A.N.P.A. si tarifele de acces..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: A.N.P.A. si tarifele de acces..
Pesciutul se aseamana cu fotbalul. Cu atat esti mai bun, cu cat marchezi mai multe "goluri in juvelnic".
citius, altius, fortiusapsalba scrie: FRPS a depus deja cererea de afiliere la Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Cu proxima AG a acestuia, federația va deveni membru al acestui organism sportiv.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Cred ca putina prudenta nu strica... au trecut multe Congrese CIPS carora nu le revenea altceva de facut decat "sa ia act" de calitatea FRPS de reprezentant al Ro si, pana una alta, tot AGVPS face legea pe acolo. Ba mai nou cica s-au apucat sa ocupe si functii de conducere, uzurpatorii...apsalba scrie:FRPS a depus deja cererea de afiliere la Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Cu proxima AG a acestuia, federația va deveni membru al acestui organism sportiv.

Dar sa nu ne facem probleme, ministerul a notificat CIPS si totul este ca si rezolvat... mai e nevoie, evident, sa ia act dracului odata si aia, sa nu-l mai fiarba atat pe nea Fane.
Se pare că au luat și au comunicat acest lucru și AGVPSR.
- semlecangheorghe
- veteran
Hai nu zau...asta-i argument de geniul care te dai prin legi??(2) Asociaţiile de pescari sportivi pot stabili ca regulă practicarea pescuitului recreativ/sportiv cu eliberarea capturilor, în zona lor de competenţă.
Atunci cum stam cu cerintele alea made in U.E.,referitor la carnetele de capturi??
Aud??
Asociatiile sint formate din pescari,si daca pe o zona s-ar impune c@R,ar trebui ca aceasta hotarire sa fie luata prin vot de catre membrii asociatiei respective..
Ma indoiesc ,ca vreo asociatie are puterea sa impuna asa ceva..Arunca un ochi la Sibiu,Arad,Lugoj,sau unde vrei tu,si arata-mi o asociatie care poate impune c@R,peste legea care iti da dreptul la 5kgper zi..
Intreb din nou,retoric,desigur.....ce 'sport' e ala care iti permite retinerea pestelui??????
E sport in sensul legii 69,ce se supune rigorilor acestei legi??
Fugi tare,ca iesti pi linga...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Prudenta, nea Fane, prudenta... deja ai mers mult prea departe cu afirmatiile si daca se dovedeste din nou ca totul este un bluff s-ar putea sa-ti pierzi si bruma de 0,0000000000000000000000000000000000001% credibilitate.apsalba scrie:Se pare că au luat și au comunicat acest lucru și AGVPSR.
lazarini,
După tine, AGVPSR este exonerată de respectarea legilor acestei țări?
-
- utilizator constant
ce legatura are sula cu subprefectura
tu vezi pe cineva pe aici care ia partea agvpsr?
tu vezi pe cineva pe aici care ia partea agvpsr?
-
- veteran
Ba, mascariciule fomist, ce "sport" e ala care permite retinerea pestelui pentru consum si cine obliga asociatiile sa impuna sistemul C&R cand acesta este facultativ ???

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Din punctul meu de vedere pescuitul recreativ/sportiv nu are absolut nicio legatura cu sportul in intelesul Legii nr.69/2000. Si imi mentin acest punct de vedere pana cand cineva va prezenta o dovada concreta a recunoasterii pescuitului ca sport, alta decat: pai daca MTS a eliberat CIS inseamna ca asa e.....apsalba scrie:lazarini,
Nu uita ca in procesul cu craparii pentru anularea avizului de constituire instanta a solicitat expres ANST-ului prezentarea documentelor in baza carora a avut loc recunoasterea ca sport a pescuitului iar acesta din urma s-a facut ca ploua. La fel ca si in cazul solicitarii similare pe care am adresat-o eu catre minister saptamanile trecute.
Si tot la fel, in procesul cu LRS cel putin prima instanta a respins cererea pe motiv ca nu s-a facut dovada recunoasterii ca sport a pescuitului sportiv (era vorba strict de spinning, parca).