Am si eu o intrebare, asta nu-i exact genul de comportament pe care i-l reprosai lui Tarus la Sarulesti?malin scrie: Acu' sa nu mi-o ia in nume de rau Vivi dar sambata invit toti doritorii de un pescuit la stiuca pe Cladarusani. In afara concursului, evident. Vom plati cu toti taxa de pescuit pe lac si nu bag mana in foc ca nu ne vom apropia la mai putin de 20 m, sa vedem si noi cum dau profesionistii din liga. Ne vedem pe Caldarusani. Cu aparate foto.
Spinning
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Cu lacrimi Bastus!
-
adrian ionascu
- senior

ar mai fi una
daca anu asta tin concursu la data asta, campionu va fi trimis (probabil daca il trimit) la anu la internationale, in decembrie
, mi-l si imaginez inconjurat de zapada intrebandu-se unde's concurentii, erau faine niste lapovite in perioada asta 
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Stai c-am gasit:
Pe bune daca intre Teleianu si AvP ai de unde alege.
Ala macar avea scuza emisiunii.malin scrie:concursul a fost impecabil, cel mai bun dintre cele 6 etape ale open-ului, cu o singura exceptie: momentul penibil in care V.Tarus, sub acoperirea emisunii tvr2, a inceput sa pescuiasca ostentativ pe pista de concurs. si asta nu era chiar asa de grav daca nu pleca pe mal cu un salau si un biban "pentru o prajeala". organizatorii i-au pus in vedere doua solutii pentru aceasta ipostaza ridicola la un concurs care promoveaza pescuitul no-kill: elibereaza pestii si ramane in continuare la sandulita sau opreste pestii si pleaca. a ales sa bage pestii intr-o punga si sa plece acasa. era vorba despre o 9 atitudine in direct. a doua zi a revenit cu tupeu insa organizatorii l-au trimis acasa fara multe comentarii.
Pe bune daca intre Teleianu si AvP ai de unde alege.
Cu lacrimi Bastus!
Nu mah, n-ai inteles... Ioan Radu e "sosia"malin scrie:Ioan Mihai Radu nu esti tu Radu Ioane? Adica Masivule. Te-a pus Vivi de doua ori pe lista. E clar ca te vrea campion. Acu' sa nu mi-o ia in nume de rau Vivi dar sambata invit toti doritorii de un pescuit la stiuca pe Cladarusani. In afara concursului, evident. Vom plati cu toti taxa de pescuit pe lac si nu bag mana in foc ca nu ne vom apropia la mai putin de 20 m, sa vedem si noi cum dau profesionistii din liga. Ne vedem pe Caldarusani. Cu aparate foto.
Ideea ta sa ne bagam la un Caldarusani n-ar fi rea, dar as prefera sa ma duc la pescuit sambata, si nu la Circul Foamea, sa-l vedem pe maestrul Hocus Pocus cum face prestidigitatie cu punctele... adicatelea cum invartea campionii dupa degete si-i scoate din joben...
Cred ca simpla neprezentare a celor vizati (pardon, "convocati") la "finala sambetei" va fi mai mult decat suficienta.
- StefanDinu
- veteran

Dupa ce te-ai facut infiorator de kkt incerci si tu sa te scoti cu un misto de doua parale. Jenant.malin scrie: Macar baga-te si tu la conferinta de presa. Poate asa te vede lumea si mai sta de vorba cu tine, ca vad ca te cam ascunzi si nu inteleg de ce. Hai ca iar te-am acidulat. Scuze!
Cu lacrimi Bastus!
- StefanDinu
- veteran