A inceput eliberarea permiselor de pescuit pe 2009
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- pescardeclean
- utilizator constant
Pretul permiselor e trecut pe ele : 30 lei , 10 lei si gratis
Sau in alba scrie alte preturi pe permis ? Sau aveti un alt model de permis de pescuit decat cel al anpa ? ziceti ca harghita si covasna vor stat in stat , da voi in alba sunteti si mai al draqlui
Si vezi ca te dau sefii de pe forum afara ca nu ai semnat condica de mult 

...este foarte corect , dar sa nu uitam ca azi este ...1 APRILIEapsalba scrie:Astazi s-a terminat dezbaterea privind Legea pentru aprobarea OUG 23/2008. In curand o sa aflati si care este pretul permisului, pe langa taxa pe care o platiti pentru eliberarea lui. Si cine o sa elibereze permisele. ANPA a zis ca nu este in stare sa le distribuie.

...SUGUBATULE...

Ca informatie de interes general, Delta a fost scoasa de sub tutela ANPA si a intrat, cum era si normal, sub tutela ARBDD. Speram sa se puna capat dezastrului.dan bobei scrie:Daca iese bine se lasa cu laude, daca nu....apsalba scrie:Iti las tie placerea sa semnezi condica. Eu eram pe la elaborarea legii pescuitului.
Numai ciocoflenderii se tin de glume. Eu nu am traba cu alde 1 aprilie.old_radu scrie:...este foarte corect , dar sa nu uitam ca azi este ...1 APRILIEapsalba scrie:Astazi s-a terminat dezbaterea privind Legea pentru aprobarea OUG 23/2008. In curand o sa aflati si care este pretul permisului, pe langa taxa pe care o platiti pentru eliberarea lui. Si cine o sa elibereze permisele. ANPA a zis ca nu este in stare sa le distribuie.![]()
![]()
![]()
...SUGUBATULE...![]()
![]()