Ajungem la eternele discutii in care unii care nu au avut DELOC de-a face cu turneul AvP - nici ca organizatori, nici ca concurenti si nici ca sponsori, incep sa isi dea cu parerea despre ce si cum. Fratilor, am participat doar la 3 etape in acest an si chiar regret ca am ratat 3 concursuri, din care unul "acasa", dar asta e viata. Din punctul meu de vedere, turneul a fost unul profesionist. Organizare, regulament, pescari. Evident ca au fost scapari (si oricat o sa dezbatem noi aici, vor mai fi), dar tendinta e clar, una pozitiva. Hai sa aruncam cu noroi in baietii de la AvP, in organizatorii concursurilor si, de ce nu?, in concurenti, ca sa il pupam in c*r (nu e vorba de catch&release) pe Teleianu, care dupa calculele dansului, si-a dat seama ca tot turneul a fost o "gherla", organizatorii de doi lei, concurentii idem si in primul rand, ajvps a organizat CNS de 10 ori mai bine si mai profesionist. Sau mai trist, VT a organizat totul mai profesionist. Naivitatea unora dintre partenerii de discutii de pe acest site ma uimeste. Ceea ce face dl. VT impreuna cu o mica clica de sustinatori, nu este decat o diversiune de tulburare a apelor si care incearca compromiterea turneului Avp. Nu m-as mira ca dl. VT sa revina in 2-3 saptamani cu un comunicat de genul:
AJVPS Romania, prin unicul sau reprezentant in ceea ce priveste spinningul, VT, invita la Bucuresti, toate organizatiile doritoare de a se inscrie in NOUL CNS (sa nu uitam Bihorul). Se va discuta despre modalitati de organizare, despre pistele de concurs si despre sistemele de punctare, dupa care se vor vota toate acestea. Iar la finalul discutie, dl VT in persoana, va va comunica si regulamentul, si pistele si sistemul de punctare, toate votate in urma cu o luna in bucataria (sau balconul dansului) , de catre AJVPS - unicul organizator (era sa scriu conducator) legal al oricarei competitii de pescut de spinning din Romania, si, daca ajuta D-zeu, in cativa ani, din lume!
Oameni buni, desteptarea! Iar pentru cei care inca se indoiesc despre intentiile "curate" ale d-lui VT, va pot trimite prin posta sau mail, "Psihologia maselor" de Gustav Lebon