Spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sincer ,Teoo scrie:Citeste rubrica de suspendari de la " dicutii generale"Stefan Tudose scrie:Cum?
Vei avea o surpriza !
chiar ma bucur poate se face mai liniste ,... momentan !
Scuze Michael,
nu m-am putut abtine

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
- Danoc
- utilizator constant
La taga a mers f rau anul asta la rapitor, atat in primavara cat si acum in toamna. Probabil recoltarea de anul trecut a fost una masiva, mult mai puternica decat in anii trecuti.
Din cate stiu eu, Malin a scris acel articol dupa Cupa Salmo din 2005. Am fost acolo cand au vizitat baietii de la Aventuri. Cu aceeasi ocazie Paco a facut un adevarat recital. In zilele urmatoare au fost multi pescari din Cluj si Dej care au facut partide memorabile la salau. Deci, articolul a fost real si de buna credinta.
Din cate stiu eu, Malin a scris acel articol dupa Cupa Salmo din 2005. Am fost acolo cand au vizitat baietii de la Aventuri. Cu aceeasi ocazie Paco a facut un adevarat recital. In zilele urmatoare au fost multi pescari din Cluj si Dej care au facut partide memorabile la salau. Deci, articolul a fost real si de buna credinta.
Multumesc Teoo si multumesc Danoc! Uite dom'ne ca se poate si civilizat...Deci pe 2006 e apusa chestia cu taga!Pacat...Desi un amic de-a meu reclama (acum vreo luna) trei salai frumosi , e drept ca la peste viu...
Eh, asta e , ce parca e prima veste proasta care o primesc
Eh, asta e , ce parca e prima veste proasta care o primesc

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ar fi misto un concurs pe Taga. Dar cine sa-l organizeze si cine sa-l aprobe? Lacul are potential f bun si se reface f repede dupa desele recoltari. Din pacate gestionarii actuali vad numai profitul pe care li-l aduce crapul, carasul si chinezii. Cam odata la doi ani recolteaza cat pot de mult. Norocul nostru ca salaii sunt ceva mai smecheri si mai scapa pe sub plase, oricat ar scadea ei apa. Si acum apa e f jos si se recolteaza.
Toamna, inainte de recoltare, salaii sunt localizati pe cateva locuri. Daca le stii sau le nimeresti, dai recital, asa cum au facut Paco si Malin, precum si alti clujeni in toamna respectiva. Daca nu le gasesti poti sa dai zile intregi fara un tzac.
Cu un alt administrator sunt convins ca Taga ar fi la nivelul Darvari, Gostile, etc, stiind si ce era acu 20 ani acolo.
Toamna, inainte de recoltare, salaii sunt localizati pe cateva locuri. Daca le stii sau le nimeresti, dai recital, asa cum au facut Paco si Malin, precum si alti clujeni in toamna respectiva. Daca nu le gasesti poti sa dai zile intregi fara un tzac.
Cu un alt administrator sunt convins ca Taga ar fi la nivelul Darvari, Gostile, etc, stiind si ce era acu 20 ani acolo.

MihaiV cine administreaza Taga de fapt?E o ferma piscicola privata?Sau e gen IAS?Poate mai este vreo sansa...Desi daca ma uit la ce a ajuns si Zau de Campie nu prea cred!Iar de organizat(acum cred ca e tarziu ,nu?) la anul ne organizam noi cumva si facem un pescuit !Chiar daca nu e concurs oficial,etc.,placerea pescuitului exista...Mai ales ca nu e foarte departe de Aiud (cca 120km) iar de Cluj e mai aproape!Chiar ar fi interesant ,eventual in primavara cand se agita un pic salaul...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Mihai, pe Taga se recolteaza in fiecare an masiv , acum apa este mult sub nivel si se recolteaza pana la inghet. Am vorbit cu multi pescari care in urma cu doi ani au avut partide memorabile , dar de atunci nu s-a mai prins aproape nimic.
Danoc, Taga este o asociatie piscicola cu capital privat in proportie de aprox 70% dar una peste alta eu cred ca se poate organiza un concurs fara nici o problema.
In acea zona exista mult salau pe mai multe lacuri :Lacu, Geaca Mare, Taul Popi, Rosieni(aici este si multa stiuca si biban mare) , se mai gaseste si somn cam in toate aceste lacuri. Insa sa organizezi un concurs pe alte lacuri decat Taga nu se prea poate din cauza ca sunt destul de mici si ar fi aglomerarea prea mare sa intre pe apa 40 de barci sau mai multe....
Marius
Danoc, Taga este o asociatie piscicola cu capital privat in proportie de aprox 70% dar una peste alta eu cred ca se poate organiza un concurs fara nici o problema.
In acea zona exista mult salau pe mai multe lacuri :Lacu, Geaca Mare, Taul Popi, Rosieni(aici este si multa stiuca si biban mare) , se mai gaseste si somn cam in toate aceste lacuri. Insa sa organizezi un concurs pe alte lacuri decat Taga nu se prea poate din cauza ca sunt destul de mici si ar fi aglomerarea prea mare sa intre pe apa 40 de barci sau mai multe....
Marius
Nu trebuie sa intre asa multe. Poate fi cu cate o mansa pe fiecare lac, dat fiind ca toate lacurile tin de acelasi gestionar si sunt f apropiate.
sincer, nu mi s-a parut ca le-ar fi foarte dragi pescarii de rapitor. Acu au mai pus si taxa aia pe barca! Pe barca mea! Ei iau chirie pe barca mea! F ciudat. Nici n-am mai mers pe acolo, ca doar e peste si in alte parti. Dar la un concurs as veni!
)
sincer, nu mi s-a parut ca le-ar fi foarte dragi pescarii de rapitor. Acu au mai pus si taxa aia pe barca! Pe barca mea! Ei iau chirie pe barca mea! F ciudat. Nici n-am mai mers pe acolo, ca doar e peste si in alte parti. Dar la un concurs as veni!

E ca si cum iti parchezi masinaMihaiV scrie:Nu trebuie sa intre asa multe. Poate fi cu cate o mansa pe fiecare lac, dat fiind ca toate lacurile tin de acelasi gestionar si sunt f apropiate.
sincer, nu mi s-a parut ca le-ar fi foarte dragi pescarii de rapitor. Acu au mai pus si taxa aia pe barca! Pe barca mea! Ei iau chirie pe barca mea! F ciudat. Nici n-am mai mers pe acolo, ca doar e peste si in alte parti. Dar la un concurs as veni!)

Cat e taxa pe barca + pescuit?