Ne intrecem la pescuit nu la nume!!!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Consider o provocare deschisa ...din partea unuia care dezgusta orice pescar prin stilul personal de pescuitapsalba scrie: Te tin baierile sa face o partide de pewscuit in doi? Ai ocazia sa demonstrezi ca tu esti pescar si eu nu. Te bagi?
PS Ai privatizat si acest forum?![]()
![]()
![]()
![]()
Am sa aleg o perioada dupa prohibitie care sa imi convina si mie (altii mai au si alte lucruri de facut in afara aburelilor online sau pe tel mai sunt oameni care muncesc pt a face bani) si o zona necunoscuta atat mie cat si "mariei tale".....poate traiesti cu impresia ca daca am doar cateva luni de forum am tot atatea luni la capitolul pescuit spinning este bine ca nu te informezi cu cine si despre cine vorbesti, si crezi ca ai o sansa ......abia astept sa te fac de ras (daca poti fi facut mai mult decat te faci singur deja) ...Si pentru a avea o motivatie pentru a imi dezgusta persoana timp de o zi prin prezenta dumitale spunem asa daca pierzi promiti acuma aici public ca iti dai demisia de la presedentia Federatiei de pescuit in favoarea primului om din lumea pescuitului sportiv care a obtinut rezultate la nivel national si international si care reprezinta ceva in lumea pescuitului in Romania sau unei persoane ce a organizat ceva concursuri deja si stie cu ce se mananca competitia .Iar in contrapartida eu ma las de pescuit daca castigi tu... definitiv..... si iti dau si toate sculele mele de pescuit cadou iar ca sa fie corect punem chestia asta in scris ............partida filmata cap coada sa nu existe discutii....Ne conformam regulamentului de etapa nationala cu tot ce inseamna asta .......si invata sa scrii romaneste asa cum spun si altii la pescuit te pricepi la fel de bine ca si la scris ....Eu nu am ce privatiza ca nu am limbi in fundul moderatorilor sau propietarului forumului ,din citatul meu se vede clar cam cat cuvant ai ....tu spusesei adio unui grup de oameni ce nu sunt de acord cu tine ........dar cum nu intelegi limba romana nu ma mira ca in genere folosesti cuvinte fara sa stii ce inseamna ele ,in acest fel ai ajuns sa interpretezi legi dupa bunul plac al unui om ce nu prea intelege ceea ce citeste ..Cativa m-au vazut pescuind si nu le-a fost usor.
Nu te stresa...era inevitabil...si e amuzant.rcorbu scrie:Domnilor, din pacate polemicile voastre nu-l ajuta cu nimic pe domnul semlecangheorghe
Bai, nea Caisa, provocarea am lansat-o eu. Daca ai sange in instalatie, accepti sau nu. Vrei acte notariale? Atunci hai sa dam si o proba de capacitate sa vad cata glagorie ai in cap. Te lauzi ca ai cine stie ce rezultate ca pescar. Dar pentru pescuitul sportiv ce ai facut? Zi-mi si mie pe unde te gasesc ca mare pescar de competitie, ca in afara de gargara nu vad nimic la tine. De fapt nu ma mai mira nimic. In afara de trompete, nu gasesti nimic pe acest forum.rapace scrie:Eu trag speranta ....de aceea doresc act notarial in scris platesc eu pt act .....cat despre personaj sunt sigur ca voi rade bine daca va avea curaj![]()
![]()
![]()
![]()
Ba tu vorbesti despre trompete ...cind tu nu esti nimic altceva decit o orchestra formata numai din tompete si tromboane ....In afara de trompete, nu gasesti nimic pe acest forum.