Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Dec 2006, 21:36

pikeman scrie: ... ideea e ca mult iubitul tau AVP face reclama la diverse locuri care tin etapele de concurs, din cate stiu chestia asta e cam la schimb, sau poate fac reclama mocca. Cam cat ar costa un concurs organizat pe un lac de acumulare(baraj), aaaa dar stai ca aici nu ne putem dovedi valoarea fiindca nu e peste. Si ca sa te luminez si pe ce bani pleaca echipa...pe banii prostilor ca mine care am avut ideea cretina sa cumpar mai multe numere de AvP, revista frumos organizata n-am ce spune dar o rasfoiam asa si imi vine ideea creata sa numar paginile utile....hopa raport 50/50 adica 50% scris 50% reclame cu caru si poze care ocupa toata pagina, adica daca io dau 60mii pe pagini utile si cei care isi fac reclama platesc restu de 50% al lor care mai e costu revistei? Profit de Profit....In loc sa coste mai putin revista si sa contina mai multe chestii utile platim noi reclama alora pe care si-o platesc si ei , si pe deasupra se mai tin concursurile tot pe terenu lor + ustensile deja de la sponsori...in caz ca sti ce e ala un sponsor e unu care da unelte de pescuit(in cazu de fata) pe mocca _ castigatorilor si isi face iar reclama ...deci banii concurentilor unde se duc? :lol: pe mancare ca la aia nu se face reclama in revista....
Deci ca o concluzie finala...la fel cum e gestionata revista asa is gestionate si concursurile ...duse la extrem pe cheltuieli inutile

Asta e parerea mea si mi-am exercitat dreptu la libera si umila opinie...poate unele is adevaruri, poate altele nu si le-am inteles gresit :oops: :wink:
pikeman, nu stiu daca asta ai vrut dar ti-a iesit o lectie de economie de piata, capitalism sau cum vrei sa-i zici :lol:
vrei, nu vrei nu scapi fara reclama. evident ca e enervanta da tre sa vezi partea buna a lucrurilor, reclama insemna si informatie

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 21:59

Tavi scrie:evident ca e enervanta da tre sa vezi partea buna a lucrurilor, reclama insemna si informatie
Ce faci cu reclama mascata in "reportaje"? Stii tu, alea cu salai luati pe banda rulanta pe balta X :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Dec 2006, 22:06

il Presidente scrie:Gerulo ma jignesti asa din teava tata?nu sint nici clona si nu fac partizanate.
Valabil si pt mine. Moderatorii se pare ca n-au nici o treaba. Imi pare rau, dar ma gandesc serios la a nu mai accesa acest site transformat intr-un balci.

Pikeman, Cupa Romtravel si Cupa 3 Lacuri au fost organizate pe lacuri de acumulare, ne privatizate. Dar au si ele un gestionar caruia a trebuit sa-i platim taxa. In final organizatorii au mai pus bani din buzunar la ambele concursuri. Atat am putut, atat am facut. Asteptam in continuare solutii concrete, constructive.

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 03 Dec 2006, 22:13

cu ceva timp in urma era o placere sa vizitez forumul acesta .acum nu mai pot sa mai spun acelasi lucru.tocmai cind m-am inscris si eu lucrurile se pare ca nu sint tocmai roz.dar sint optimist ca se vor rezolva.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Dec 2006, 22:15

Gerula scrie:
Tavi scrie:evident ca e enervanta da tre sa vezi partea buna a lucrurilor, reclama insemna si informatie
Ce faci cu reclama mascata in "reportaje"? Stii tu, alea cu salai luati pe banda rulanta pe balta X :lol:.

Daca tot e reportaj nu trebuie sa zica oamenii unde au prins pestii din poze?
Sunt unii care ar scoate si bani din buzunar pt. a afla un loc bun, o naluca prinzatoare, etc.
Altii isi editeaza pozele pt. a ascunde detaliile astea - atentie, nu e atac, e o constatare, nici eu nu-mi bat gura cu ce si unde prind.
De altfel mi-e egal daca reclama e mascata sau nu.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 22:28

MihaiV scrie:
Valabil si pt mine. Moderatorii se pare ca n-au nici o treaba. Imi pare rau, dar ma gandesc serios la a nu mai accesa acest site transformat intr-un balci.
Ai mai zis-o de vreo 10 ori.Asteptam cu interes sa apara si "Danoc" s-o mai zica si el. Daca nu e suficient, poate mai vin si 5-6 useri inregistrati ieri, sa iasa de-o galerie.

In timpul asta, numitul malin isi permite sa arunce nestingherit cu noroi in toata lumea. Mai nou da cu copita si in danr, care cred ca poate fi acuzat de orice, numai ca mi-ar fi tinut mie partea nu :lol:.
malin scrie:Si mai este o chestie. Te bazezi pe faptul ca tu esti bufonul forumului care activeaza discutiile. De aici si o oarecare imunitate parlamentara de care te bucuri. Conflictul este mama oricarei povestiri. Vorba aia, nu exista lant trofic fara conflictul dintre consumat si consumator. Numai ca ai devenit prea toxic. Am mai spus-o si o mai spun - ai transformat acest site intr-o sectiune pescareasca a revistei Romania mare.
Vezi Doamne, eu fac scandal, care produce trafic, si de-aia nu ma baneaza danr. Nu pentru ca de fapt si-a dat si el seama ca responsabilii cu scandalul sunt altii, care, stranie concidenta, n-au dat in viata lor un sfat/o informatie utila pe acest forum.

P.S. Pe Trafic.ro la sectiunea Sport pescuitul.ro e pe 20 in scadere, iar rapitori.ro a urcat pe 21 si creste in continuare. Pescarul.com e pe 40, iar Aventuri la Pescuit e pe nicaierea, pardon, pe locul 84 cu un incredibil 226 de accesari in ultimele 24 de ore :lol: :lol: :lol:. De-asta sa fie anumite persoane incarcate cu atata venin? :roll:
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 22:33

Tavi scrie:
Daca tot e reportaj nu trebuie sa zica oamenii unde au prins pestii din poze?
Sunt unii care ar scoate si bani din buzunar pt. a afla un loc bun, o naluca prinzatoare, etc.
Altii isi editeaza pozele pt. a ascunde detaliile astea - atentie, nu e atac, e o constatare, nici eu nu-mi bat gura cu ce si unde prind.
De altfel mi-e egal daca reclama e mascata sau nu.
N-ar fi o problema daca informatiile vehiculate in acele articole de publicitate mascata ar fi corecte. Problema e ca alde malin ia o mica spaga, iar in AvP apar gogorite despre balta X, unde ar misuna salaii :lol:. Daca iti inchipui ca bat campii, te invit sa testam impreuna niste balti pe care le selectam amandoi dintre cele prezentate elogios in ultimele numere din AvP :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 22:35

MihaiV scrie: Asteptam in continuare solutii concrete, constructive.
Pai solutia cu masa festiva optionala era una distructiva, o ofensa ingrozitoare adusa onestitatii voastre de organizatori experimentati, nu?
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Dec 2006, 22:49

Gerula scrie: N-ar fi o problema daca informatiile vehiculate in acele articole de publicitate mascata ar fi corecte. Problema e ca alde malin ia o mica spaga, iar in AvP apar gogorite despre balta X, unde ar misuna salaii :lol:. Daca iti inchipui ca bat campii, te invit sa testam impreuna niste balti pe care le selectam amandoi dintre cele prezentate elogios in ultimele numere din AvP :lol: :lol: :lol:.
Multumesc de invitatie.
Adevarul e ca as incerca salaul la Sarulesti, ca daca acolo nu prind spilu cu jigu inseamna ca nu-l mai prind niciodata. :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 23:13

Tavi scrie: Multumesc de invitatie.
Adevarul e ca as incerca salaul la Sarulesti, ca daca acolo nu prind spilu cu jigu inseamna ca nu-l mai prind niciodata. :D
In cazul Sarulestiului nu e publicitate mascata si mincinoasa, e doar mascata :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns