Spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
taga
Varianta introducerii unui lac din Ardeal in turneul AVP unde specia principala sa fie salaul, urmat de stiuca ar fi extraordinara. Potential exista, cel putin asa pare din viteza masinii. Plecand de la Taga spre Bucuresti am vazut un sir de balti care aratau bestial. Mult mai bine decat la Bucuresti. Este imposibil sa nu existe si pe acolo un patron receptiv la pescuitul sportiv ca afacere.
Re: taga
Unde le-ai vazut ?malin scrie:Varianta introducerii unui lac din Ardeal in turneul AVP unde specia principala sa fie salaul, urmat de stiuca ar fi extraordinara. Potential exista, cel putin asa pare din viteza masinii. Plecand de la Taga spre Bucuresti am vazut un sir de balti care aratau bestial. Mult mai bine decat la Bucuresti. Este imposibil sa nu existe si pe acolo un patron receptiv la pescuitul sportiv ca afacere.
Au fost cel putin 5 lacuri, cu stuf, foarte misto. In doua a incercat Paco si a luat niste bibani mari, mari. La Rosieni tot Paco a dat recital cu salai de 4,5,6 si 7 Kg. S-a intamplat imediat dupa Cupa Salmo din 2005. Celelalte lacuri nu le stiu. In orice caz este o salba de crescatorii care arata excelent. Dupa parerea mea din Taga un baiat destept poate sa faca un alt fel de Sarulesti. Ai tot ce vrei, peşte, peisaj, deschidere, apropiere de Cluj.
-
- senior
daca discutia asta s-ar fi purtat in primavara,in vara as fi putut organiza un pescuit ,exclusiv la stiuca, in dolj,la imensa balta ramasa dupa inundatie,si nu trebuia sa vorbim decit cu politia de frontiera.cred ca oricarui pescar i-ar fi suris sa vina la delta din oltenia si sa stie ca da NUMAI LA STIUCA.acum apa s-a infiltrat au ramas multe balti f mici,cam cit un teren de handbal,sau canale pliiiine de stiuca si de braconieri.cind am vazut cite stiuca s-a luat si se ia in continuare m-a gindit ca toata stiuca din dunare a intrat in acele inundari.:((
Domnilor, usurel .....
Sa lasam polemicile deoparte iar daca ne certam nu ajungem nicaieri. Daca vrem intradevar sa ajungem sa vedem care sunt mai buni si de ce si sa nu transformam aceste campionate in campionate gen fotbalul romanesc, si sa nu becalizam problema eu zic asa.
Ia fratilor organizati dvs 2 concursuri consecutive, unul partea privata, urmata de unul al ceea ce a mai ramas din public. Asa avem si noi muritorii sansa sa participam la competitii interne si dvs sa va demonstrati capabilitatile de organizatori; ce atata cearta e loc de pescuit pentru toata lumea pe balta si mai ales la spinning
Ia fratilor organizati dvs 2 concursuri consecutive, unul partea privata, urmata de unul al ceea ce a mai ramas din public. Asa avem si noi muritorii sansa sa participam la competitii interne si dvs sa va demonstrati capabilitatile de organizatori; ce atata cearta e loc de pescuit pentru toata lumea pe balta si mai ales la spinning