tipu mi-a zis ca nu se poate sa-l ridic eu de la anpa, stiu ca e arondat la bacau dar ala de la bacau e mana in mana cu ajvps, si am sunat la iasi ca poate dau peste un sef, tipul mi-a zis ca ajung in iasi 1000 buc ca atat a comandat ajvps in functie de nr de pescari inscrisi la ei si in functie de nu stiu ce liste nominale facute de ajvps, mi-a zis ca daca sunt din neamt si vreau permis sa ma inscriu la iasi la ajvps ca aia au permise solicitate de la bucuresti, sau sa cer la ajvps neamt sa faca lista si sa aduca permise si in piatra nt, astia de la noi te dau afara daca le ceri permis si nu vrei carnet de membru la ei, niciodata nu o sa-ti aduca permise de la bucuresti, e o mare kknarie ce sa intampla, cred ca o sa ma duc la iasi cu chitanta platita, imi fac permis la ei , si pescuiesc in neamt, ca alta solutie nu am, si cand o vedea popandaul de la ajvps neamt ca am permis si nu carnet de membru de-al lor o sa-i cada fata...., asta e , nu am alta solutie, o situatie de KKT, datorita unei legislatii de KKT, a unei tari de KKT, ......
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI