Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

AndyHunter scrie:
Daca ma duc la pesti nici eu nu imi iau actele la mine (in afara de permis) asta daca nu ma duc cu masina

. Si pentru asta nu cred ca sunt un pescar fraudulos. Ce ziceti.
Dpdv legal, trebuie sa ai si Cartea de identitate nu doar permisul. Asa ca teoretic paznicul te poate duce la o sectie de politie ca sa verifice cine esti. Sfatul meu e sa iti iei si CI (buletinul) ca nu te incarci prea tare. Daca e sa pierzi ceva, le pierzi pe amandoua, asta e. Bucuria cui la gaseste - pescuieste un an "in numele tau", ia amenzi si iti vin tie acasa etc. Daca e al dreak se poate si casatori in numele tau iar cand mergi si tu la starea civila afli ca...esti bigam etc. Dar de aici e deja scenariu de film.

-
AndyHunter
- junior

Fario_nebunu scrie:
Dpdv legal, trebuie sa ai si Cartea de identitate nu doar permisul. Asa ca teoretic paznicul te poate duce la o sectie de politie ca sa verifice cine esti. Sfatul meu e sa iti iei si CI (buletinul) ca nu te incarci prea tare. Daca e sa pierzi ceva, le pierzi pe amandoua, asta e. Bucuria cui la gaseste - pescuieste un an "in numele tau", ia amenzi si iti vin tie acasa etc. Daca e al dreak se poate si casatori in numele tau iar cand mergi si tu la starea civila afli ca...esti bigam etc. Dar de aici e deja scenariu de film.

Itr-adevar, dpdv legal ai dreptate, actul de identitate trebui sa il ai la tine permanent.
Dar ce ai scris in continuare ... ma face sa rad

, sa se insoare cineva in locul meu

:D.
Deja o dam in sf-uri. Concluzia mea este ca ai o imaginatie foarte bogata. Pacat ca nu stiu ce varsta ai.
-
Fario_nebunu
- veteran

AndyHunter scrie:Fario_nebunu scrie:

Itr-adevar, dpdv legal ai dreptate, actul de identitate trebui sa il ai la tine permanent.
Dar ce ai scris in continuare ... ma face sa rad

, sa se insoare cineva in locul meu

:D.
Deja o dam in sf-uri. Concluzia mea este ca ai o imaginatie foarte bogata. Pacat ca nu stiu ce varsta ai.
Ma bucur ca te-am facut sa razi, asta si era ideea!

Varsta? Nu mai conteaza, toata viata o sa raman adolescent...
-
pescardeclean
- utilizator constant

Exista cineva din Oradea care si-a luat permisul direct de la filiala ANPA?
Eu astazi mi-am platit taxa la trezorerie si as dori sa-mi ridic permisul saptamana viitoare, dar cand am vorbit cu Mihai Voda (inspectorul piscicol) m-a cam luat cu sa vezi ca proiectul si bla bla bla.
Daca exista cineva va rog sa-mi spuneti sa nu fiu primul sa trebuiasca sa ma cert cu el ca nu prea imi sta in fire. Multumec anticipat
-
ionut.bitea
- utilizator nou

am ridicat azi permisul de la ajvps
-
genu
- veteran

ionut.bitea scrie:am ridicat azi permisul de la ajvps
Au intrebat daca a luat cineva permisul de la ANPA si nu de la ajvps

. Nu de alta dar e o diferenta de citiva lei si ... cred ca a fost degeaba tot topicul asta daca tot la ajvps ai ajuns

-
pensionaru
- veteran

-
genu scrie:ionut.bitea scrie:am ridicat azi permisul de la ajvps
Au intrebat daca a luat cineva permisul de la ANPA si nu de la ajvps

. Nu de alta dar e o diferenta de citiva lei si ... cred ca a fost degeaba tot topicul asta daca tot la ajvps ai ajuns

Topicul nu e degeaba pentru ca multi abia acum se dumiresc. Am si eu cu nostinte si vecini care s-au grabit prin februarie sa plateasca la ajvps ca asa au fost obisnuiti ani la rand. Acum s-au lamurit ce plasa au luat cand au fost chemati la asociatie sa-si ridice permisele. Daca nu se modifica nimic pana la anul agvps-ul v-a ramane numai cu vanatorii.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
geodezie
- utilizator nou

Salve. Eu am vb telefonic cu inspectorul piscicol zonal ( pe Ialomita) si mi-a zis sa ma duc la el cu chit de la trezorerie si cu o copie de buletin si imi face permisul pe loc.
Acest inspector este autorizat ANPA. Ajvps nu mai are nici o treaba. La un control permisul eliberat de ajvps e nul.
Bafta
-
pensionaru
- veteran

-
geodezie scrie:Salve. Eu am vb telefonic cu inspectorul piscicol zonal ( pe Ialomita) si mi-a zis sa ma duc la el cu chit de la trezorerie si cu o copie de buletin si imi face permisul pe loc.
Acest inspector este autorizat ANPA. Ajvps nu mai are nici o treaba. La un control permisul eliberat de ajvps e nul.
Bafta
Sunt ajvps-uri care au luat de la anpa pt. membrii lor permise. Dar acum multi din membrii lor cum e cazul in neamt sunt nedumeriti de ce au dat ei la asociatie 130 ron si pe permis scrie numai 30 ron. Dar cei mai suparati sunt elevii si pensionarii care s-au fript cel mai rau.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
adrian25
- senior

am auzit ca si in piatra au inceput eliberarea permiselor de ajvps catre membrii care au platit inainte cotizatia la ei.......
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI