d-le Teleianu, asa cum spuneau si ceilalti de pe forum, ca sa fie o finala tre sa fie si semifinale, sferturi, etc... Dvs. vreti sa stabiliti un campion national pe baza unui concurs in 2 manse desfasurat pe un lac din zona Capitalei care ofera avantaje nete celor acre pescuiesc in zona mai des. Asa ca aici intervin 2 factori mari si lati:
1. cunoasterea lacului, un avantaj net pentru cei din zona respectiva, oricit de tare se incearca minimizarea lui
2. scuzati-mi expresia - BULANUL concurentilor ( norocul adica).
Daca nu sunteti de acord cu noi in ceea ce priveste celelalte aspecte discutate aici, la care din pacate nici nu ati avut amabilitatea sa ne raspundeti, trebuie macar sa fiti de acord ca metoda de a stabili un campion national dupa numai un concurs este cel putin ciudata.
Din punctul de vedere al concurentiolor, nu se poate invinovati nimeni, ei doresc sa participe la concursuri si sa aibe sansa sa isi masoare fortele afara cu alti pescari, in concursuri internationale. Sa nu credeti ca vin acolo ca va iubesc pe dvs. sau AGVPS-ul. Ei nu tradeaza cauza ci isi urmaresc scopul.
Dar ce facem d-le Teleianu cu cei care nu vin? Ei sunt cei mai multi, si ei sunt marea masa care va platesc salariile si cotizatiile. Atitudinea dvs. de nebagare in seama a celorlalti este exact atitudinea tipica de nepasare a AGVPS fata de pescarul de rind. Credeti ca daca AGVPS era ok, organiza concursuri ca lumea, facea repopulari si in general tinea cont de parerea celor care va platesc salariul, mai aparea un turneu alternativ? Eu nu cred asa ceva.
Aveti 23 de participanti, la Belis au fost 60, la alte concursuri poate mai putini, insa sigur mai multi decit la "finanla" dvs. Am sponsorizat, prin firma mea, concursul de la Belis pentru ca mi-a placut ideea si nu pentru ca as fi avut de cistigat mare chestie de aici. Credeti ca atitudinea dvs. ma face sa vreau sa sponsorizez vreun concurs al AGVPS? Poate ca sumele date de noi nu au fost exorbitante, insa am participat cu cit am crezut noi de cuviinta, avind in vedere ca domeniul turismului este unul adiacent celui de pescuit. Insa am simtit ca am participat cu ceva.
Din pacate deziluzia me destul de mare fata de atitudinea dvs. REpet, nu va cunosc, cred si sper ca prin posturile mele nu v-am jignit cu nimic, am formulat niste intrebari care au ramas fara raspuns. Daca dvs, credeti ca ignoranta este solutia, atunci o sa ignor si eu propunerile si parerile dvs...siu nu ar fi asa grav daca as face-o numai eu, dar o sa o faca si altii...multi altii...majoritatea. Si atunci veti avea o problema...
multi, mari si desi