A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- junior
In legatura cu ridicarea permiselor...
Desi s-a mai spus asta, vreau sa o mai punctez si eu inca odata. Din cate stiu eu, permisele de pescuit ANPA pot fi ridicate de la orice filiala ANPA din tara (indiferent ca sunteti arondat sau nu la ea), atata timp cat aveti la voi chitanta de la tezoreire, cu banii depusi acolo in contul nr. 20160103 "Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare" si o copie dupa actul de identitate BI/CI, ar mai fi si cererea dar aia in 2 minute ati completat-o acolo pe loc. Singura "problema" poate fi atunci cand ar veni vre-un control, si daca nu va gasesc in baza de date a judetului in care pescuiti, atunci sa specificati filialala de la care v-ati ridicat permisul.
Dar asta este doar o parere personala - teoretic toate datele trebuiesc centralizate la Bucuresti si trimise (centralizate) la toate punctele de lucru din tara.
Vreme buna si pesti flamanzi la toata lumea.
Dar asta este doar o parere personala - teoretic toate datele trebuiesc centralizate la Bucuresti si trimise (centralizate) la toate punctele de lucru din tara.
-
- veteran
Re: In legatura cu ridicarea permiselor...
Dar de ce crezi ca cei veniti in control au la ei un sistem de verificare a autenticitatii permiselor? banuiesc ca un laptop conectat la net. Doar politia verifica prin statie permisele sa nu fie false, expirate. Nu cred ca inspectorii ANPA sunt atat de "dotati"...is supraestimam, asa cred!AndyHunter scrie:Singura "problema" poate fi atunci cand ar veni vre-un control, si daca nu va gasesc in baza de date a judetului in care pescuiti, atunci sa specificati filialala de la care v-ati ridicat permisul.
pai nu se elibereaza doar titularului? parca asa citisem pe undeva...Ioan S. scrie:Sugestia mea e sa cautati studenti la medicina veterinara, agronomie etc..boistean scrie:atunci caut si eu suceveni care merg la Iasi...
Filiala Iasi a ANPA este la circa 500 metri de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad".

se elibereaza oricui are "imputernicire" de la titular, o foaie pe care sa scie cine e titularul si pe cine imputerniceste, semnata de ambii, asa am facut eu, la filiala bacau mi s-a spus clar ca nu vor aduce si am fost trimis la iasi, chiat daca sunt obligati , probabil se refera doar la filialele mari, nu si la subfiliale arondatecelor mari, sper ca atiinteles ce am vrut sa zic, numai bine...
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
-
- veteran
-
- junior
Re: In legatura cu ridicarea permiselor...
Pai si ce este asa mare filosofie ca cei care merg in control sa aiba la ei o statieFario_nebunu scrie: Dar de ce crezi ca cei veniti in control au la ei un sistem de verificare a autenticitatii permiselor? banuiesc ca un laptop conectat la net. Doar politia verifica prin statie permisele sa nu fie false, expirate. Nu cred ca inspectorii ANPA sunt atat de "dotati"...is supraestimam, asa cred!

Mai pardon. Si ideea este ca prin statie se transmite exact ceea ce scrie pe permis, adica Numele si prenumele, CNP-ul si seria permisului. Se verifica in baza de date - pentru asta nu iti trebuie un laptop la purtator - si se comunica, agentului care a solicitat identificarea, daca datele sunt sau nu sunt adevarate.
Si daca tu tot vrei ca cei de la ANPA sa nu aiba statii ... toata lumea are un telefon mobil (ce zici?) ... daca vrea sa te verifice - te verifica.
e mai greu cu computeru'adrian25 scrie:tipa care mi-a dat permisul nu l-a inregistrat intr-o baza de date, doar l-a trecut intr-un registru ca pe vremuri, seria la permis si numele, si cam atat, daca le centralizeaza mai tarziu nu stiu nimic....