de ce te chem??apsalba scrie:De ce ma chemi pe mine la Valcea si nu faci tu ce ma pui pe mine sa fac? Din cate stiu, eu am anulat in numele FNPSR autorizatiile de acvacultura date de gigi tovarasului Antonescu. Mi-am pus respectiva parte a corpului pe care o invoci in respectiva masina si m-am deplasat la Valcea unde am avut o emisiune tv life de 1,5 ore prin care am deschis, zic eu, ochii pescarilor sportivi valceni. De ce nu o faci si tu? Pe acest forum unde semnezi sub pseudonim nu ai nici o eficienta. Productiile tale literare nu tin loc actiune. Faptul de a invoca tot timpul statul si autoritatile lui (stiind ca nu sunt in stare sa controleze fenomenul, ba chiar sunt implicate in el) nu face altceva decat sa-ti dovedeasca impotenta si sa-ti descopere frustrarile. Asta e.
De acord ca ANPA este ineficienta. Ce pui in loc?
PS Nu urasc pescarii sportivi. Ma ingrijoreaza pasivitatea lor.
fiindca tu ai spus ca vei instaura ordinea si disciplina in pescuit,
tu ai sustinut sus si tare ca numai voi fnpsr-ul sunteti singurii care mai pot face ceva pt pescarul roman,
tu si inca cativa ,sub obladuirea pretenului gigi (pe care acuma culmea il denigreaza toti cei care pana mai ieri il numeau prietenul si salvatorul lor) a-ti infintat tespe asociatii care nu au facut nimic in toata aceasta perioada si care stranse sub aripa ta ocrotitoare si binefacatoare incearca sa deposedeze statul de obligatiile si sarcinile ce ii revin,
sa mai continui???nu are rost,cam toti de pe aicea stim ce hram porti si care iti sunt intentiile,deci nu ne mai prostesti pe noi,cel mult pe cei tineri si noi intrati in ciulamau asta numita pescuit sportiv/recreativ.
acuma intelegi de ce te solicitam pe tine??
eu nu am afirmat nicioadata si nici nu am avut vreodata astfel de intentii declarate.
asa de tare i-au durut in kur pe ajvpsistii lui antonescu de anularea licenteleor de acvacultura ca mai peste tot si la mai toata lumea s-au laudat si au aratat actele cu care ei sustin ca in baza licentei de acvacultura ei au dreptul de control pe toate apele judetului.

totusi a-ti uitat sa anulati licentele de pescuit comercial pe raul Olt

zici ca ai fost la valcea si ai sustinut o emisiune tv (impreuna cu prietenul care te ridica in slavi,iar acuma te injura si te blesteama pe la toate colturile si pe toate forumurile???) in care sustii ca ai deschis ochii pescarilor valceni???
haaa,te imbeti cu apa chioara,fiindca pot sa pun pariu pe ce vrei tu ca din 200 de pescari intalniti pe apa,maxim 5 dintrei ei isi vor aduce aminte sau vor recunoste pe cineva din aceea emisiune.
sincer la acest capitol "te bat mar" prin simplu fapt ca prin discutiile pe care le am cu diversi amici sau prieteni pescari,fac mult mai mult decat aceea ora si jumatate de tv.

pseudonimul sub care semnez,nu mai este demult timp un pseudonim,tot intr-o confruntare forumistica cu tine si amicul tau de pe vremuri mi-am declinat indentitatea ca sa nu mai existe dubii.
si cel putin eu nu ma ascund in spatele unei organizatii,care sincer nu inteleg cum draqului de te mandateaza sa bati campii in numele ei.
nu invoc statul si autoritatiile lui,fiindca prin prisma faptului ca practic o afacere privata si stiu cum se desfasoara afacerile cu statul si cu birocratii lui,sunt dusmanul lui si a ce reprezinta el si tot aparatul birocratic creat.
pur si simplu incerc sa impiedic pe toate caile ca diversi indivizi sa mai prospere in afacerile oneroase cu statul (macar in acest domeniu)
menirea unor organizatii nonprofit nu este aceea de a se substitui statului si aparatului lui birocratic,mai degraba de a forta acest aparat si a pune in miscare toate parghiile posibile pt ca lucrurile sa mearga intro directie normala.
in orice domeniu,orcine va incerca sa se substituie statului sau sa genereze si sa conduca negocieri a caror finalitate duce la concesionari si impropietariri dubioase ori impartiri de sfere de putere si influenta,va fi dubios si supus oprobiului public.
cu totii stim ca cele mai bune,banoase si durabile afaceri sunt cele facute cu statul,dar.............totusi putina decenta,nu ne face pe toti prosti in fata.
cat priveste anpa,cred ca taicanoe ti-a raspuns cat se poate de bine.
si totusi,ca deobicei ai evitat raspunsurile la cateva intrebari,asa ca te rog innainte de a da replica acestei postari,ai cuvinta si raspunde la intrebarile de mai sus puse de mine in postarea anterioara.