A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 01 Apr 2009, 20:51

apsalba a scris
Numai ciocoflenderii se tin de glume.
Din cate stiu eu ciocoflender=boier ardelean, si stiu sigur ca Alba e in Ardeal
In sfarsit vad ca dai dovada de clementa si te-ai bagat in aceeasi oala cu noi.

Numai bine !
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 01 Apr 2009, 21:13

apsalba a scris:
ANPA a zis ca nu este in stare sa le distribuie.
Cum asa ? fiindca c-am peste tot in tara se distribuie permisele de catre ANPA.Cand am fost eu sa-mi ridic permisul, lista cu cei care au depus chitanta si copie dupa buletin era la numarul 264 (eu am fost nr 33)
Singura problema care o vad eu momentan este faptul ca nu au pe cineva permanent la birou, dar pt aceasta in MM inspectorul a trecut numarul lui de mobil pe usa de la sediu ANPA si il poti suna si il intrebi cand poti veni dupa permis, cel puitin eu asa am procedat. L-am sunat luni pe inspector si mi-a comunicat ca a primit permisele, mi-a spus de ce acte mai am nevoie ca sa-l pot ridica si mi-a spus sa ma duc luni sau marti fiindca miercuri, joi, vineri sunt plecati fiindca au munca de teren.
Eu cred ca toata chestia asta cu eliberarea permiselor de catre ANPA se rezuma la bunavointa si spre fericirea mea, aici in MM este !

Numai bine !
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 01 Apr 2009, 21:19

Si eu subscriu la cle afirmate de domnul misulian.
In Bihor sunt aceleasi conditii. am vorbit pana acum de cel putin 10 ori la telefon cu donul Mihai Voda Inspectorul ANPA si de fiecare data a fost foarte dragut.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 02 Apr 2009, 09:08

Asa ca de 1 aprilie se pare ca federatia alb/albastra ne-a cam tras-o ... sper sa ma insel dar asa "pe surse" campionul neasocierii - adica apsalba - vrea sa ne cam lege de glie ca pe iobagi. Se pare in parlament de 1 aprilie a fost veselie mare si au considerat ca e necesar sa ne traga o pacaleala de sa ne usture tot anul la buzunare.

cred ca vom mai plange dupa forma nemodificata a OG23 :(

hai domnu' apsalba daca tot zici ca te-ai ocupat de lege baga neste detalii ... sau inca nu poti sa scrii de bucurie ca ti-au reusit toate aberatiile pe care le-ai visat decand esti persoana juridica

cred ca avem un parlament de tot KaKatul :evil:

inca mai sper sa ma insel ... speranta e tot asa de mare ca si speranta ca se va califica echipa de fotbal a Romaniei
S'altare și bunăstare !

gabi androne
junior
junior

Mesaj de gabi androne » 02 Apr 2009, 09:47

taicanoe scrie:Asa ca de 1 aprilie se pare ca federatia alb/albastra ne-a cam tras-o ... sper sa ma insel dar asa "pe surse" campionul neasocierii - adica apsalba - vrea sa ne cam lege de glie ca pe iobagi.

Puteti detalia putin?

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 02 Apr 2009, 11:08

apsalba scrie:Astazi s-a terminat dezbaterea privind Legea pentru aprobarea OUG 23/2008. In curand o sa aflati si care este pretul permisului, pe langa taxa pe care o platiti pentru eliberarea lui. Si cine o sa elibereze permisele. ANPA a zis ca nu este in stare sa le distribuie.
Ceea ce spui va fi valabil din 2010, in situatia in care legea va fi votata in parlament cu amendamentele din comisii.
Sa facem o recapitulare:

- la trezorerie se va plati taxa de eliberare a permisului de pescuit, banii intrand la bugetul de stat?
- permisele de pescuit se vor elibera numai prin asociatiile recunoscute de ministerul agriculturii, atat membrilor asociatiilor cat si celor care nu sunt membrii?
- pretul permiselor de pescuit va fi stabilit de asociatii sau va fi impus de minister?
- ARBDD-ul administreaza resursa piscicola din rezervatie , regulile de pescuit fiind stabilite de aceasta ca si eliberarea permiselor?
- Romsilva nu mai are calitate de administrator pentru RAV din apele salmonicole?
- Care este modalitatea legala prin care o asociatie poate primi in administrare ape apartinand domeniului public al statului?

Daca ai raspune clar si concis la aceste nelamuriri cred ca ar fi OK.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Apr 2009, 11:32

apsalba scrie:Astazi s-a terminat dezbaterea privind Legea pentru aprobarea OUG 23/2008. In curand o sa aflati si care este pretul permisului, pe langa taxa pe care o platiti pentru eliberarea lui. Si cine o sa elibereze permisele. ANPA a zis ca nu este in stare sa le distribuie.
Unde putem vedea proiectul de lege?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 02 Apr 2009, 13:23

gabi androne scrie:
taicanoe scrie:Asa ca de 1 aprilie se pare ca federatia alb/albastra ne-a cam tras-o ... sper sa ma insel dar asa "pe surse" campionul neasocierii - adica apsalba - vrea sa ne cam lege de glie ca pe iobagi.

Puteti detalia putin?
Nu vreau sa detaliez :lol: astept sa faca apsalba precizarile ...
S'altare și bunăstare !

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 02 Apr 2009, 16:55

am intrat si eu intr-un final in posesia permisului, cu ajutorul lui Adrian SB!mai sunt si oameni saltareti, care nu t ecunosc , dar incearca sa te ajute!printre ei se afla si Adrian SB!
dusmanii sa plinga de ciuda!
fir intins, asteptam sa scada apele si -nainte cu tupeu! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 02 Apr 2009, 17:09

Da' de ce nu ai scos permisul de la apsalba ? :oops:

Scrie răspuns