A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 23 Mar 2009, 15:07

Astazi am fost la Filiala ANPA Iasi. Se elibereaza permisele de pescuit pe 2009 numai cele de 3o lei deoarece celelalte inca nu au sosit.Se spera ca vor sosi dupa 3o/3/2009.Acte necesare : cerere tip,copie dupa CI sau BI copie dupa chitanta de la trezorerie. Pentru pensionari copie si original talon de pensie,cerere tip si copie CI sau BI.. Numai bine. Mircea13

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 23 Mar 2009, 16:19

Gata, azi am fost sa imi iau permisul. :D Urmeaza actiunea de trimis mailuri si dat telefoane la ANPA judetene ca sa vad daca am ce face cu el sau il pot pune in rama. In alta ordine de idei, in Buftea creste momentan o generatie de fete foarte frumoase :shock: care au cam 15-16 ani, deci e de mers in Buftea abia peste 3 ani :P

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Mar 2009, 21:44

TheFly scrie:Gata, azi am fost sa imi iau permisul. :D Urmeaza actiunea de trimis mailuri si dat telefoane la ANPA judetene ca sa vad daca am ce face cu el sau il pot pune in rama. In alta ordine de idei, in Buftea creste momentan o generatie de fete foarte frumoase :shock: care au cam 15-16 ani, deci e de mers in Buftea abia peste 3 ani :P
Pai peste 3 ani sa "atentezi" la ele ca altfel...venim si iti aruncam portocale cu prastia la Academia Jilava. Seducerea de minore e inca fapt penal si noul cod care va permite incestul, prostitutia vad ca "nu "da liber" la minore! :lol:
Apropo, e greu de ajuns la sedul ANPA din Buftea? Adica e in centrul orasului sau mai periferic? ma gandeam ca din Bucuresti trebuie sa mearga vreun autobuz...

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 23 Mar 2009, 23:22

:P

Eu am nimerit ca si cand as fi fost acasa, si e abia a doua oara cand merg in Buftea in viat amea. am mai fost odata acum vreo 10 ani la peste pe acolo. Indiferent cu ce mergi, auto propriu sau maxi taxi, trebuie sa iesi prin Bucurestii Noi, pe ruam Bucuresti-Targoviste, treci de Mogosoaia si la un moment dat dai de o intersectie in Y care are in centru un Penny ,ti dreapta pe Bucuresti-Targoviste in continuare ,treci calea ferata daca nu vine trenu :wink: si intri in Buftea. Mergi si ajungi in centru, unde ai sa vezi un bulevard la stanga, cred ca are scuar pe mijloc, oricum , e prima strada asfaltata la stanga dupa ce ai intrat in Buftea si are fata de bulevoard. La 50 de m pe partea dreapta e un BRD iar chair alaturi o intrare cu ASIBAN pe usa si se urca pe o scara la etajul 1 unde e si ASIBAN si alte firme , iar la camera nuamrul 7 pe aprtea stanga este ANPA. Daca vii cu RATB, iei troleul 97 de la Sfintii Voievozi (zona Moxa, acolo toate sunt majore :P ) care merge pe calea Grivitei si Bucurestii Noi dupa aia. Cobori la naiba in praznic, la Laromet (asa se cheama statia) si fix din statia aia astepti maxi taxi care emrge la Buftea. Vin cam din 10 in 10 minute si vin gata pline, se aglomereaza cu scolarite pe traseul Mogosoaia -Buftea si nu sunt conditii chiar confortabile de calatorie, asa ca daca ai alta varianta e de preferat. Cu maisna proprie , iti recomand sa o iei pe traseul troleului 97, adica mergi prin Romana, stanga din Lascar Catargiu si tot inainte, treci peste Buzesti si iar tot ianiten pe urma dreapta si spre gara si tot ianinte. Chiar daca e mai mult de ocolit, ajungi mai repede, pentru ca 1 Mai si Titulescu sunt penale in timpul zilei ca si trafic.

AndyHunter
junior
junior

poate ca asta o sa va ajute

Mesaj de AndyHunter » 24 Mar 2009, 09:37

Fario_nebunu scrie:
boistean scrie:hm... imi place. am trimis un e-mail pentru a cere niste informatii suplimentare la cele 2 adrese afisate la "contact" pe site-ul anpa. imediat am primit mesajul inapoi. cele 2 adrese nu sunt bune! :twisted: :twisted: :twisted:
Boistene, sa nici nu te miri! La cat de neispraviti sunt directorii din ANPA si cat de haotica e munca subordonatilor nici nu ma mir ca nu au afisat corect adresele de mail. Ei nu stiu bine, la unele filiale dacxa au voie sa le dea direct pescarilor sau prin asociatii de pescari...normal ca dau mailuri gresite, ca sa nu isi ia carul cu injuraturi! :lol:
Prietenii stiu de ce!
Salut,
Va trimit datele de contact ale centrelor de informare ale Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură (sediul central şi filialele regionale):

Sediu Adresă Contact Judeţe arondate

ANPA – sediul central
Strada Nerva Traian nr. 3, Bloc M-101, etaj 9, sector 3,BucureÅŸti
Tel: 021–634 44 34
Fax: 0212-332 61 32
e-mail: anpa@anpa.ro

A.N.P.A. Filiala BraÅŸov
Str. Alexandru Vlahuţă, nr. 10, Clădirea ITC, Et. 1, Braşov , Judeţul Braşov
Tel./Fax 0268 - 546.511
e-mail: anpabrasov@anpa.ro
BRAÅžOV, COVASNA, HARGHITA, MUREÅž, SIBIU

Filiala BucureÅŸti
Str. Mihai Eminescu, nr. 6, Buftea, Judeţ: Ilfov
Tel./Fax. 021-350 11 61
e-mail: anpabucuresti@anpa.ro
BUCUREŞTI, ARGEŞ, DÂMBOVIŢA, PRAHOVA, ILFOV

Filiala Călăraşi
Str. Ghizdarului, nr. 2,Giurgiu, Judeţul Giurgiu
Tel./Fax. 0246 - 212.030
e-mail: anpacalarasi@anpa.ro
CĂLĂRAŞI, GIURGIU, IALOMIŢA, TELEORMAN

Filiala Cluj
Str. Dorobanţilor, nr. 69, Cluj-Napoca, Judeţul Cluj
Tel. 0742.355.013
e-mail: anpacluj@anpa.ro
ALBA, BISTIŢA-NĂSĂUD, CLUJ, MARAMUREŞ, SATU-MARE, SĂLAJ

Filiala Constanţa
Str.Tudor Vladimirescu, nr. 52 Constanţa, Judeţul Constanţa
Tel./Fax. 0241 - 555.343;
e_mail: anpaconstanta@anpa.ro
CONSTANÅ¢A

Filiala Galaţi
Str. Basarabiei, nr. 55, bloc A16, parter, Galaţi, Judeţul Galaţi
Tel./Fax. 0236 - 414.102;
e-mail: anpagalati@anpa.ro
BRĂILA, BUZĂU, GALAŢI, VRANCEA

Filiala IaÅŸi
Str. Al. Mihail Sadoveanu,
nr.10 bis, Iaşi,Judeţul Iaşi
Tel. /Fax.0232 - 273.070;
e-mail: anpaiasi@anpa.ro
BACĂU, BOTOŞANI, IAŞI, NEAMŢ, SUCEAVA, VASLUI

Filiala Mehedinţi
Str. Traian, nr. 45, Calafat Judeţul Dolj
Tel./Fax 0251/232.263;
e-mail: anpadolj@anpa.ro
DOLJ, GORJ, MEHEDINŢI, OLT, VÂLCEA

Filiala TimiÅŸ
Str. Grigore Alexandrescu, nr. 28, Timişoara, Judeţul Timiş
Tel./Fax. 0256/471.066,
e-mail: anpatimis@anpa.ro
ARAD, BIHOR, CARAÅž-SEVERIN, HUNEDOARA, TIMIÅž

Filiala Tulcea
IBEROM BUSINESS CENTER
Str. Portului nr. 14, etaj 2, Tulcea, Judeţul Tulcea
Tel./Fax. 0240/535.029,
e-mail: anpatulcea@anpa.ro
TULCEA

Pe mine m-a ajutat.
La noi la Brasov vreau sa va spun ca am trimis mail si dupa aproximativ 2 ore jumate am primit raspuns.
Ieri, luni, am fost personal la Brasov de unde mi-am ridicat permis de pescuit recreativ-sportiv direct de la ANPA, fara nici o asociatie intermediara.

De-acum vreme buna si fir intins. Salutare.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 24 Mar 2009, 11:00

mircea13 scrie:Astazi am fost la Filiala ANPA Iasi. Se elibereaza permisele de pescuit pe 2009 numai cele de 3o lei deoarece celelalte inca nu au sosit.Se spera ca vor sosi dupa 3o/3/2009.
La cluj, azi, erau si din cele cu reducere.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 24 Mar 2009, 11:30

da, a inceput eliberarea permiselor !

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=8122
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 24 Mar 2009, 11:51

ce simpatic esti, am uitat sa iti spun ca s-a produs un mic accident in timp ce il plastifiam :lol: :lol: :lol:
Fire zmucite!

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 24 Mar 2009, 12:48

si eu si inca 3 prieteni avem permise incepand de azi luate de la anpa iasi, acum sper ca totul sa fie ok, ce inseamna ovidiu APS scris cu pixul pe permisul tau? ca la noi nu scrie nimic.
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 24 Mar 2009, 12:54

am si eu o rugaminte pentru cei care urmeaza sa mearga zilele urmatoare sa-si ridice permisele de la ANPA Iasi: intrebati-i pe stimabili cum/cand/daca vor ajunge aceste permise si prin zonele Suceava sau Botosani, pentru ca le tot trimit e-mail-uri si le dau telefoane degeaba... :oops: :cry:

Scrie răspuns