Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
malin
senior
senior

Mesaj de malin » 03 Dec 2006, 16:48

terrybill scrie:sigur insa concursul nu va fi pe 1 aprilie! :lol: :lol: :lol:

hay-yah ho-hah hay-yah hoh-hah! HOWGH!
Indienii din zona Pitestiului sunt din triburile de zlatari si cocalari. Am auzit ca pe bulibasha de acolo il cheama Apashu. Nu cred ca are legatura cu Karl May, ca nu stie sa citeasca si nici nu ruleaza fo telenovela cu Winetou pa cablul lui. Nu m-ar mira sa aflu ca acasa nu i se spune Masivu, ci Pana de somn, sau Dinte de ştiuca. Sau Jelibon, ca tot se lauda cu gramezi de scalpuri de salau. Hai Radule ingroapa securea razboiului ca ti-a ruginit deja in mana.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Dec 2006, 16:54

terrybill scrie: sunt deschis la aproape orice colaborare, si pot sa va arat ca SE POATE, da nu mai pleaca ecipa pe banii stransi! daca asta era ideea, oricum cred ca treaba din 2006 n-a reusit 100%. am dreptate? daca se mai vine cu bani de acasa, atunci de unde se mai pleaca afara?
S-a mai spus de cateva ori: echipa nu pleaca pe banii concurentilor ci pe banii AvP. Nici un leu de la concurenti nu a ajuns la AvP. De ce insisti totusi pe ideea asta care denigreaza munca atator oameni?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 18:38

MihaiV scrie:
Gerula scrie:Probabil ca daca s-ar sari peste nus' ce ciorba/gratar/pomana porcului de la finalul concursului, dar taxa ar fi mai mica, ar fi un adevarat dezastru pentru unii.
Dovedesti din nou lacunele lipsei de experienta. Sa presupunem ca organizatorii nu includ cina in program. Iesim mai ieftin? Nu. Fiindca undeva tot trebuie sa mancam, dupa o zi de munca, ianinte de un drum deseori lung. Si e mai scump la bucata decat la en-gros!
In plus, mai multi concurenti sunt nemultumiti daca nu bagi cina, decat daca o bagi. Pe toti nu-i poti multumi, dar macar pe majoritatea.
Poate oi fi eu lipsit de experienta :lol:, dar fabuloasa ta experienta nu pare sa-ti fi permis sa asimilezi conceptul de facilitate optionala. Mai pe intelesul tau: daca exista participanti care vor mancare, platesc o taxa suplimentara, cu ocazia inscrierii. In felul asta stiu si organizatorii pentru cati sa pregateasca masa, iar concurentii cu posibilitati financiare mai modeste, care prefera sa vina cu un sandvis in rucsac dar sa achite o taxa mai mica, nu sunt obligati sa plateasca pentru masa.

MihaiV scrie:
Gerula scrie:Nu pot decat sa constat, fara surprindere, ca oricine emite cea mai marunta critica devine automat dusmanul poporului pentru malin&co. Spre exemplu nimanui nu pare sa-i dea prin cap (vorba vine) ca daca masivu are niste dificultati financiare care-l impiedica sa participe la 5-6 etape in toata tara, e normal sa doreasca deocamdata o formula de organizare zonala.
Si eu nu pot sa nu constat ca tu vezi doar scenariile pe care doresti sa le vezi. Daca cineva vine cu o critica si exista argumente contra acelei critici, acestea sunt expuse asa cum le vad cei ce s-au implicat si si-au cheltuit banii si timpul in organizarea acestor concursuri. Nicidecum cei care vin cu critici si propuneri nu devin "dusmanii poporului" sau nu li se baga pumnul in gura.
Cand aceeasi persoana revine a n-a oara cu aceeasi propunere ale carei deficiente i-au fost explicate de n+1 ori, atunci deja discutia devine polemica.
Si uite ca tocmai imi ridici o minge la fileu revenind cu ideea zonalelor. Probabil ca n-ai citit argumentele expuse anterior care aratau ca participarea la zonale nu ar fi mai putin costisitoare. N-o sa-ti rapesc placerea de a reciti mesajele mai vechi care aratau aceasta!
Tu nu intelegi un lucru simplu: pro si contra zonale s-au adus diverse argumente, ca si pro sau contra open. In cazul in care nu ti s-a busit subit memoria, poate-ti mai amintesti ca n-am fost nici pe departe apostolul zonalelor. :roll:
Ce nu intelegi tu, sau mai bine zis te faci ca nu intelegi, e ca nu "ai explicat de n+1 ori" ci ai expus niste argumente de n+1 ori. E o mica diferenta, in sensul ca argumentele tale pot fi sau nu valide. Faptul ca tu ti-ai dat cu parerea nu e o sentinta emisa de curtea suprema :lol: :lol: :lol:.

