Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Dec 2006, 20:42

Probabil ca daca s-ar sari peste nus' ce ciorba/gratar/pomana porcului de la finalul concursului, dar taxa ar fi mai mica, ar fi un adevarat dezastru pentru unii :roll:. La fel, cupele alea de ceaprazarie sunt esentiale pentru bunul mers al competitiei, diplomele si medaliile n-ajung.

Nu pot decat sa constat, fara surprindere, ca oricine emite cea mai marunta critica devine automat dusmanul poporului pentru malin&co. Spre exemplu nimanui nu pare sa-i dea prin cap (vorba vine) ca daca masivu are niste dificultati financiare care-l impiedica sa participe la 5-6 etape in toata tara, e normal sa doreasca deocamdata o formula de organizare zonala.
Cu lacrimi Bastus!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Dec 2006, 21:58

e mult prea mult, la nivelu asta concursul devine practic o loterie....am de ales intre a cheltui o gramada de bani pe concurs si POATE sa castig ceva ustensile...sau sa cheltuiesc SIGUR banii respectivi pe ustensile....dumneavoastra ce alegeti? sa nu mai zic de imposibilitatea de a participa la toate etapele din diverse motive...daca s-ar reduce costurile si s-ar inmulti etapele ar avea mai multa lume sansa la titlu...dar daca facem o chestie d'asta cu cateva balti consacrate pe care mai si pescuieste lumea in afara concursului atunci PAPA....hai tinem concurs in Brasov pe cateva balti pe care pescuiesc io in timpul anului sa vedem care cum prinde :twisted: asta e, momentan se poate doar atat, participa cine poate....daca nu mai avem peste pe apele statului de atatia braconieri dam bani la patroni. Oricum e de apreciat initiativa :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Dec 2006, 11:08

Gerula scrie:Probabil ca daca s-ar sari peste nus' ce ciorba/gratar/pomana porcului de la finalul concursului, dar taxa ar fi mai mica, ar fi un adevarat dezastru pentru unii.
Dovedesti din nou lacunele lipsei de experienta. Sa presupunem ca organizatorii nu includ cina in program. Iesim mai ieftin? Nu. Fiindca undeva tot trebuie sa mancam, dupa o zi de munca, ianinte de un drum deseori lung. Si e mai scump la bucata decat la en-gros!
In plus, mai multi concurenti sunt nemultumiti daca nu bagi cina, decat daca o bagi. Pe toti nu-i poti multumi, dar macar pe majoritatea.

Gerula scrie:Nu pot decat sa constat, fara surprindere, ca oricine emite cea mai marunta critica devine automat dusmanul poporului pentru malin&co. Spre exemplu nimanui nu pare sa-i dea prin cap (vorba vine) ca daca masivu are niste dificultati financiare care-l impiedica sa participe la 5-6 etape in toata tara, e normal sa doreasca deocamdata o formula de organizare zonala.
Si eu nu pot sa nu constat ca tu vezi doar scenariile pe care doresti sa le vezi. Daca cineva vine cu o critica si exista argumente contra acelei critici, acestea sunt expuse asa cum le vad cei ce s-au implicat si si-au cheltuit banii si timpul in organizarea acestor concursuri. Nicidecum cei care vin cu critici si propuneri nu devin "dusmanii poporului" sau nu li se baga pumnul in gura.
Cand aceeasi persoana revine a n-a oara cu aceeasi propunere ale carei deficiente i-au fost explicate de n+1 ori, atunci deja discutia devine polemica.
Si uite ca tocmai imi ridici o minge la fileu revenind cu ideea zonalelor. Probabil ca n-ai citit argumentele expuse anterior care aratau ca participarea la zonale nu ar fi mai putin costisitoare. N-o sa-ti rapesc placerea de a reciti mesajele mai vechi care aratau aceasta!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Dec 2006, 11:16

pikeman scrie:e mult prea mult, la nivelu asta concursul devine practic o loterie....
In ce sens? Crezi ca se castiga la intamplare?
pikeman scrie:am de ales intre a cheltui o gramada de bani pe concurs si POATE sa castig ceva ustensile...
Unii au inteles deja ca al concursuri ai mult mai mult de castigat in afara de premiile efective.
pikeman scrie:sau sa cheltuiesc SIGUR banii respectivi pe ustensile...
Evident e optiunea ta si n-o sa-ti bage nimeni mana in buzunar.
Sau ai mai putea dovedi ca esti bun si sa obtii o sponsorizare.
pikeman scrie:dumneavoastra ce alegeti?
Unii am ales. Citeste listele de participare.
pikeman scrie:sa nu mai zic de imposibilitatea de a participa la toate etapele din diverse motive...daca s-ar reduce costurile
Cine crezi ca nu vrea asta? Da-ne solutii. "s-ar reduce costurile" nu inseamna nimic. Ele nu se reduc singure. Solutii!?
pikeman scrie:si s-ar inmulti etapele ar avea mai multa lume sansa la titlu...
Crezi ca e mai usor sa mergi la 10 etape decat la 6?
pikeman scrie:hai tinem concurs in Brasov pe cateva balti pe care pescuiesc io in timpul anului sa vedem care cum prinde
De acord. Anunta programul concursului, fa rost de arbitrii, obtine autorizatie pentru cocncurs pe lacurile respective, etc, etc, si noi ne inscriem. Si apoi vedem. :lol: :twisted:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 03 Dec 2006, 14:44

