A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 24 Mar 2009, 13:00

Daca sunt din Braila, dupa ce platesc cei 30 ron la trezorerie, pot sa-mi scot permisul de la ANPA Tulcea (pt ca ajung des acolo), sau neaparat din Galati?

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 24 Mar 2009, 13:10

Normal ar fi de la orice filiala ANPA. Ca doar banii se duc in acelasi sac.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 24 Mar 2009, 13:11

eu inainte sa plec la iasi, am sunat la bacau si am intrebat daca il pot lua de acolo si mi s-a spus ca nu vor ajunge in bacau, si il pot lua doar daca ma duc la iasi sau de la ajvps, ca aceeasi problema e si cu botosani sau suceava dar nu stiu sigur, asa ca solutia a fost cheta la benzina in 4 oameni, si am tras o fuga la iasi, cost total in jut de 70 ron, mai bine ca la asociatie....
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 24 Mar 2009, 13:15

Salut Bogdan . Citeste tot aici pe acest topik la pagina 6 mesajul lui AndyHunter tu apartii de Galati.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 24 Mar 2009, 13:17

adrian25 scrie:eu inainte sa plec la iasi, am sunat la bacau si am intrebat daca il pot lua de acolo si mi s-a spus ca nu vor ajunge in bacau, si il pot lua doar daca ma duc la iasi sau de la ajvps, ca aceeasi problema e si cu botosani sau suceava dar nu stiu sigur, asa ca solutia a fost cheta la benzina in 4 oameni, si am tras o fuga la iasi, cost total in jut de 70 ron, mai bine ca la asociatie....
atunci caut si eu suceveni care merg la Iasi... :?

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 24 Mar 2009, 13:21

Cine vrea permise ANPA poate sa le obtina de la Cluj. Aici au inceput sa se distribuie in baza unei copii dupa CI sau buletin ,respectiv chitanta de trezorerie in original. In primele zile a fost aglomeratie, insa acum sunt doar cate trei-patru persoane la rand. Cred ca se distribuie si persoanelor din oricare judet, pt. ca inspectorul care le elibereaza pe loc ,nici macar nu te intreaba de unde esti sau unde domiciliezi. Asadar daca aveti drum prin Cluj puteti contacta ANPA.
Adresa: Calea Dorobantilor nr.69
Program de lucru:doar Luni si Marti intre orele 10-14

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 24 Mar 2009, 15:01

de constanta stiti ceva? a ridicat cineva permisul?aceiasi problema,trimit mailuri la ANPA si nici un raspuns.
elev pescar

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 24 Mar 2009, 16:01

pensionaru scrie:Normal ar fi de la orice filiala ANPA. Ca doar banii se duc in acelasi sac.
Asa este. Am sunat acum 5 minute la anpa Tulcea si mi-au spus acelasi lucru. Se pot elibera de la orice filiala anpa din Romania, pt ca este un cont unic unde se varsa banii. La Tulcea au inceput eliberarea permiselor, inclusiv pt pensionari. O zi buna. :lol:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 24 Mar 2009, 16:01

boistean scrie:atunci caut si eu suceveni care merg la Iasi... :?
Sugestia mea e sa cautati studenti la medicina veterinara, agronomie etc..
Filiala Iasi a ANPA este la circa 500 metri de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" :wink: .

adiko_im
junior
junior

Mesaj de adiko_im » 24 Mar 2009, 17:20

:bere: in sfarsit am intrat si eu in poresia mult asteptatului permis ANPA.
dupa lungi asteptari, uite ca au aparut si permisele. acuma sa speram ca nu se mai schimba vreo lege anu asta si vom putea pescui linistiti cu permisele astea. :cooler:

Scrie răspuns