A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 29 Mar 2009, 19:06

podosu dorel spune :
pt tine probabil se numeste ca sint corecti,pt mine iseamna ca sint.....nu suporta forumu sa spun ce.
- pai daca te revolti pentru 30 ron , atunci ce spui de amenzile de 200-300 ron sau mai mult pe care incercau sa le dea pensionarilor si altor pescari, alte asociatii cu alte nume diferite de cele tip ajvps ..???, din fericire abuzul a fost demascat si cu ajutorul ajvps....
- eu nu am spus nici o clipa ca nu trebuie sa ne revolte orice nedreptate facuta pescarilor , indiferent de modul in care si-au platit taxele catre stat, direct sau prin intermediari...!!! trebuie sa spunem pe forum acest lucru , in mod ferm...sa anuntam orice tip de abuz....indiferent de cine-l produce......
- nu comentez problema celor 30 ron deoarece nu o cunosc , dar o sa ma informez , dar in acelasi timp cred ca orice poate fi modificat , anulat etc daca e gresala sau abuz.........., trebuie apreciat cel ce te ajuta sa rezolvi o problema .....
- repet daca 30 ron ne revolta , cu atat mai mult o suma de cca 10 ori mai mare

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 29 Mar 2009, 21:40

gigi 2007

nu e vorba de 30 de ron ci de faptul ca nu sint informati corect pescarii si sint convins ca si celelalte asociatii au facut la fel.

dpmdv vina cea mai mare o au pescarii.Nu e prost cine cere ci cel care da

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 29 Mar 2009, 23:26

podosu dorel spune :
dpmdv vina cea mai mare o au pescarii.Nu e prost cine cere ci cel care da
- zicala e corecta , dar eu consider ca poate fi aplicata oriunde in orice alt domeniu de afaceri , ex. comert, imobiliare ....etc , dar nu in cazul asociatiilor ce se declara nonprofit.....si in cazul de fata mai au scris si in statut ca acorda sprijin pescarilor.....etc.
- la urma urmei , traim unde traim si se poate aplica ce spui ,
- dar atatea discutii pro si contra despre tiparirea acestor permise care numai de pescuit nu sunt , eventual ar trebui sa li se schimbe denumirea in " permise turistice pentru vizitarea locurilor unde odata se prindea si peste"
- azi pe raul Caras , am intalnit cca 15 pescari , dupa cca 4 ore de pescuit , se lauda unul din ei cu 2 bibani cat palma , restul admirau peisajul
- ce-i drept , am vazut si un lucru imbucurator , am fost vizitati de 2 baieti de la o asociatie din Oravita , care au vorbit frumos , politicos , au verificat actele si celor ce nu aveau permisul, dar aveau chitanta doveditoare platii acestuia, le-au spus ca acestea sunt tiparite si i-au anuntat , in cazul in care nu stiau , ca pot sa intre in posesia acestor permise , ....civilizat, omenesc , fara scandaluri , amenzi , amenintari , magarii si alte porcarii cum s-a mai intamplat pana acum din partea altora..............pentru acest lucru , felicitari , dar despre pestele din apa , acesta nu se regaseste sub nici o forma........ :( !!!! , defapt acesta e lucru care doare , pestele fiind defapt braconat, apele poluate , otravite si cei ce ar trebui sa se ocupe , se tin de nimicuri..........

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 30 Mar 2009, 08:47

Sambata am fost la pescuit pe Crisul Negru :D A inceput sa manance cleanul. Eu nu am prins nimic, dar cei cu care am fost s-au bucurat de doua trei driluri cu cleni de peste doua Kg. Bravo lor. De permise nu ne-a intrebat nimeni, la fel ca si in ultimul an cand i-am vazut doar o data pe cei de la AJVPS Salonta.
Fir intins la toata lumea

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 30 Mar 2009, 09:21

Salut din nou, tocmai am discutat cu Domnul Voda Mihai, inspectorul piscicol ANPA pe zona Bihor si maine 31 martie se elibereaza permisele de pescuit la Directia agricola din Cantemir intre orele 10:00 si 16:00
Avem nevoie de Cererea tip completata, Copie dupa BI/ CI si Chitanta de la Trezorerie in original. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 30 Mar 2009, 15:22

Ridicat azi permis de la Anpa Brasov. In sfarsit nu mai suntem braconieri! :lol:

craparulsef
utilizator nou
utilizator nou

A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009

Mesaj de craparulsef » 30 Mar 2009, 22:43

Se pare ca maine 31.03.2009 se vrea a fi ultima sedinta in Parlament referitoare la noua lege a pescuitului - sa vedem daca nu cumva avem surprize referitoare la permise!

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 30 Mar 2009, 22:57

Din cate stiu eu legea nu se aplica retroactiv, deci in principiu nu ar trebui sa avem probleme cu permisele daca au fost ridicate. sa speram totusi ca guvenantii nostri nu ne pregatesc o mare teapa :cry:

craparulsef
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de craparulsef » 30 Mar 2009, 23:17

pescardeclean scrie:Din cate stiu eu legea nu se aplica retroactiv, deci in principiu nu ar trebui sa avem probleme cu permisele daca au fost ridicate. sa speram totusi ca guvenantii nostri nu ne pregatesc o mare teapa :cry:
Pana nu citesc textul noii legi ma vad nevoit sa fiu rezervat - Daca stiam ce ordonante sau ordine de ministru eventual abroga noua Lege a pescuitului as fi putut face mai multe aprecieri. M-am uitat din nou in seara aceasta pe Ordinul 331 / 2008 - interesant daca se vor respecta in continuare definitiile termenilor. La fel am revazut Ordinul 753 / 2008 si HG 1194 / 2008. Daca aceste texte nu sunt modificate sau daca articole din cuprinsul lor nu sunt abrogate vom avea mai putine surprize.

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 30 Mar 2009, 23:44

:D

Scrie răspuns