Din cate stiu eu ciocoflender=boier ardelean, si stiu sigur ca Alba e in ArdealNumai ciocoflenderii se tin de glume.
In sfarsit vad ca dai dovada de clementa si te-ai bagat in aceeasi oala cu noi.
Numai bine !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cum asa ? fiindca c-am peste tot in tara se distribuie permisele de catre ANPA.Cand am fost eu sa-mi ridic permisul, lista cu cei care au depus chitanta si copie dupa buletin era la numarul 264 (eu am fost nr 33)ANPA a zis ca nu este in stare sa le distribuie.
Ceea ce spui va fi valabil din 2010, in situatia in care legea va fi votata in parlament cu amendamentele din comisii.apsalba scrie:Astazi s-a terminat dezbaterea privind Legea pentru aprobarea OUG 23/2008. In curand o sa aflati si care este pretul permisului, pe langa taxa pe care o platiti pentru eliberarea lui. Si cine o sa elibereze permisele. ANPA a zis ca nu este in stare sa le distribuie.
Unde putem vedea proiectul de lege?apsalba scrie:Astazi s-a terminat dezbaterea privind Legea pentru aprobarea OUG 23/2008. In curand o sa aflati si care este pretul permisului, pe langa taxa pe care o platiti pentru eliberarea lui. Si cine o sa elibereze permisele. ANPA a zis ca nu este in stare sa le distribuie.
Nu vreau sa detaliezgabi androne scrie:taicanoe scrie:Asa ca de 1 aprilie se pare ca federatia alb/albastra ne-a cam tras-o ... sper sa ma insel dar asa "pe surse" campionul neasocierii - adica apsalba - vrea sa ne cam lege de glie ca pe iobagi.
Puteti detalia putin?