A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
eu inainte sa plec la iasi, am sunat la bacau si am intrebat daca il pot lua de acolo si mi s-a spus ca nu vor ajunge in bacau, si il pot lua doar daca ma duc la iasi sau de la ajvps, ca aceeasi problema e si cu botosani sau suceava dar nu stiu sigur, asa ca solutia a fost cheta la benzina in 4 oameni, si am tras o fuga la iasi, cost total in jut de 70 ron, mai bine ca la asociatie....
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI
atunci caut si eu suceveni care merg la Iasi...adrian25 scrie:eu inainte sa plec la iasi, am sunat la bacau si am intrebat daca il pot lua de acolo si mi s-a spus ca nu vor ajunge in bacau, si il pot lua doar daca ma duc la iasi sau de la ajvps, ca aceeasi problema e si cu botosani sau suceava dar nu stiu sigur, asa ca solutia a fost cheta la benzina in 4 oameni, si am tras o fuga la iasi, cost total in jut de 70 ron, mai bine ca la asociatie....

Cine vrea permise ANPA poate sa le obtina de la Cluj. Aici au inceput sa se distribuie in baza unei copii dupa CI sau buletin ,respectiv chitanta de trezorerie in original. In primele zile a fost aglomeratie, insa acum sunt doar cate trei-patru persoane la rand. Cred ca se distribuie si persoanelor din oricare judet, pt. ca inspectorul care le elibereaza pe loc ,nici macar nu te intreaba de unde esti sau unde domiciliezi. Asadar daca aveti drum prin Cluj puteti contacta ANPA.
Adresa: Calea Dorobantilor nr.69
Program de lucru:doar Luni si Marti intre orele 10-14
Adresa: Calea Dorobantilor nr.69
Program de lucru:doar Luni si Marti intre orele 10-14
Asa este. Am sunat acum 5 minute la anpa Tulcea si mi-au spus acelasi lucru. Se pot elibera de la orice filiala anpa din Romania, pt ca este un cont unic unde se varsa banii. La Tulcea au inceput eliberarea permiselor, inclusiv pt pensionari. O zi buna.pensionaru scrie:Normal ar fi de la orice filiala ANPA. Ca doar banii se duc in acelasi sac.