Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 18 Noi 2006, 19:34

pardon, din liga de 21... :lol: :lol: :lol:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 18 Noi 2006, 19:44

discutia e amuzanta si datele spuse de vivi, cat se poate de REALE.

daca nu credeam in sistem, nu-l sustineam. si cam atat am avut de spus.
iar faptul ca am venit la 2 concursul anul asta, a fost ca am vrut si eu sa vad cum e. daca stai cumintel in banca ta, e BINE. daca marai ceva, E DE RAU!

oricum, am muscat nitzel la marea intrunire, se pare ca "concurentii latra, ursul merge", caci, cu toate ca am fost extrem de OBIECTIV, nu voi (sau vom) reusi niciodata sa eradicam SUBIECTIVISMUL PATOLOGIC... si va spun sincer,E TRIST SI IMI PARE FOARTE RAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cred ca o sa ma duc si la al 3-lea se pare, ca am dreptul... :lol: :lol: :lol:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 18 Noi 2006, 22:05

Ajungem la eternele discutii in care unii care nu au avut DELOC de-a face cu turneul AvP - nici ca organizatori, nici ca concurenti si nici ca sponsori, incep sa isi dea cu parerea despre ce si cum. Fratilor, am participat doar la 3 etape in acest an si chiar regret ca am ratat 3 concursuri, din care unul "acasa", dar asta e viata. Din punctul meu de vedere, turneul a fost unul profesionist. Organizare, regulament, pescari. Evident ca au fost scapari (si oricat o sa dezbatem noi aici, vor mai fi), dar tendinta e clar, una pozitiva. Hai sa aruncam cu noroi in baietii de la AvP, in organizatorii concursurilor si, de ce nu?, in concurenti, ca sa il pupam in c*r (nu e vorba de catch&release) pe Teleianu, care dupa calculele dansului, si-a dat seama ca tot turneul a fost o "gherla", organizatorii de doi lei, concurentii idem si in primul rand, ajvps a organizat CNS de 10 ori mai bine si mai profesionist. Sau mai trist, VT a organizat totul mai profesionist. Naivitatea unora dintre partenerii de discutii de pe acest site ma uimeste. Ceea ce face dl. VT impreuna cu o mica clica de sustinatori, nu este decat o diversiune de tulburare a apelor si care incearca compromiterea turneului Avp. Nu m-as mira ca dl. VT sa revina in 2-3 saptamani cu un comunicat de genul:

AJVPS Romania, prin unicul sau reprezentant in ceea ce priveste spinningul, VT, invita la Bucuresti, toate organizatiile doritoare de a se inscrie in NOUL CNS (sa nu uitam Bihorul). Se va discuta despre modalitati de organizare, despre pistele de concurs si despre sistemele de punctare, dupa care se vor vota toate acestea. Iar la finalul discutie, dl VT in persoana, va va comunica si regulamentul, si pistele si sistemul de punctare, toate votate in urma cu o luna in bucataria (sau balconul dansului) , de catre AJVPS - unicul organizator (era sa scriu conducator) legal al oricarei competitii de pescut de spinning din Romania, si, daca ajuta D-zeu, in cativa ani, din lume!

Oameni buni, desteptarea! Iar pentru cei care inca se indoiesc despre intentiile "curate" ale d-lui VT, va pot trimite prin posta sau mail, "Psihologia maselor" de Gustav Lebon

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 18 Noi 2006, 22:14

Eu sper sa-ti recitesti postul si sa realizezi faptul ca musteste de "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" combinat in mod nefericit cu teoria aberanta ca nu poti critica ceva la care nu participi/cu care nu te ocupi.

Dupa tine nu am dreptul sa spun ca romanele Sandrei Brown sunt un gunoi din cauza ca nu scriu eu romane de amor mai bune :lol:. Se pare ca in prea multi romani zace cate un mic nea Nicu :P.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 18 Noi 2006, 22:19

Apropo, nu stiu unde vezi tu aici sutinatori ai lui VT sau persoane care sustin ca in 2005 competitia de spinning ar fi fost organizata mai profesionist. Scuza-ma ca ti-o spun asa, dar pur si simplu bati campii de la inceput pana la sfarsit.

Am exprimat clar, din primul post pe acest topic, opinia ca "Problema adevarata e insa una de ordin practic: capacitatea AGVPS de a organiza o competitie de spinning la nivel national. CNS 2006 s-a facut praf precum o oala de lut lovita cu ciocanul pentru ca, de fapt, cea mai mare parte a concursurilor din calendar erau organizate de diverse asociatii independente. Daca etapele cu pricina ar fi fost organizate de AJVPS-uri, CNS ar fi mers mai departe. Cata vreme AGVPS-ul nu vrea sa faca nici macar acest minim efort, nu vad cum poate avea tupeul sa emita pretentia de a reprezenta spinning-ul romanesc."

