A.N.P.A. si tarifele de acces..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: A.N.P.A. si tarifele de acces..
Ba, mascariciule , n-ai ajuns inca sa umbli la buzunarele pescarilor ca n-ai avut loc de intors , dar asta iti este scopul final . Lasa abureala asta perimata cu consolidarea cluburilor, mai vino cu ceva nou ,ca nu mai pune nimeni botul la ea
Mascaricul mitoman si infama cooperativa nu sunt decat niste entitati alogene care vor sa se erijeze in "carmacii" pescuitului recreativ/ sportiv
Mascaricul mitoman si infama cooperativa nu sunt decat niste entitati alogene care vor sa se erijeze in "carmacii" pescuitului recreativ/ sportiv
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
"Placa asta cu banii pescarilor pune-o în altă parte. Este cea mai penibilă scuză a prostiei de care dai dovadă, atâta timp cât eu pledez pentru consolidarea cluburilor nu pe jefuirea pescarilor. Ai avut impresia vreodată că ți-am umblat prin buzunare?"
Ma "prostanacule" nu tu ai luat bani din caseria APS Alba si nu ai justificat nici un leut?
"PROIECTE" asa zic fostii tai "colegi" ca justificai banii luati!!! Contabilitatea ai facut-o praf, ca sa nu se poata reconstitui!!!
Faliment pe linie la toate as. si fed. infiintate de tine! Peste tot datorii la fisc si bani luati si nejustificati!!!

Ma "prostanacule" nu tu ai luat bani din caseria APS Alba si nu ai justificat nici un leut?
"PROIECTE" asa zic fostii tai "colegi" ca justificai banii luati!!! Contabilitatea ai facut-o praf, ca sa nu se poata reconstitui!!!
Faliment pe linie la toate as. si fed. infiintate de tine! Peste tot datorii la fisc si bani luati si nejustificati!!!

Pare interesant ce spui, jhonny.
Poti elabora putin?
Poti elabora putin?
Pai ce sa detaliez, au tot scris cei de la Alba de nenorocitul asta.
Chiar aici au scris cei de la Apsscobarul, numai reclamatii face.
Banii de la Apsalba ia luat cu ajutorul firmei de contabilitate, unde patronul firmei era si cenzor. Avea cativa "complici" intre membri fondatori dar sau convins ca umbla la bani si au facut 6 ad. gen consecutive pana l-au dat afara. I-au luat actele contabile dar nu intelegi nimic, nu sunt indosariate, lipsesc file din registrul de casa, deconturi neefectuate de luni si ani(zeci de mii de lei), bani luati din sertarul casierului, cate o mana plina si nejustificati etc. bani din permise luati din judet si nedepusi la caserie pe vremea cand permisele le facea EL pe calculator(nenumarate)
A fost dovedit ca lua bani de la niste italieni, cu balastul din balta de la Aiud, a luat bani din as. pe motiv ca intabuleaza terenul cu balta etc. Vor mai lua plasa si altii. Eu am o intreaga arhiva cu escrocheriile lui, cu martori nu pe povesti.
Apsalba nu a avut Regulament de functionare(cum nu cred ca are federatia) asa, el a putut sa faca ce vrea in gestiune.
Cei de la Alba(membri fondatori) il lasa in plata Domnului si nu isi fac de lucru, sunt oameni cu functii, primar, parlamentari,
doctor, directori si nu vor sa fie tarati in tot felul de dispute cu un asemenea "dihor", vorba unuia de pe aici.
Daca doresti, cand mai am delegatie la Alba, solicit si alte hartii si marturii de la cei de acolo(care nu mai vor sa stie de acest gunoi).

Chiar aici au scris cei de la Apsscobarul, numai reclamatii face.
Banii de la Apsalba ia luat cu ajutorul firmei de contabilitate, unde patronul firmei era si cenzor. Avea cativa "complici" intre membri fondatori dar sau convins ca umbla la bani si au facut 6 ad. gen consecutive pana l-au dat afara. I-au luat actele contabile dar nu intelegi nimic, nu sunt indosariate, lipsesc file din registrul de casa, deconturi neefectuate de luni si ani(zeci de mii de lei), bani luati din sertarul casierului, cate o mana plina si nejustificati etc. bani din permise luati din judet si nedepusi la caserie pe vremea cand permisele le facea EL pe calculator(nenumarate)
A fost dovedit ca lua bani de la niste italieni, cu balastul din balta de la Aiud, a luat bani din as. pe motiv ca intabuleaza terenul cu balta etc. Vor mai lua plasa si altii. Eu am o intreaga arhiva cu escrocheriile lui, cu martori nu pe povesti.
Apsalba nu a avut Regulament de functionare(cum nu cred ca are federatia) asa, el a putut sa faca ce vrea in gestiune.
Cei de la Alba(membri fondatori) il lasa in plata Domnului si nu isi fac de lucru, sunt oameni cu functii, primar, parlamentari,
doctor, directori si nu vor sa fie tarati in tot felul de dispute cu un asemenea "dihor", vorba unuia de pe aici.
Daca doresti, cand mai am delegatie la Alba, solicit si alte hartii si marturii de la cei de acolo(care nu mai vor sa stie de acest gunoi).

Tilul lui sunt BANII deci PERMISELE, nu ati vazut aici cate chitante pentru permise a eliberat?
Saracii oameni nu au vazut permisele nici pana acum si nici nu le vor vedea, cred!
Nu vedeti cum scrie " cluburi puternice"" si cotizatie la "federatie" dupa care PA, BANII sau dus(deplasari, proiecte etc nu le mai insir) Un nenorocit!!!! In Alba nu mai sta nimen de vorba cu el.

Saracii oameni nu au vazut permisele nici pana acum si nici nu le vor vedea, cred!
Nu vedeti cum scrie " cluburi puternice"" si cotizatie la "federatie" dupa care PA, BANII sau dus(deplasari, proiecte etc nu le mai insir) Un nenorocit!!!! In Alba nu mai sta nimen de vorba cu el.

Mersic de info.
Lachele flaushat s-a gandit ca e pont sa ma umple de voma, cata vreme si fiul meu pare activ pe aici.
Nasol moment, nu pentru mine ci pentru el.
Eu fiind relaxat, m-am gandit ca e pacat sa il las pe lachet sa se cocoseasca.
Secretara mea abia ce si-a dat un master mic, fix in domeniul preferat al lachetului, ala cu procese.
Si e din Alba.Si tat'su e la finante ceva zmeu, la Alba.
Nu ar fi o magarie din partea mea sa nu dau o sansa unui om pregatit?
PS: Fane, te intrebai daca sunt mardeias.
Nope lache.
Ti-am zis ca o iei peste ceafa. Ai mai sus meniul
Acum spor la cocosit virtual.
Lachele flaushat s-a gandit ca e pont sa ma umple de voma, cata vreme si fiul meu pare activ pe aici.
Secretara mea abia ce si-a dat un master mic, fix in domeniul preferat al lachetului, ala cu procese.
Nope lache.

Da. Mi-au facut si plangere penala pentru asta. Pana la urma s-a descopertic ca banii ii luase unul pe care l-am adunat de pe drumuri ca era muritor de foame si in loc sa-l bag la puscarie l-am dat afara. Bineinteles ca primul lucreu pe care l-a facut a fost sa-si faca asociatie si acum sa arunce cu laturi. Asta e. Facerea de bine, .................WBF scrie:Pare interesant ce spui, jhonny.
Poti elabora putin?
PS Mai caisa, aia de la finante (maharii de care zici tu) isi fac permisele la clubul meu. Paduchii astia care tot arunca cu rahat sub protectia anonimatului sunt aceasi teapa cu tine. Daca ai cohones, arata-te la fata.
WBF scrie:Mersic de info.
Nope lache.

Mai l..ba trista. Tu esti la mana secretarei? Parerea mea este ca esti un neica nimeni. Si ca s-o stii pe aia dreapta, ca vad ca nu ai creier sa judeci. Latraii astia care zic ca eu traiesc din permise, vand permise la randul lor. Ciuda lor este ca eu iau 10 lei cotizatie si le stric piata. Sa-i vad acum cand apare noul ordin de pescuit ce o sa faca pentru ca vor trebui sa se autorizaze ca structuri sportive. Si ghici unde vor veni cu basca in mana!

Clubul tau elibereaza permise ANPA?apsalba scrie: aia de la finante (maharii de care zici tu) isi fac permisele la clubul meu.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Bineinteles. Si fara sa detin zone de pescuit sportiv. CS Cetate este inregistrata in noul Registru al asociatiilor de pescari sportivi la poz. 5 iar FRPS la poz. 6.
Baietii astia cu recreativul o sa constate ca vor fi obligati sa se inregistreze la Registrul sportiv al MTS, chiar daca fac pescuit in scop recreativ (cum zic ei), desi tot pescuit sportiv este.

Sau nu stiai ca Registrul ANPA a fost anulat de instanta si obligata sa faca unul nou in care sa se inscrie doar structurile sportive autorizate? Daca vrei sa te recreezi, nu trebuie sa infiintezi o asociatie. Spune-i si la prostul ala care zice ca pierd procese ca asta este unul pe care l-am castigat.

Baietii astia cu recreativul o sa constate ca vor fi obligati sa se inregistreze la Registrul sportiv al MTS, chiar daca fac pescuit in scop recreativ (cum zic ei), desi tot pescuit sportiv este.

Sau nu stiai ca Registrul ANPA a fost anulat de instanta si obligata sa faca unul nou in care sa se inscrie doar structurile sportive autorizate? Daca vrei sa te recreezi, nu trebuie sa infiintezi o asociatie. Spune-i si la prostul ala care zice ca pierd procese ca asta este unul pe care l-am castigat.