Spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
-
- senior
Ba tata , te gandesti pana unde poate merge omu' la disperare si constati ca nu mai exista limite in penibil , jenant si aberant !
Baniuiam io ceva si d'aia mi-am luat scutire pe motiv de pantecaraie ( ca de m-am c...at pe mine de ras citind Komunikatul) de la medicul de familie sa nu cumva sa fiu exlus din "viata sportiva " . La anul cred ca ne ameninta cu glontu' sa fie sigur ca vine cineva !
Baniuiam io ceva si d'aia mi-am luat scutire pe motiv de pantecaraie ( ca de m-am c...at pe mine de ras citind Komunikatul) de la medicul de familie sa nu cumva sa fiu exlus din "viata sportiva " . La anul cred ca ne ameninta cu glontu' sa fie sigur ca vine cineva !
Gresesti grav. Daca la fata locului vor fi prezenti si alti oameni decat aia care se vor preta la mascarada lui Teleianu, n-o sa mai poata nimeni spune ca l-a trecut Teleianu pe lista cu finalisti desi "nici n-am calcat pe acolo". Sper ca intelegi ideea. Traitul cu curul in mai multe luntre e sport de masa in Romania.AndreiZ scrie:Hai sa vad cati dintre voi vor fi sambata acolo, doar ca sa faca doar un simplu act de prezenta... parerea mea - nici unul!
E usor sa dai din taste si sa te dai gentleman pe net, cand obrazul tau e gros ca soricul porcului de 800 de kile... Vorbim ca sa ne aflam in treaba...
Te duci cu aparatul foto si cu zambetul larg pe buze ca sa ce...? Sa razi ca proasta la gramada de lansete? Credeti ca de-aia nu mai poate Teleianu? In opinia mea, ori te duci "la pescuit", ori nu te duci deloc... Iar eu as opta pt. varianta ignorarii totale a tentativei asteia de "finala"...
Pe de alta parte, a incepe sa pescuiesti pe lac este in opinia mea o dovada de "sorici gros ca al porcului de 800 de kile". Cand a fost vorba de Tarus era si malin de aceeasi parere, acum vad ca s-a razgandit

Nu paria pe lipsa aia de fonduri, sa n-ai surprize mari. Oricum insa, sunt de acord ca ignorarea totala e o politica mai buna decat "manevra Tarus".AndreiZ scrie: Daca vrea Teleianu, tot isi desemneaza "campionul", chiar si din 6-7 participanti... SI? Uite de-aia nu mai stau twisterele pe jig! La anul, tot n-o sa aiba fonduri sa-si trimita echipa la campionatele mondiale... N-o sa-l impiedicati voi sa-si implineasca visul “finalei”...
Acordati prea multa importanta unei prostii. Asemenea propuneri disperate si hazardate trebuie ig-no-ra-te. Supremul dispret. Da, e asa de simplu!
Cu lacrimi Bastus!
Bah, voi sinteti siguri ca asta e Teleianu ?
De ce ar fi fost nevoie sa posteze anuntul cu privire la finala sub un user nou: Teleanu Viorel ?
Poate e o gluma de 1 aprilie 2007.
Daca e insa adevarata treaba asta cu finala, atata am de zis :INCREDIBIL !!!
De ce ar fi fost nevoie sa posteze anuntul cu privire la finala sub un user nou: Teleanu Viorel ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Re: geruvital
Nu te obosi, iti zic eu de-acum ca nu vin. Pur si simplu n-am de ce, mascarada pe care Teleianu are de gand s-o organizeze imi repugna in cel mai inalt grad, iar pe de alta parte n-am nici un chef sa-ti dau tie apa la moaramalin scrie:Mai bine sa facem un pariu: vine sau nu vine Gerula la Caldarusani?Pariem aici, pe forum, la vedere.

Desi recunosc ca e posibil sa ma razgandesc daca aflu ca te duci sa dai la peste pe-acolo. Doar ca sa-ti fac o poza in ipostaza de epigon al lui Tarus

Cu lacrimi Bastus!
Il anunta cineva pana acum daca era vreo farsa. Mai ales ca am si eu o banuiala cu privire la numele a 3-4 "finalisti"razvan m. scrie:Bah, voi sinteti siguri ca asta e Teleianu ?

Cu lacrimi Bastus!
Asta chiar ar fi tare, sa fie farsa, si sa apara sambata 2-3 "finalisti" care sa se trezeasca singuri pe balta!
Da' voi va dati seama de o chestie: pescarii care au fost credinciosi AGVPS-ului si au refuzat in 2006 sa participe la Trofeul AVP asteptand cuminti campionatul AGVPS s-au trezit acum ca n-au nici un drept si campionul AGVPS se alege dintre altii, printr-un concurs la care ei n-au voie sa participe!!! Foarte tare, frate!

Da' voi va dati seama de o chestie: pescarii care au fost credinciosi AGVPS-ului si au refuzat in 2006 sa participe la Trofeul AVP asteptand cuminti campionatul AGVPS s-au trezit acum ca n-au nici un drept si campionul AGVPS se alege dintre altii, printr-un concurs la care ei n-au voie sa participe!!! Foarte tare, frate!

desi am atras atentia ca cineva mai incearca sa se insinueze in discutie si sa creeze confuzie, vad ca tot puneti botu
userul teleanu viorel este un mistocar
teleianu viorel a scris un singur mesaj, am confirmat acum telefonic cu el acest lucru, ca sa fiu sigur ca nu ma insel
deci, singurul user valabil este TELEIANU VIOREL, cu mesajul initial
ca si noutate, din discutia telefonica am inteles ca interesul a fost scazut si nu se va mai organiza "finala"
topicul asta se va redeschide dupa ce toata lumea va fi cititi si se va fi lamurit cu privire la confuzia creeat
adica luni
bineinteles ca daca cineva doreste sa deschida un nou topic pe tema mesajului real postat de teleianu viorel, este liber sa o faca
userul teleanu viorel este un mistocar
teleianu viorel a scris un singur mesaj, am confirmat acum telefonic cu el acest lucru, ca sa fiu sigur ca nu ma insel
deci, singurul user valabil este TELEIANU VIOREL, cu mesajul initial
ca si noutate, din discutia telefonica am inteles ca interesul a fost scazut si nu se va mai organiza "finala"
topicul asta se va redeschide dupa ce toata lumea va fi cititi si se va fi lamurit cu privire la confuzia creeat
adica luni
bineinteles ca daca cineva doreste sa deschida un nou topic pe tema mesajului real postat de teleianu viorel, este liber sa o faca