sa incep asa:

malin@

cred ca faptul ca inca mai aveti de adus bani de acasa la etapa de la gostile e cel mai bun raspuns ca a fost PROST MANAGERIZAT! am inteles ca, luat calcul ban pe ban, lacul a costat la patron DE 10 ORI MAI PUTIN CA TAXA, fiind practic si cel mai scump concurs ca raport taxa lac-taxa concurs, s-a luat mancare CA LA BALAMUC, ca sa aiba lupii lui romica ce manca dupa festin, foarte mult peste nevoile cele mai exagerate ale oricaror 30 sau 40 concurenti cati au fost, si, dintr-o sursa deloc de nebagat in seama, TOCMAI ANGLERS XXI AU PLECAT DUPA PRIMA ZI ACASA, IN LOC SA STEA CU CONCURENTII SI SA FACA ATMOSFERA. de asemeni, aici a fost si o a doua sau a treia problema cu arbitrajul, in care au fost puse oile paznici la lupi!
si cred ca multi stiu despre ce e vorba... si aici ma refer la cei ce au fost la etapa, nu la cei ce nu!

nu e un repros, dar faptul ca ETAPA DE LA GOSTILE AR FI PUTUT ADUCE CEI MAI MULTI PARTICIPANTI DACA TAXA ERA LA JUMATATE, cred ca conta mai mult decat sa vina doar cei ce-si puteau permite! daca era 1 milion, eu veneam intins! chiar imi pare rau ca nu am venit, dar FAMILIA E MAI IMPORTANTA DECAT CONCURSURILE!

iar discutia de la "marea intalnire", dle malin, daca nu ai inteles nimic din ea, inseamna ca acea revista nu te merita, si ti-as recomanda un Bass fishing sau orice altceva, dar nu la noi in Romanica!

cat despre faptul ca nu stiu ce nemultumiri am sau ca nu stiu ce vreau, eu zic sa te duci tu frumos la munte, sa meditezi, si sa vezi de fapt CE VREI TU! stii vorba aia cu cine se scuza se acuza? cand am venit sa vorbim ceva, a fost PT CA ASA TREBUIA SA FIE, tu ai luat totul ca pe afronturi personale sau colective, cand ele nui erau decat niste STARI DE FAPT!

si de asemeni cred ca ESTE IMPOSIBIL DE VORBIT CU TINE LA MODUL OBIECTIV, si nu sunt singurul care vede asta. cand vei putea sa o faci, te astept sa discutam. pana atunci, cred ca nu mi se pare ca scrisul tau (de altfel foarte placut de lecturat) nu mai reprezinta ceva din care mai am ceva de invatat sau de reflectat. si zau, nu te mai obosi sa-mi faci morala, ca dupa cum ai vazut, nici n-ai cu cine, dar nici eu n-am cu cine!

mihaiv@

ideea ta cu facutul unui concurs imi surade, dar daca il voi face, va trebui sa ma tin de cele de care m-am, plans: taxa mica, mancare atat cat trebe, iar BAUTURA VINE FIECARE CU EA DE ACASA! mie de ex imi ajunge 1/2 l de vin, in cel mai rau caz. restul, daca vor sa cada din barci, sa-si aduca un galon! ca premii, probabil vor fi banii stransi din participarea concurentilor, plus 2 carlige topolog si o rola de savinesti, daca se mai fabrica... :D

important e sa arat CA SE POATE, nu ca plec eu cu buzunarul plin. cat despre partea cu adusul banilor de acasa, la mine NU SE VA INTAMPLA! si spun asta la sigur! am mai facut management de mici proportii, si mi-a iesit 100%, fiind totusi un mancacios de fel... :lol:

daca vrea cineva sa ma ajute, sa imi dea un MP, sunt deschis la aproape orice colaborare, si pot sa va arat ca SE POATE, da nu mai pleaca ecipa pe banii stransi! daca asta era ideea, oricum cred ca treaba din 2006 n-a reusit 100%. am dreptate? daca se mai vine cu bani de acasa, atunci de unde se mai pleaca afara? :shock:

astept propuneri pe MP. fir incins!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 03 Dec 2006, 14:47

poate fac unul chiar prin Arges, pe unde cunosc cu balonu, nu? :lol:

nu, dle malin?

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 03 Dec 2006, 15:22

Pai fa-l odata, ca deja iti cresc pene pe spate la cate povesti ai in tine.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 03 Dec 2006, 15:30

Stefan Tudose, ne cunoastem? daca nu, sa ma prezint: stai, ma prezint mai jos...

nu mai ataca aiurea, daca ai ceva de spus, spune si tu!

mi-au crescut pene ca la marii sefi de trib amerindieni, PE CAP, daca ma vezi zici ca sunt CEL CE TAIE ELANUL! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: m-am prezentat!

concurs? cand? anul asta? cand, de Craciun? sau de Anul Nou?

sigur insa concursul nu va fi pe 1 aprilie! :lol: :lol: :lol:

hay-yah ho-hah hay-yah hoh-hah! HOWGH!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 03 Dec 2006, 15:58

q.e.d.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

malin
senior
senior

indian de arges

Mesaj de malin » 03 Dec 2006, 16:28

Stefane, lasa-l in lumea lui. Acolo castiga campionate, apare pe coperta revistelor, da interviuri si organizeaza concursuri cu haleala si bautura manageriata pana la ultima farama si picatura. Si nici nu il supara Malin.

Scrie răspuns