Spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
O mica paranteza : moderatorii nu pot sterge conturi, pot sterge sau deplasa mesaje si atat.
Problema mea e ca voi va cam cunoasteti toti si eu pe nici unul. Nu am cum sa stiu cand faceti doar caterinca sau sunteti seriosi. Asta am discutat-o deja cu Danr pe privat. Singurul care poate interzice IP-uri sau sterge conturi e admin-ul. Asa ca nu mai chemati tot timpul moderatorii mai ales ca discutia e deja foarte avansata si lucrurile au mers foarte departe, cu acuzatiile de luare de mita etc.
Deci ce vreti, sterg subiectul, numai unele mesaje, sau il inchid ? Daca-l inchid o sa cotinue chestia in alta parte. Nu cred ca asta e solutia.
Tudor
Problema mea e ca voi va cam cunoasteti toti si eu pe nici unul. Nu am cum sa stiu cand faceti doar caterinca sau sunteti seriosi. Asta am discutat-o deja cu Danr pe privat. Singurul care poate interzice IP-uri sau sterge conturi e admin-ul. Asa ca nu mai chemati tot timpul moderatorii mai ales ca discutia e deja foarte avansata si lucrurile au mers foarte departe, cu acuzatiile de luare de mita etc.
Deci ce vreti, sterg subiectul, numai unele mesaje, sau il inchid ? Daca-l inchid o sa cotinue chestia in alta parte. Nu cred ca asta e solutia.
Tudor
sa presupunem ca sunt din ilfov , intreb si eu : daca eu va spun ca am prins peste pe "shalova" si voi va duceti si nu prindeti nimic (sau aproape nimic) , cum se numeste asta
?

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
- Stefan Tudose
- Moderator
Acum chiar ca s-a lasat ceata...Cred ca ar trebui cumva rezolvata problema asta cu Taga ,nu de alta da' am citit si eu la vremea aia articolul din AVP si mi-a placut! Acum chiar astept sa se ridice ceata si sa vad ce e cu taga aia ca eu chiar am vrut sa merg...Hai dom'ne care ai mai fost pe acolo zi ceva ca ma duc la Muras... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
pe limba vulgului se numeste ,,boulangerie....''Gyorg scrie:sa presupunem ca sunt din ilfov , intreb si eu : daca eu va spun ca am prins peste pe "shalova" si voi va duceti si nu prindeti nimic (sau aproape nimic) , cum se numeste asta?

pentru ca adoua zi vii si postezi la album poze cu stiuci de 5 chile

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Anul trecut in 2005 in jurul datei in care s-a tinut Open-ul " 3 lacuri " , Paco a fost pe Tzaga si a prins multi salai.norocul lui , pt ca la o saptamana dupa aceea a fost recoltat pestele.zamfi scrie:Acum chiar ca s-a lasat ceata...Cred ca ar trebui cumva rezolvata problema asta cu Taga ,nu de alta da' am citit si eu la vremea aia articolul din AVP si mi-a placut! Acum chiar astept sa se ridice ceata si sa vad ce e cu taga aia ca eu chiar am vrut sa merg...Hai dom'ne care ai mai fost pe acolo zi ceva ca ma duc la Muras... :cry:
In fiecare toamna se intampla acelasi lucru.Se recolteaza.!
Pot da amanunte Clujenii care frecventeaza des acest loc