Nici federatia,...inca... Prieteni pescari nu este inca recunoscuta ca structura sportiva
A.N.P.A. si tarifele de acces..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: A.N.P.A. si tarifele de acces..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Las-o balta fffff-ule, doar gura de tine. Chiar tii neaparat sa te faci de cacao de fiecare data?apsalba scrie: Te tin baierile sa face o partide de pewscuit in doi? Ai ocazia sa demonstrezi ca tu esti pescar si eu nu. Te bagi?
Nu vrei sa o facem in doi? Cativa m-au vazut pescuind si nu le-a fost usor. Dintre pescari de competitie. Problema ta este ca esti tare doar pe forum. Nu vrei sa demonstrezi cat esti de tare pe balta? Sa vedem cine se face de cacao.steff scrie:Las-o balta fffff-ule, doar gura de tine. Chiar tii neaparat sa te faci de cacao de fiecare data?apsalba scrie: Te tin baierile sa face o partide de pewscuit in doi? Ai ocazia sa demonstrezi ca tu esti pescar si eu nu. Te bagi?
buna ziua! bat par!!!apsalba scrie:Dl. Diaconita este si membru fondator al Clubului Sportiv Moldova din Suceava. Prieteni pescari nu este inca recunoscuta ca structura sportiva si va decide singura daca se autorizeaza sau nu.boistean scrie:Am raspunsul oficial de la ANAR ca nu a concesionat nici o zona de pescuit, asa ca asa zisele asociatii de pescari sportivi merg la cacialma, pacalind pe cine pot.
1. Conducerea frps:
Biroul Federal
Popescu Ştefan – Preşedinte
Țăruș Victor – Vicepreşedinte
Diaconiţa Petru – membru
2. Presedinte Asociatia Prieteni Pescari:
Diaconiţa Petru
![]()
![]()
still waiting!!!

ce subliniez eu si ce raspunde domnul...
sunt bine informat, nu asta era ideea, ci ridicolul situatiei. pe de o parte afirmi ca "asa zisele asociatii de pescari sportivi merg la cacialma, pacalind pe cine pot", iar pe de alta parte il cooptezi in staful autoproclamatei federatii pe presedintele unei astfel de asociatii - al carei membru sunt de altfel - si care continua, deci, sa ne pacaleasca!!!

Imi plac femeile... nu m-ai nimeritapsalba scrie: Nu vrei sa o facem in doi?

apsalba scrie:Cativa m-au vazut pescuind si nu le-a fost usor. Dintre pescari de competitie.

Sunt convins ca nu le-a fost usor... nu oriunde poti vedea circari parliti in desfasurare.
Cati din cei pe care i-ai provocat pe balta ti-au raspuns?... Tu tot provoci pe toata lumea insa...apsalba scrie:Problema ta este ca esti tare doar pe forum. Nu vrei sa demonstrezi cat esti de tare pe balta? Sa vedem cine se face de cacao.

Tu chiar nu realizezi cat de penibil esti?
Tu cu astfel de comportament vrei sa-ti demonstrezi calitatile de oficial?
Intelege odata ca tu nu esti din filmul asta si nu vei fi vreodata...
Ignore!
- semlecangheorghe
- veteran
..Saracii oameni..oare cu ce or fi pacatuit..??Pentru ce pacate ancestrale,or trebuit sa plateasca atit de crunt??Cativa m-au vazut pescuind si nu le-a fost usor.

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Scoateti sconcsul mitoman de pe acest topic ...ca a inceput sa-i duhnesca minciunile !
Muhahahahaha

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
apsalba scrie: Cativa m-au vazut pescuind si nu le-a fost usor.
Napraznicule. O sa aiba oameni aia sechele
Ma bag eu la un pescuit in doi, din barca.... la Orsova.....sau la Belis.......ce zici, ai curaj????
Dar o intrebare....sti sa inoti?

Dar o intrebare....sti sa inoti?

Tie ti-e frica sa-ti dai numele. Esti viteaz doar in spatele tastelor.jhonny scrie:Ma bag eu la un pescuit in doi, din barca.... la Orsova.....sau la Belis.......ce zici, ai curaj????
Dar o intrebare....sti sa inoti?![]()