In acest context, tratarea celor care expun o alta opinie ca dusmani ai poporului releva o gandire de tip stalinist.
Cu lacrimi Bastus!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Dec 2006, 20:42

MihaiV scrie: S-a mai spus de cateva ori: echipa nu pleaca pe banii concurentilor ci pe banii AvP. Nici un leu de la concurenti nu a ajuns la AvP. De ce insisti totusi pe ideea asta care denigreaza munca atator oameni?
Nu stiu cine esti si sincer nici nu ma intereseaza, si nici venitul tau care este clar superior fata de al meu, ideea e ca mult iubitul tau AVP face reclama la diverse locuri care tin etapele de concurs, din cate stiu chestia asta e cam la schimb, sau poate fac reclama mocca. Cam cat ar costa un concurs organizat pe un lac de acumulare(baraj), aaaa dar stai ca aici nu ne putem dovedi valoarea fiindca nu e peste. Si ca sa te luminez si pe ce bani pleaca echipa...pe banii prostilor ca mine care am avut ideea cretina sa cumpar mai multe numere de AvP, revista frumos organizata n-am ce spune dar o rasfoiam asa si imi vine ideea creata sa numar paginile utile....hopa raport 50/50 adica 50% scris 50% reclame cu caru si poze care ocupa toata pagina, adica daca io dau 60mii pe pagini utile si cei care isi fac reclama platesc restu de 50% al lor care mai e costu revistei? Profit de Profit....In loc sa coste mai putin revista si sa contina mai multe chestii utile platim noi reclama alora pe care si-o platesc si ei , si pe deasupra se mai tin concursurile tot pe terenu lor + ustensile deja de la sponsori...in caz ca sti ce e ala un sponsor e unu care da unelte de pescuit(in cazu de fata) pe mocca _ castigatorilor si isi face iar reclama ...deci banii concurentilor unde se duc? :lol: pe mancare ca la aia nu se face reclama in revista....
Deci ca o concluzie finala...la fel cum e gestionata revista asa is gestionate si concursurile ...duse la extrem pe cheltuieli inutile

Asta e parerea mea si mi-am exercitat dreptu la libera si umila opinie...poate unele is adevaruri, poate altele nu si le-am inteles gresit :oops: :wink:

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 03 Dec 2006, 20:49

Gerula scrie: E o mica diferenta, in sensul ca argumentele tale pot fi sau nu valide. Faptul ca tu ti-ai dat cu parerea nu e o sentinta emisa de curtea suprema :lol: :lol: :lol:.
Tu ce emiti Gerulule, argumente? Sau sentinte? Sunt sau nu valide, asa-i? Nu pot sa nu constat stilul marlanesc pe care il ai cu M.Vasilescu, altfel unul care a avut rabdare cu tine si care a incercat tot timpul sa se mentina pe o linie academica a limbajului.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 03 Dec 2006, 21:01

Pikeman, in momentul in care a fost mai multa reclama a fost suplimentat si numarul de pagini. Din pacate nu poate exista revista fara reclama. Si cu cat este mai multa reclama, cu atat inseamna ca merge mai bine revista. Ia orice revista de afara vrei si vei constata ca reclama face regulile. De pilda revista VPR este socotita non-profit. Nu te asalteaza cu prea multa reclama, insa pierderile sunt sustinute din banii membrilor cotizanti ai AGVPS. Pana la urma cineva tot plateste ca cititorul nu mai este agasat de comert. AVP nu este o revista non-profit.
Nu a existat barter cu patronii de balti in cadrul turneului 2006. Taxa de participare a oglindit dupa parerea mea efortul financiar real al organizatorilor.

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 03 Dec 2006, 21:05

nu tin partea nimanui dar Malin are dreptate.revistele straine de calitate sint pline de reclame.fara ele nu se poate.eu personal sint multumit de revista in proportie de 80 %.mai sint citeva de corijat dar nu asta e subiectul topicului

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 03 Dec 2006, 21:07

ok, m-ai lamurit cat de cat, n-am fost la concurs dar daca zici ca efortul si organizarea s-au oglindit perfect in taxa atunci e bine, macar pentru cei care isi pot permite un concurs de genu, nu pot nega ca daca as avea bani as incerca o etapa de concurs macar sa vad daca merita, pe de alta parte nu poti tine nici concurentii nemancati nu?...dar poate sunt unii care vor sa reduca din costuri, sa nu participe la masa la comun sau stiu eu...o taxa pentru omu care vrea sa vina sa traga standu sau cum se face, sa intre cu barca sa pescuiasca, sa manance iarba daca vrea si sa bea apa din balta si sa plece, daca mai prinde si ceva ii bine :wink: si pe o locatie ceva mai ieftina, ca totusi avem ditamai tzara cred ca s-ar gasi ceva solutii nu numai cele consacrate :wink:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 03 Dec 2006, 21:09

malin scrie: Tu ce emiti Gerulule, argumente? Sau sentinte? Sunt sau nu valide, asa-i? Nu pot sa nu constat stilul marlanesc pe care il ai cu M.Vasilescu, altfel unul care a avut rabdare cu tine si care a incercat tot timpul sa se mentina pe o linie academica a limbajului.
Noroc cu tine, esti exact omul potrivit sa emita judecati despre stilul marlanesc. :roll: Diferentele dintre mine si mihaiv sunt esentiale:

1. nu am avut vreodata pretentia ca as emite postulate.
2. nu am folosit clone pe forum ca sa para ca opiniile mele sunt sustinute de mai multi forumisti.

De tine nu mai vorbesc, ca ar fi lista prea lunga, si dupa cum ti-am spus, emoticonul care vomita, ideal pentru a raspunde la posturile tale, nu e disponibil pe forum.
Cu lacrimi Bastus!

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 03 Dec 2006, 21:16

Gerulo ma jignesti asa din teava tata?nu sint nici clona si nu fac partizanate.

Scrie răspuns