A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eliberare permis de pescuit
merci.cererea o am. dar eu treb sa ma duc la Ialomita sa-mi fac permisul.
dar unde anume in Ialomita ramane de vazut
dar unde anume in Ialomita ramane de vazut
Si eu m-am amuzat de modul in care au scris angajatii ANPA anuntul... 
Este clar ca cei din Bucuresti vor ridica permisul de la sediul ANPA, iar cei din Ilfov (vai de mama lor) probabil din Buftea. Eu vreau sa cred ca Ilvovenii si Bucurestenii si-l pot ridica de la sediu [Str. Nerva Traian nr 3,Bloc M 101(Cladirea CITY BUSINESS CENTER) ,et. 9 ,sector 3 Bucuresti
Programul de functionare: 08,30 - 16,30]

Este clar ca cei din Bucuresti vor ridica permisul de la sediul ANPA, iar cei din Ilfov (vai de mama lor) probabil din Buftea. Eu vreau sa cred ca Ilvovenii si Bucurestenii si-l pot ridica de la sediu [Str. Nerva Traian nr 3,Bloc M 101(Cladirea CITY BUSINESS CENTER) ,et. 9 ,sector 3 Bucuresti
eu pana acum am stat in stand by, nestiind in ce directie s-o iau (AJVPS, ANPA). azi vreau sa merg si eu la trezorerie sa donez cei 30 de lei. am vazut ca in lege e contul nr. 20160103 "Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare", deci nu scrie nimic de pescuit.
intrebare: avand in mana chitanta respectiva, la eliberarea permisului, nu mi se poate spune ceva de genul "dar de unde stim noi ca e pt pescuit si nu pentru alta licentiere/autorizare"?
intrebare: avand in mana chitanta respectiva, la eliberarea permisului, nu mi se poate spune ceva de genul "dar de unde stim noi ca e pt pescuit si nu pentru alta licentiere/autorizare"?
Deci, am sunat la ANPA Bucuresti acum 3 minute. Faza cu Buftea e asa cum e pe site, adica corecta. Distribuirea incepe de luni, saptmana viitoare.
Contul inca re se plateste taxa este 20160103, rtrebuie mentioant ce rerpezinta plata, si daca cineva chair e curios se poate demosntra ulterior pentru ce s-au platit banii.
Se pot ridica permise si pentru alte persoane de catre acelasi individ, in baza actelor individuale pentru fiecare (copie CI, talon de pensie daca e cazul, carnet de elev iar daca e cazul, copie chitanta de la trezorerie). Programul este de luni pana vineri de la 8:30-16:30, sediul est eundeva dupa Penin parca a zis, prima la stanga catre primarie, la jumatatea strazii pe aprtea dreapta , in cladirea BRD la etajul 1. tel. 0213501161
Contul inca re se plateste taxa este 20160103, rtrebuie mentioant ce rerpezinta plata, si daca cineva chair e curios se poate demosntra ulterior pentru ce s-au platit banii.
Se pot ridica permise si pentru alte persoane de catre acelasi individ, in baza actelor individuale pentru fiecare (copie CI, talon de pensie daca e cazul, carnet de elev iar daca e cazul, copie chitanta de la trezorerie). Programul este de luni pana vineri de la 8:30-16:30, sediul est eundeva dupa Penin parca a zis, prima la stanga catre primarie, la jumatatea strazii pe aprtea dreapta , in cladirea BRD la etajul 1. tel. 0213501161
-
- veteran
Pai tocmai asta e problema! Din felul cum e formulat anuntul rezulta ca si bucurestenii trebuie sa mearga in Buftea. Asadar la sediul din Nerva Traian nu s-ar mai elibera permise de pescuit sportiv ci se vor derula operatiuni "de mai mare anvergura". Sper sa ma incel. Cel mai bine ar fi sa telefonam sa intrebam precis. Oricum, daca ne obliga sa ne deplasam pana in Buftea ma tem ca pied din start cam 50% din cei care eventual ar fi dorit sa isi faca permisul de 30 de lei.feugen scrie:Si eu m-am amuzat de modul in care au scris angajatii ANPA anuntul...
Nu este vrajeala
Informatie de ultima ora:
Pentru judetele: Arges, Dambovita, Ilfov, Prahova si mun. Bucuresti permisele de pescuit recreativ/sportiv se elibereaza de catre filiala regionala BucureÅŸti cu adresa : str. Mihai Eminescu nr.11, Buftea, tel/fax 0213501161, e-mail: anpabucuresti@anpa.ro!
Documente necesare:
- cererea de eliberare a permisului (postata pe site-ul ANPA);
- copie C.I./B.I.;
- chitanta de la trezo pentru plata a 30 lei;
- chitanta de la trezo pentru plata a 10 lei + copie de pe actele doveditoare pentru elevi, studenti, persoane cu handicap conform H.G.1016 (posibil sa fie cerut si originalul pt. verificarea autenticitatii);
- pentru pensionari este necesar: Cererea de eliberare a permisului, copie C.I./B.I. si copie de pe cuponul de plata a pensiei (posibil si cuponul original pt. verificarea autenticitatii).
Pescarii din Prahova care nu vor sa se deplaseze la Buftea pot solicita permisul de pescuit de la AJVPS PH, in baza acelorasi documente (mai putin cererea de eliberare) achitand in plus o cotizatie de membru de 80 lei/an + carnet de membru (daca nu au deja).
Punctul de lucru ANPA din Ploiesti nu elibereaza permise de pescuit (cel putin deocamdata)!
Pentru judetele: Arges, Dambovita, Ilfov, Prahova si mun. Bucuresti permisele de pescuit recreativ/sportiv se elibereaza de catre filiala regionala BucureÅŸti cu adresa : str. Mihai Eminescu nr.11, Buftea, tel/fax 0213501161, e-mail: anpabucuresti@anpa.ro!
Documente necesare:
- cererea de eliberare a permisului (postata pe site-ul ANPA);
- copie C.I./B.I.;
- chitanta de la trezo pentru plata a 30 lei;
- chitanta de la trezo pentru plata a 10 lei + copie de pe actele doveditoare pentru elevi, studenti, persoane cu handicap conform H.G.1016 (posibil sa fie cerut si originalul pt. verificarea autenticitatii);
- pentru pensionari este necesar: Cererea de eliberare a permisului, copie C.I./B.I. si copie de pe cuponul de plata a pensiei (posibil si cuponul original pt. verificarea autenticitatii).
Pescarii din Prahova care nu vor sa se deplaseze la Buftea pot solicita permisul de pescuit de la AJVPS PH, in baza acelorasi documente (mai putin cererea de eliberare) achitand in plus o cotizatie de membru de 80 lei/an + carnet de membru (daca nu au deja).
Punctul de lucru ANPA din Ploiesti nu elibereaza permise de pescuit (cel putin deocamdata)!
Fir intins!;-)
-
- veteran
Ii rog si eu pe bucuresteni sau cei care cunosc distantele - cam cat timp fac in masina de la Universitate, sa zicem, pana la Buftea? Precizez ca voi pleca cam pe la 13.00. Ajung intr-o ora?
Daca nu, o fi posibil sa le trimit prin posta actele si sa imi dea tot prin posta permisul? Un amic imi zicea sa apelam la o firma de curierat rapid dar mi se pare nastrusnica ideea...
Daca nu, o fi posibil sa le trimit prin posta actele si sa imi dea tot prin posta permisul? Un amic imi zicea sa apelam la o firma de curierat rapid dar mi se pare nastrusnica ideea...

-
- veteran
Dar cand merg la Trezo sa platesc, ce sa scrie pe chitanta? Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii de functionare sau Permis de pescuit sportiv si recreativ? vad ca unora le-au scris asa, altora altfel...TheFly scrie:Deci, am sunat la ANPA Bucuresti acum 3 minute. Faza cu Buftea e asa cum e pe site, adica corecta. Distribuirea incepe de luni, saptmana viitoare.