Scuze m-am referit la populare .fanelul scrie:Eu nu am gasit un cuvant despre obligatia de a polua... Daca te referi la "masuri de refacere" alea nu "e" populare!
Este o greseala de redactare.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
si aproape toate s-au vazut deja stapane pe aceste ape, cand defapt ele nu au absolut nimic in patrimoniul lor si vand cioara de pe gard sau blana ursului din padure."noi" si voi", recte, "apele noastre" si "apele voastre"
Foarte bine punctat Adi. Si eu cred ca asta e motivul pentru care nu-i convine lu Tavi ceea ce zice legea cu privire la reciprocitate, pentru ca alt motiv nu gasesc. Si eu sunt de acord (in principiu) ca pe o balta care a fost populata (real, nu in hartii) cu "x" tone de peste sa mi se perceapa o taxa, dar cand vine vorba de Olt nu mai sunt de acord (nici in principiu) cu asa ceva. Cand s-a facut ultima populare cu peste in zona Brasov - Sibiu pe Olt?!? Cand a fost vorba de dat bani pentru a baga niste pesti in apa nu m-am dat in laturi, dar ce certitudine am eu ca daca as plati 5 tarife de acces la 5 asociatii toate vor fi bune si frumoase? Nici una... Hatarii de la Avrig cred ca au carte de munca, se baga plase la greu pe Olt, abia daca se mai fac ceva controale, de repopulari ce sa mai vorbim...adiwolf scrie:Tavi ...tu pleci de la principiu ca toate asociatiile sunt corecte si interesate sa faca un lucru bun pentru pescarul de rand, iar eu plec de la premisa ca marea lor majoritate si-au dovedit pana acuma incapacitatea de a face ceva corect, concret si viabil pt pescuitul romanesc.