A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 03 Apr 2009, 20:33

ma Genule, nu mai fii suparat, lasa ca anu asta te primesc io pe apele mele :lol: :lol: :lol:
serios ! am cele mai bune ape in cele mai misto si unknown locatii :D
pe zona de trofee, numai daca vii cu cerere cu dop :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 03 Apr 2009, 20:54

Cererea deja o am in masina :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Apr 2009, 21:19

miky scrie:ma Genule, nu mai fii suparat, lasa ca anu asta te primesc io pe apele mele :lol: :lol: :lol:
serios ! am cele mai bune ape in cele mai misto si unknown locatii :D
pe zona de trofee, numai daca vii cu cerere cu dop :lol: :lol: :lol:
Le-ai avut, dar nu stii asta inca.
Azi am fost sa negociez la comisie. Tin sa te anunt ca in curand vor fi apele mele.
Vom vedea de acum cine reprezinta cu adevarat pescarii si are ape, eu sau tu.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Apr 2009, 21:25

genu scrie:
adrian25 scrie:eu nu cred ca depinde de nici o asociatie, pe 2009 asociatiile nu au ape in subordine sau concesionate cum vreti sa-i spuneti, iar legea spune ca permisul are valoare nationala, nu spune nimic de apele asociatilor, sau alceva, atata timp cat e apa pblica apartinand statului,. poti pescui cu permisul linistit
Esti sigur ca asociatiile nu au primit ape in concesiune ?
Nu de alta dar avem o asociatie numita Tarnava Mare Odorheiu Secuiesc care a spus ca au primit toate apele inclusiv un lac de baraj . :roll: :roll: :roll:
cu siguranta la ora asta toate contractele de concesiune si management sunt anulate.
orice asociatie sau entitate fizica care sustine ca are in gestionare sau concesiune ape publice,face afirmatii total eronate si tendentioase cu vadit scop de castig ilicit.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 03 Apr 2009, 21:30

Multumesc Adi :wink:

andreiL
junior
junior

Mesaj de andreiL » 04 Apr 2009, 02:50

omg cat sufera saracele asociatii ca au pierdut papagalii care sa plateasca aiurea taxa de membru... acesti binefacatori ai pescuitului; s a cam terminat cu smecheria, cel putin pe anul asta. apsalba, te rog, nu mai posta ca o faci degeaba in topicul asta. e destul de clar si de limpede si pt mintea ta lacoma: avem permise valabile pe toate apele publice din tara si nici tu si nici alta asociatie nu o sa poata face nimic. hai respira adanc acum si lasa ne. have fun

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 04 Apr 2009, 08:15

Si atunci cei care au platit taxele la inceput de an in cadrul unei asociatii vor mai plati inca o taxa de asociatie la eliberarea permisului ?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 04 Apr 2009, 08:21

Tavi scrie: Azi am fost sa negociez la comisie. Tin sa te anunt ca in curand vor fi apele mele.
Vom vedea de acum cine reprezinta cu adevarat pescarii si are ape, eu sau tu.
Nu,... deci iti faci iluzii degeaba !
eu am deja proiecte de finantare intocminte, in mintea mea deocamdata, chiar luna viitoare cred ca voi depune vreo 20 (nu spun unde :D ) in valoare de vreo 2000000 euro fiecare, pentru popularea cu taimeni mongolezi si somoni chinok a catorva paraie din judet si din alte locatii prin tara... de asemenea am in plan sa amenajez o pista de concurs pe paraiasul din parcul "Sub Arini", pentru pescarii sibieni, chiar vizavi de "complexul sportiv" :lol: "Bolta Rece" :lol:
in timp ce tu te duci la pescuit, eu, lucrez la un nou proiect de lege a pescuitului, la care voi introduce cateva amendamente ce nu te vor bucura deloc, si fac strategii ca sa evit golirea apelor de peste de catre unii ca tine, care nu le mai ajunge si au inceput sa dea la orice, spin, fly, etc, cred ca nici ei nu mai stiu clar la ce, numa' sa prinda... au trecut vremurile in care totul era la voia intamplarii, pe mana amatorilor de chilipiruri... in ciuda rauvoitorilor, eu stiu ce mi-am propus, si fac ceva, spre deosebire de tine si alti bagatori de seama de pe aici, ... nu stau cu mainile in san :lol:
sa nu te mire cand vei afla ca cei de la "comisie", vor fi chemati la procuratura sa dea subsemnatul pentru matrapazlacurile lor, care nu mai pot fi ascunse... iar daca ti s-a facut dor de un proces verbal, te invit la pescuit pe una din apele mele, numai cu permisul ANPA... vei fi servit ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Apr 2009, 09:12

Aviz amatorilor !

...apsalba , poate lua exemplu' .
...inclusiv pentru popularea cu taimeni mongolezi si somoni chinok
...important este sa aiva" tractiune" 4X4 ca sa poata urca si in apele de munte.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 04 Apr 2009, 10:24

daca tot discutam de eliberarea permiselor, sa le spunem si pescarilor in cine sa ne incredem cand vin controalele, ce trebuie sa prezinte ei cand ne cer permisele la puricat, si cine are drept de control!
multumesc!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns