Tu m-ai provocat !
terrybill scrie:
gyorg, l-ai sunat macar pe vivi sa-l intrebi daca isi bate joc de noi? cred ca l-ai cunoscut intr-atat incat sa nu pui botul la toate vrajelile care se scriu aici!
!
L-am cunoscut si nu m-am asteptat ca primul mesajul pe care la postat sa arunce cu acuze , chiar daca nu la adresa mea dar catre cei ce s-au implicat in organizarea de concursuri , dar poate nici el, ca de altfel ca si tine, nu inteleg sau nu doresc sa inteleaga ca interesul comun trebuie sa-l reprezinte cresterea interesului altor pescari pentru astfel de concursuri pentru a reusi sa creem o masa deloc neglijabila, aducand cu sine recunoasterea pescuitului ca sport. Daca constientizezi , orice pescar care mai simpatizeaza inca agvps-ul sau pe Vivi , vor boicota aceste concursuri ! (cu siguranta mai sunt si din acestia) .
In primul rand are un merit necontestat in organizarea de concursuri in trecut , chiar daca au fost facute sub egida hotului agvps si au fost facute asa cum au fost facute, dar greseala majora i-o atribui la acea intalnire cand a avut lipsa totala de diplomatie , marjand pe pozitia dominanta a "dreptul legislativ in privinta reprezentarii CIPS". Care lege .... legea tupeului ?
Dupa ce astepti in umbra sa vezi cum se descurca AVP in turneu, sa vi dupa sa dai cu noroi ..... este inca o greseala imensa pe care poate sa o faca fara macar sa recunoasca meritele celor ce s-au implicat in organizarea si desfasurarea concursurilor ... dar este aceiasi gandire tipic agvps !
terrybill scrie:
gyorg, daca ai fi vazut toate mesajele, ai fi vazut si ca la postul ala de i-a scos pe toti din ape in locul lui Viorel Teleianu la user apare un "vizitator", care putea scrie si ca Gyorg (eventual si Masivu) nu mai are drept de nimic Niciodata la competitiile de spinning! poate asa te-ai fi pus in pielea ta, nu a altora, si ai fi incercat sa afli adevarul direct de la sursa, printr-un simplu telefon, ca doar nu i-ai sters numarul din agenda, nu?
Dupa primul post, cand au aparut intrebari , trebuia sa raspunda la acele intrebari , asa cum a fost dator si sa ne raspunda la intrebarea : ce se intampla cu finalistii din 2005 ? .... printre care si eu. NU SA TACA MALC.
Asa cum pescarii au facut eforturi si au participat la concursurile organizate de el , asa si el avea datoria sa ne anunte orice decizie luata.
Cu siguranta ca a anulat participarea la CM de anul acesta , doar nu vom merge in decembrie , dar avea datoria sa ne anunte si pe noi. Ti-am mai zis, daca unul dintre noi avea contract cu o companie ce-l sponsoriza la participarea la CM ? cine platesta contractul ? ..... Vivi ? .. avea numarul meu de tel, cu siguranta !
Concret , daca raspundea intrebarilor evita "clonele" !
terrybill scrie:
apropos gyorg, l-ai sunat totusi pe vivi? ca la intrunire ziceai ca vii la finala, ca doar ai dreptul! si tot apropo, ti-a facut ceva de faci misto? zi-ne si noua, ca noi nu stim...
Frate , cred ca eram beat (sau tu) daca ai inteles asa .. la care intrunire ti-am zis ca vin la finala ? poate am inteles la finala AVP
Pai la ce finala sa particip daca n-am participat la nici un concurs sau semifinala
terrybill scrie:
ii iau apararea lui vivi pt simplul fapt ca nici unul din cei ce scrieti aici n-ati incercat SA VA PUNETI IN PIELEA LUI! si mai ales tu, gyorg, ce spuneai ca asta e una din literele tale de lege pt a intelege oamenii!
M-am pus in pielea lui:
Dupa ce intradevar am constat ca sistemul ZONALE pe care-l sustineam nu a fost agreeat de toate asociatile iar eu nu am anuntat nici un program competitional (cu toate ca-mi luasem angajamentul) viabil , ce fac :...... "nu sunteti de acord cu sistemul recomandat de mine , nu participati la CM din partea RO" .. cu ce drept ?
Poate: "sunt de acord cu orice modalitate de a selecta concurenti atata timp cat asigurati urmatoarele aspecte:
1. Asigurarea bugetului pentru a deplasa echipa nationala , cheltuielile mele fiind asigurate de catre agvps.
2. In orice sistem agreat de majoritate , numarul de participanti la fiecare concurs va fi de minim 20 (mai multi decat cei care au participat in anul precedent la concursurile organizate de el) .
3. Dimensunile vor fi cele legale stabilite si fara modificari ulterioare.
4. Baltile selectate vor fi cunoscute inca de la inceputul campionatului
etc.
Incercam printr-o pozitie de mediere sa includ Prieteni Pescari intr-o etapa in trofeul AVP.
LA FINAL : ... lipsa de diplomatie ... eu veneam in locul lui si ziceam : "observand modul in care s-au desfasurat concursurile , avand unele creante care pot fi corectate si tinand cont ca competitia in general a fost cinstita , invit pe cei 5 clasati sa constituie lotul national pentru anul 2006 la CM urmand ca si cheltuielile sa le suporte singuri sau din alte surse (AVP) fara alte obligatii catre agvps !
Altfel, eram si eu interesat cine vor fi cei ce au fost desemnati sa reprezinte (onorific) RO la CM sub egida CIPS ? Esti cumva si tu printre cei 5 ?