Daca tu din asta intelegi pupare in c*r a AGVPS sau sustinere pentru Teleianu chiar ca dialogul n-are sens. E clar ca oricine isi permite sa nu pupe in c*r AvP sau, Doamne fereste, sa faca opinie separata in anumite probleme, e dusman al poporului si inamic al spinning-ului romanesc. Tatuca Stalin ar fi fost mandru de tine.
Cu lacrimi Bastus!

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 19 Noi 2006, 06:53

E chiar distractiv ce se intampla pe aici...
Vine acest Teleianu, da cu noroi in toata lumea implicata in concursurile din 2006, se bate cu caramida in piept si numa' nu-si arata brevetul de inventator al spinningului ( nu in Romania ci pe plan mondial ), prezinta niste cifre si date absolut elucubrante....si apoi lumea se inghesuie sa-l contrazica. Realizati baieti ca este ultima zvacnire a hidrei....si probabil a aparut panica in momentul in care i s-a cerut raportul pe activitatea in 2006. Ce sa prezinte saracul??? Asa ca si-a incropit repede un CV ( baietii de la AvP poate il angajeaza, avand in vedere ca se pricepe la secretariat, contabilitate,......mancat si are la activ organizarea a cateva mii de concursuri ) si s-a gandit la o ultima marsevenie....o finala...ca prin aceasta sa-si dovedeasca aptitudinile in selectarea unui campion national.
Eu propun...sa-l numeasca singur...fara finala...ca nu are rost. Avand in vedere veleitatile de prezicator....ne incredem in viziunile sale.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 19 Noi 2006, 08:53

Danoc scrie:Eu propun...sa-l numeasca singur...fara finala...ca nu are rost. Avand in vedere veleitatile de prezicator....ne incredem in viziunile sale.
Parca s-a mai intamplat si asta, nu? :wink: Cum s-a selectat prima oara lotul, nu asa? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Noi 2006, 11:05

imi aduc aminte situatia, or fi castigat unii dar teleianu stie mai bine cine ar trebui sa mearga, cine e mai valoros....

si asta cu toata organizarea de kkt, locatii anuntate in ultima clipa, altii se pregateau acolo, doar dar castiga cine trebuie sa plece
ca grupul de la cluj nu are valoare si nu poate reprezenta Romania....

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 19 Noi 2006, 13:58

Gerula nu stiu de ce te-ai atacat! Nu am facut nici o referire directa la tine! Se pare ca oricine nu e cu tine e impotriva ta. Am evitat sa intru in polemici cu tine deoarece am vazut ca sunt destui care au facut-o si nu vreau sa umplem forumul de discutii in contradictoriu. Nu pot sa zic nimic de Sandra Brown deoarece nu-i citesc cartile. Oricum iti sugerez cartea mai sus amintita - o sa te ajute mai mult decat SB. Oricum, la fel ca participarea la concursuri, si lectura e optionala, cu atat mai mult ceea ce citesti. Te rog, daca ai rabdare, reciteste-ti posturile de dupa fiecare etapa AvP si vezi ca ai criticat de fiecare data (sa nu le punem si pe cele de dinaintea etapei). Mi se pare aberant sa critici la infinit un lucru despre care habar n-ai. Cum poti sa iti exprimi parerea in legatura cu un concurs la care nu ai fost. Chestia ca "am auzit", "mi-a soptit o pasarica" sau "o sursa" (ca tot esti ziarist) sunt apa de ploaie, ca sa-l citez pe VT. Eu nu am sa spun niciodata despre tine ca scrii prost pentru simplul motiv ca nu am citit nimic scris de tine. Ca sunt convins ca scrii prost, e partea a doua, dar asta e doar convingerea mea si nu ma apuc sa spun in stanga si in dreapta cat de slab jurnalist esti.
Am inteles foarte bine din postul tau, ca ai fost foarte clar cand te-ai referit la problema AJPS de a organiza concursurile. Nu am spus ca ai pupat in c*r pe cineva, nu te-am facut dusman al poporului. Dar se pare ca te-ai simtit cu musca pe caciula. Stimabile, deja asta nu mai e problema mea. Si, apropos, ma simt mandru ca ma pui alaturi de personaje celebre gen nea Nicu si tatuca Stalin. Venite din partea unui ziarist chiar ma flateaza, chiar daca intentia ta era alta. Astept cu nerabdare asocieri cu Fidel, Sadam, etc. Singura mea rugaminte e sa nu ma pui alaturi de Iliescu, ca atunci chiar ne certam.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 19 Noi 2006, 14:04

Si inca ceva...ai spus ca bat campii. E clar ca cei ce nu sunt de parere cu tine bat campii. O sa fac un sondaj sa vedem cine bate campii cel mai tare pe site-ul asta!

Scrie răspuns