Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 23 Noi 2006, 17:55

ar fi interesant sa se prezinte cat mai multi pescari de spinning la Caldarusani care sa plateasca taxa de pescuit si sa pescuiasca de placere. ca presupun ca nu s-a inchiriat tot lacul pentru acest eveniment epocal. si ca sa nu fie inclusi cu forta la "finala" sa nu participe la sedinta tehnica si sa ramana pe lac la pescuit si intre manse.
nu trebuie sa intre in sectoarele destinate "finalei", doar sa pescuiasca pe cont propriu. asa se va monitoriza participarea si modul de desfasurare al "competitiei", precum si premierea.
ar fi tare sa fie mai multi pescari de placere decat concurenti. :lol:
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 23 Noi 2006, 17:55

Malin... sincer, nici nu cred ca merita efortul sa mergi pana acolo. Si apropo, anul asta, Caldarusaniul a mers bine-bine prin luna iunie... atunci turbasera stiucile alea de 4, 5 si 6 kg...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 17:57

malin scrie:Cu lanseta in mana, sa ametim utilul cu placutul. :wink:
Doamne, ce OM, ce CARACTER.

Si era asa de simpla o atitudine de gentleman, o aparitie relaxata, cu aparatul foto de gat si cu un larg zambet pe buze, cat sa crape de rusine cei care s-ar fi aflat pe lac in momentul ala. :roll:
Cu lacrimi Bastus!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Noi 2006, 18:00

Gerula scrie:Si era asa de simpla o atitudine de gentleman, o aparitie relaxata, cu aparatul foto de gat si cu un larg zambet pe buze, cat sa crape de rusine cei care s-ar fi aflat pe lac in momentul ala.
Cam asa ar fi elegant ... fara talpi! ... cu zambetul pe buze !!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 23 Noi 2006, 18:19

Gerula, ce ai tu lanseta mea? Voi fi relaxat, cu aparatul de gat. Care este problema. Te bagi si tu cu aparatul de gat? Daca vei avea si tu lanseta, poate o punem de un duel la stiuca. Ce zici? Promit sa nu intru in sectoarele ligii profesioniste de spinning.

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 23 Noi 2006, 18:21

Gerula scrie:
malin scrie:Cu lanseta in mana, sa ametim utilul cu placutul. :wink:
Doamne, ce OM, ce CARACTER.

Si era asa de simpla o atitudine de gentleman, o aparitie relaxata, cu aparatul foto de gat si cu un larg zambet pe buze, cat sa crape de rusine cei care s-ar fi aflat pe lac in momentul ala. :roll:
De ce sa crape oamenii de rusine Gerula? Ce, este ilegal sa participi la finalele lui Teleanu? Omori pe cineva? Furi?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 18:27

Ilegal nu, evident. Imoral insa este cat cuprinde, iar motivele le-am expus mai sus.
Cu lacrimi Bastus!

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 23 Noi 2006, 18:27

Hai sa vad cati dintre voi vor fi sambata acolo, doar ca sa faca doar un simplu act de prezenta... parerea mea - nici unul!

E usor sa dai din taste si sa te dai gentleman pe net, cand obrazul tau e gros ca soricul porcului de 800 de kile... Vorbim ca sa ne aflam in treaba...

Te duci cu aparatul foto si cu zambetul larg pe buze ca sa ce...? Sa razi ca proasta la gramada de lansete? Credeti ca de-aia nu mai poate Teleianu? In opinia mea, ori te duci "la pescuit", ori nu te duci deloc... Iar eu as opta pt. varianta ignorarii totale a tentativei asteia de "finala"...

Daca vrea Teleianu, tot isi desemneaza "campionul", chiar si din 6-7 participanti... SI? Uite de-aia nu mai stau twisterele pe jig! La anul, tot n-o sa aiba fonduri sa-si trimita echipa la campionatele mondiale... N-o sa-l impiedicati voi sa-si implineasca visul “finalei”...

Acordati prea multa importanta unei prostii. Asemenea propuneri disperate si hazardate trebuie ig-no-ra-te. Supremul dispret. Da, e asa de simplu!

malin
senior
senior

geruvital

Mesaj de malin » 23 Noi 2006, 18:28

Mai bine sa facem un pariu: vine sau nu vine Gerula la Caldarusani?Pariem aici, pe forum, la vedere.

malin
senior
senior

geruvital

Mesaj de malin » 23 Noi 2006, 18:29

Eu zic ca nu vine.

Scrie răspuns