pikeman, nu stiu daca asta ai vrut dar ti-a iesit o lectie de economie de piata, capitalism sau cum vrei sa-i zicipikeman scrie: ... ideea e ca mult iubitul tau AVP face reclama la diverse locuri care tin etapele de concurs, din cate stiu chestia asta e cam la schimb, sau poate fac reclama mocca. Cam cat ar costa un concurs organizat pe un lac de acumulare(baraj), aaaa dar stai ca aici nu ne putem dovedi valoarea fiindca nu e peste. Si ca sa te luminez si pe ce bani pleaca echipa...pe banii prostilor ca mine care am avut ideea cretina sa cumpar mai multe numere de AvP, revista frumos organizata n-am ce spune dar o rasfoiam asa si imi vine ideea creata sa numar paginile utile....hopa raport 50/50 adica 50% scris 50% reclame cu caru si poze care ocupa toata pagina, adica daca io dau 60mii pe pagini utile si cei care isi fac reclama platesc restu de 50% al lor care mai e costu revistei? Profit de Profit....In loc sa coste mai putin revista si sa contina mai multe chestii utile platim noi reclama alora pe care si-o platesc si ei , si pe deasupra se mai tin concursurile tot pe terenu lor + ustensile deja de la sponsori...in caz ca sti ce e ala un sponsor e unu care da unelte de pescuit(in cazu de fata) pe mocca _ castigatorilor si isi face iar reclama ...deci banii concurentilor unde se duc?pe mancare ca la aia nu se face reclama in revista....
Deci ca o concluzie finala...la fel cum e gestionata revista asa is gestionate si concursurile ...duse la extrem pe cheltuieli inutile
Asta e parerea mea si mi-am exercitat dreptu la libera si umila opinie...poate unele is adevaruri, poate altele nu si le-am inteles gresit![]()

vrei, nu vrei nu scapi fara reclama. evident ca e enervanta da tre sa vezi partea buna a lucrurilor, reclama insemna si informatie