Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Dec 2006, 23:27

got'ya!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 23:29

Nici vorba ;)
Gerula scrie:
Daca iti inchipui ca bat campii, te invit sa testam impreuna niste balti pe care le selectam amandoi dintre cele prezentate elogios in ultimele numere din AvP :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 04 Dec 2006, 10:06

Gerula scrie: N-ar fi o problema daca informatiile vehiculate in acele articole de publicitate mascata ar fi corecte. Problema e ca alde malin ia o mica spaga, iar in AvP apar gogorite despre balta X, unde ar misuna salaii :lol:. Daca iti inchipui ca bat campii, te invit sa testam impreuna niste balti pe care le selectam amandoi dintre cele prezentate elogios in ultimele numere din AvP :lol: :lol: :lol:.
1. Iau spaga? Codul deontologic al ziaristului te obliga sa spui acum cu ce ocazie, de la ce patron si cam cat. Sa afle lumea exact.
2. Nu vine nimeni sa testeze cu tine, de frica sa nu-ti pui cizmulitele alea de cauciuc originale si tanganezii sexy.
3. Ca nu prinzi tu intr-o balta nu este un test concludent. Trebuie sa faca testul un pescar, nu un travestit supraponderal cu lanseta in mana.
4. Cantitatea de :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :) :) :) :) :o :o :o :o :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :P :P :P :P :P :P :shock: :shock: :shock: :D :D :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: reziduala emanata de gandirea ta de tribun al acestui forum o pun eu, ca sa te vada totusi oamenii in toata splendoarea.
5. La prima intrebare chiar astept raspuns, nu pe privat, ci in mod public.

bos_28
utilizator nou
utilizator nou

Oameni buni ce e greu asa

Mesaj de bos_28 » 04 Dec 2006, 11:08

Vreti concurs e simplu
Mergem discutam cu proprietarul unei balti, ne adunam, il lovim pe tepos si aia e. Un sponsor 2 si niste reprezentati de la GIPO sau alte marci consacrate gasim noi .....totul e sa vrem. Si apoi acum se vede meseria cand salaul n-are chef de rupt plastice nu?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Dec 2006, 11:13

malin scrie:
1. Iau spaga? Codul deontologic al ziaristului te obliga sa spui acum cu ce ocazie, de la ce patron si cam cat. Sa afle lumea exact.
Ti se pare cumva ca as fi publicat respectiva afirmatie in ziar? :lol: Eroare grava, nu vei merita niciodata atata atentie. :lol:
Tocmai pentru ca nu era vorba despre o ancheta jurnalistica l-am invitat pe Tavi sa facem probe :lol:.

malin scrie:
2. Nu vine nimeni sa testeze cu tine, de frica sa nu-ti pui cizmulitele alea de cauciuc originale si tanganezii sexy.
3. Ca nu prinzi tu intr-o balta nu este un test concludent. Trebuie sa faca testul un pescar, nu un travestit supraponderal cu lanseta in mana.
Ciudat, exact chestia asta a zis-o despre tine o persoana care te cunoaste foarte bine (inca mai am salvata respectiva discutie pe ym :lol:). Din nou hotul care striga hotii? Devine un obicei la tine :roll: .

malin scrie: 4. Cantitatea de :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :) :) :) :) :o :o :o :o :twisted: :twisted: :twisted: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :P :P :P :P :P :P :shock: :shock: :shock: :D :D :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: reziduala emanata de gandirea ta de tribun al acestui forum o pun eu, ca sa te vada totusi oamenii in toata splendoarea.
Mesajele mele sunt la vedere, n-au oamenii nevoie sa-i lumineze geniul lui meme de la AvP :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 04 Dec 2006, 13:40

mai Ge_ula mai bine geniul lui MM decit al tau.

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 04 Dec 2006, 14:33

Gerula scrie: Ai mai zis-o de vreo 10 ori.Asteptam cu interes sa apara si "Danoc" s-o mai zica si el. Daca nu e suficient, poate mai vin si 5-6 useri inregistrati ieri, sa iasa de-o galerie.
Intelectual si psihic ai mari pb. Sincer!
E timpul ca moderatorii sa-si faca treaba si cu acest individ. Altfel vom fi mai multi ce vom renunta sa intram in polemici cu tot felul de Gigi-contra.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 04 Dec 2006, 15:46

Chiar daca aici este un forum si nu un ziar, nu cred ca Gerula isi poate permite sa insulte si sa faca acuzatii fara acoperire, in ideea ca nimeni nu il poate sanctiona (exista moderatori?). Acuzele lui sunt foarte clare: coruptie in presa. Daca eu iau spaga, un patron de balta inseamna ca o da. Si cum articolele de prezentare balti pe care le-am scris sunt Peris, Tzaga, Rusciori si Gostilele inseamna ca domnii Albastroiu, Albulescu si Romica Burcea m-au mituit sa le zic de bine balta la revista (la Tzaga chiar nu cunosc pe nimeni). Darea de mita se pedepseste si ea, nu numai luarea de mita. Deci acuzatia este extrem de grava si nu mai poate fi trecuta cu vederea. Este vorba despre imaginea mea, a revistei, si a trei patroni de balta.
Inca o data il somez pe Gerula sa spuna clar despre ce patroni, ce balti si ce sume este vorba.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 04 Dec 2006, 16:10

Ne spui sau nu ne spui Gerula? Daca nu aduci dovezi trecem pe varianta Sugerula. Vorba ta, aici nu-i ziar, e un forum unde poate veni sa vomite cine vrea.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 04 Dec 2006, 16:13

Gerula scrie: Ti se pare cumva ca as fi publicat respectiva afirmatie in ziar? :lol: Eroare grava, nu vei merita niciodata atata atentie. :lol:
Tocmai pentru ca nu era vorba despre o ancheta jurnalistica l-am invitat pe Tavi sa facem probe :lol:.

Scrie răspuns