A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 18 Mar 2009, 19:08

Dar de ce sa ne rugam ? :?: :idea:

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 18 Mar 2009, 19:44

am vb cu un reprezentant anpa iasi si luni ajung permisele si la ei, doar ca a zis ca nu se distribuie decat prin ajvps, ca asa merg treburile....
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 18 Mar 2009, 19:55

Bah, astia sunt nesimtiti??? http://www.anpa.ro/index.php?v=stire&id=38 . Dupa ce ca se scarpina la coaie de 2 ani aproape sa scoata permisul, trebuie sa ma duc pana in Buftea sa il ridic??? :evil:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 18 Mar 2009, 20:06

adrian25 scrie:am vb cu un reprezentant anpa iasi si luni ajung permisele si la ei, doar ca a zis ca nu se distribuie decat prin ajvps, ca asa merg treburile....
Adi jud. Neamt e arondat filialei ANPA Bacau. Daca apar permisele de luni trebuie sa ne miscam repede. Mai tinem legatura.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 18 Mar 2009, 20:20

tipu mi-a zis ca nu se poate sa-l ridic eu de la anpa, stiu ca e arondat la bacau dar ala de la bacau e mana in mana cu ajvps, si am sunat la iasi ca poate dau peste un sef, tipul mi-a zis ca ajung in iasi 1000 buc ca atat a comandat ajvps in functie de nr de pescari inscrisi la ei si in functie de nu stiu ce liste nominale facute de ajvps, mi-a zis ca daca sunt din neamt si vreau permis sa ma inscriu la iasi la ajvps ca aia au permise solicitate de la bucuresti, sau sa cer la ajvps neamt sa faca lista si sa aduca permise si in piatra nt, astia de la noi te dau afara daca le ceri permis si nu vrei carnet de membru la ei, niciodata nu o sa-ti aduca permise de la bucuresti, e o mare kknarie ce sa intampla, cred ca o sa ma duc la iasi cu chitanta platita, imi fac permis la ei , si pescuiesc in neamt, ca alta solutie nu am, si cand o vedea popandaul de la ajvps neamt ca am permis si nu carnet de membru de-al lor o sa-i cada fata...., asta e , nu am alta solutie, o situatie de KKT, datorita unei legislatii de KKT, a unei tari de KKT, ......

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 18 Mar 2009, 20:20

Gorj-Marti,se distribuie permisele celor care au platit 30lei-prin trezorerie.
Va trebuie chitantza si copie C.I.
Cam.137-prefectura gorj
Insp.ANPA:- Dobre Liliana
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 18 Mar 2009, 20:23

in gorj de dau direct de anpa? daca da ma bate un gand sa fac cheta cu inca 3-4 pescari si trag o fuga la voi sa il iau, numai sa nu le mai dau bani la teparii de ajvpsisti

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 18 Mar 2009, 20:32

@Adrian25
Sa incercam si la Falticeni. Daca nu merge sa vedem in ce judet sau oras se distribue prin directiile agricole.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 18 Mar 2009, 20:38

oriunde ar fi vreau sa fac un efort sa il iau, asa ca cine vrea sa mearga cu mine e binevenit, nu prea mai conteaza de unde, numai de la ajvps nu, cu atat mai mult nu de la ajvps neamt,.....

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 18 Mar 2009, 21:26

Ca o noutate pentru voi :
Astazi m-am intors de la Bucuresti de la Parlament si pot sa va informez ca astazi ANPA a primit permisele de pescuit de la tiparire.
Modul de distribuire al lor si data de distribuire se va hotarii saptamina viitoare .

Scrie răspuns