A.N.P.A. si tarifele de acces..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: A.N.P.A. si tarifele de acces..

Mesaj de jhonny » 27 Apr 2013, 20:23

Dati si tu numele, Apsalba a murit!!!!! :|

Ne intrecem la pescuit nu la nume!!! :|

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 27 Apr 2013, 20:33

Domnilor, din pacate polemicile voastre nu-l ajuta cu nimic pe domnul semlecangheorghe

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Apr 2013, 20:34

Barca o aduc eu.
Si fara veste de salvare!!!!! :| :|

Eu cu un bat si tu cu cate vrei!!! :| :|

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Apr 2013, 20:37

Da scuze!!!
Ii da cineva un permis recreativ la FFFF!!! Nu de alta dar sa fim in regula! :| :|

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 27 Apr 2013, 20:59

apsalba scrie: Te tin baierile sa face o partide de pewscuit in doi? Ai ocazia sa demonstrezi ca tu esti pescar si eu nu. Te bagi?
PS Ai privatizat si acest forum? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Consider o provocare deschisa ...din partea unuia care dezgusta orice pescar prin stilul personal de pescuit
Cativa m-au vazut pescuind si nu le-a fost usor.
Am sa aleg o perioada dupa prohibitie care sa imi convina si mie (altii mai au si alte lucruri de facut in afara aburelilor online sau pe tel mai sunt oameni care muncesc pt a face bani) si o zona necunoscuta atat mie cat si "mariei tale".....poate traiesti cu impresia ca daca am doar cateva luni de forum am tot atatea luni la capitolul pescuit spinning este bine ca nu te informezi cu cine si despre cine vorbesti, si crezi ca ai o sansa ......abia astept sa te fac de ras (daca poti fi facut mai mult decat te faci singur deja) ...Si pentru a avea o motivatie pentru a imi dezgusta persoana timp de o zi prin prezenta dumitale spunem asa daca pierzi promiti acuma aici public ca iti dai demisia de la presedentia Federatiei de pescuit in favoarea primului om din lumea pescuitului sportiv care a obtinut rezultate la nivel national si international si care reprezinta ceva in lumea pescuitului in Romania sau unei persoane ce a organizat ceva concursuri deja si stie cu ce se mananca competitia .Iar in contrapartida eu ma las de pescuit daca castigi tu... definitiv..... si iti dau si toate sculele mele de pescuit cadou iar ca sa fie corect punem chestia asta in scris ............partida filmata cap coada sa nu existe discutii....Ne conformam regulamentului de etapa nationala cu tot ce inseamna asta .......si invata sa scrii romaneste asa cum spun si altii la pescuit te pricepi la fel de bine ca si la scris ....Eu nu am ce privatiza ca nu am limbi in fundul moderatorilor sau propietarului forumului ,din citatul meu se vede clar cam cat cuvant ai ....tu spusesei adio unui grup de oameni ce nu sunt de acord cu tine ........dar cum nu intelegi limba romana nu ma mira ca in genere folosesti cuvinte fara sa stii ce inseamna ele ,in acest fel ai ajuns sa interpretezi legi dupa bunul plac al unui om ce nu prea intelege ceea ce citeste ..

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 27 Apr 2013, 21:36

Rapace , tu chiar crezi ca mitomanul se tine de cuvant ?
Asta nu stie sa faca o montura, sa lege un carlig sau de unde se tine o lanseta , braveaza si el inutil sa se mai scoata din rahat .
Si stai linistit , decat sa renunte la infama cooperativa...mai bine isi taie o mana si se bate singur cu ea in gura :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 27 Apr 2013, 21:49

Eu trag speranta ....de aceea doresc act notarial in scris platesc eu pt act .....cat despre personaj sunt sigur ca voi rade bine daca va avea curaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Apr 2013, 07:53

rcorbu scrie:Domnilor, din pacate polemicile voastre nu-l ajuta cu nimic pe domnul semlecangheorghe
Nu te stresa...era inevitabil...si e amuzant. :D
Oricum ,acuma dupa ce mister Bentu a ajuns mare goanga prin C.I.P.S.,la putere este o coalitie cu sira spinarii psd-ista(Bombonel-tatucul pescarilor si vinatorilor din Romania),lucrurile in bine nu se vor schimba..
Asociatia care chinuie Surducul,este satelit ajvps,si e condusa de unul care le are cu pescuitul si mai putin ca si Popescu,si probabil ca in final,dupa ce il vor stoarcebine,bine de peste,va veni o ''societate comerciala'',care va prelua barajul pentru ''lucrari de intretinere''..undeva in contract va avea o clauza mica ceva de genul..''realizarea altor activitati''...vor plasuii ce a mai ramas ..dupa care vor ''popula 'cu 100kg de caras si 50kg de crapcean,si in parteneriat cu actuala asociatie,vor cere pescarilor taxa pe zi sau an,dupa cum vor muschii lor..Asta e Romania..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Apr 2013, 10:16

rapace scrie:Eu trag speranta ....de aceea doresc act notarial in scris platesc eu pt act .....cat despre personaj sunt sigur ca voi rade bine daca va avea curaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bai, nea Caisa, provocarea am lansat-o eu. Daca ai sange in instalatie, accepti sau nu. Vrei acte notariale? Atunci hai sa dam si o proba de capacitate sa vad cata glagorie ai in cap. Te lauzi ca ai cine stie ce rezultate ca pescar. Dar pentru pescuitul sportiv ce ai facut? Zi-mi si mie pe unde te gasesc ca mare pescar de competitie, ca in afara de gargara nu vad nimic la tine. De fapt nu ma mai mira nimic. In afara de trompete, nu gasesti nimic pe acest forum.
PS Apropo de concursurile pe care te lauzi ca le-ai organizat; ce ai facut cu taxele de concurs? Le-ai facut fifti-fifti? Hotul care striga hotii!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Apr 2013, 10:25

In afara de trompete, nu gasesti nimic pe acest forum.
Ba tu vorbesti despre trompete ...cind tu nu esti nimic altceva decit o orchestra formata numai din tompete si tromboane ....
De 2 ani versi numai baliverne , acum te mai dai si pescar ...fugi tata cu cercul ca altfel ajungi la Balaceanca
Esti jalnic gura bogata , esti de tot kkatul...tu si pescuitul , tu pescar :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns