuitul sportiv este recunoscut de statul român ca sport din anul 2002. Începând cu anul 2005 a devenit posibilă înfiintarea federației sportive pe această ramură sportivă.

FRPS a înregistrat la OSIM dreptul de organizare al tuturor competitiilor sportive oficiale de pescuit sportiv (crap, staționar, răpitori, muscă artificială, pescuit marin și casting, atât cele naționale cât și cele internaționale ce se desfăsoară în Romania, drept conferit de prevederile exprese ale Legii nr. 69/2000 cât și a propriului statut.

AM SCOS DIN TEXT MASCARIILE

Pai cum vine asta?
OSIM-ul asta e chiar de carton si FRPS la fel :?: ...una zice si alta face :?: sau mai bine zis NU FACE....cum s-a organizat CM de crap anul trecut :?: CU RECUNOASTERE INTERNATIONALA ..dar toate competitiile nationale cu trimitere la Campionate mondiale...DIN 2005 -2012

ACUM POTI SA RASPUNZI CU SUBIECT SI PREDICAT?

CRED..................................sunt nervos ,nu mai zic nimic....spuneti voi

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 07 Mai 2013, 21:02

Fane.
Pentru prima data-mi dau seama ca esti extrem de naiv.Pe langa alte diverse.

Flaushel, la OSIM nu poti inregistra drept de organizare, mai copitata cu pene(ma scuzi dar cine are imaginatie va zambi)
Acolo e cu drept intelectual.
Chestia aia care-ti lipseste, ma refer la intelect in sensul strict si nu poetic sau folcolric.

Tot ce-ai facut la OSIM a fost sa-ti protejezi ca drept intelectual denumirea si sigla. Cam atat. Errrr, strict numai atat.
Asa ca sezi bland, nu cred ca va veni nimeni sa-ti copieze sigla si nici sa se erijeze in federatie de carton.
Asta numai daca persoana respectiva nu cumva are inclinatii scatologice. Slabe sanse la asa un combo :P

Acuma fuga la google, ca ai doua, trei necunoscute in doua, trei fraze.
Si cu prostata ta, cu inceputul de Parkinson(prietene, e serios, tu te-ai vazut la pvtv? ) plus inclinatiile obsesive o sa am regrete ca ti-am stricat frumusete de sommeil de beauté.

Nah ciao, eu am de pescuit maine, pe Vladi.
Deci spor la spume virtuale. Fi rau, zapaceste pixelii, mama lor de pixeli si de zmeiala :P

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Mai 2013, 08:46

...o sa-l terminati cu zile! :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Mai 2013, 08:54

Trebuie sa fii dus de tot cu pluta ca sa crezi ca, daca ti-ai inregistrat la OSIM marca F.R.P.S si sigla aceea cu un black bass care se repede la o rama, ai obtinut vreun monopol asupra competitiilor de pescuit.
E ca si cum ai sustine ca daca ai inregistrat marca " Brutaria X" si o sigla cu un brutar scotand din cuptor o franzela, atunci nimeni altcineva nu mai poate face paine in Romania.

Pinocchio nu e chiar atat de prost incat sa creada asa ceva. Nu, doar ca ii considera prosti pe interlocutorii sai. E o diferenta !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 08 Mai 2013, 11:20

razvan m. scrie:Trebuie sa fii dus de tot cu pluta ca sa crezi ca, daca ti-ai inregistrat la OSIM marca F.R.P.S si sigla aceea cu un black bass care se repede la o rama, ai obtinut vreun monopol asupra competitiilor de pescuit.
E ca si cum ai sustine ca daca ai inregistrat marca " Brutaria X" si o sigla cu un brutar scotand din cuptor o franzela, atunci nimeni altcineva nu mai poate face paine in Romania.

Pinocchio nu e chiar atat de prost incat sa creada asa ceva. Nu, doar ca ii considera prosti pe interlocutorii sai. E o diferenta !
Sau incearca marea cu degetul sa vada daca e uda ....cu postari de astea prinde gusteri din pacate pt el mai sunt si altii care ii demonstreaza contrariu iar gusterii se imputineaza ....dar el batman batman

Scrie răspuns