Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 23 Noi 2006, 17:03

Tavi scrie:De-aici se intelege ca daca nu-s pe lista asta si totodata nu ma prezint la finala sunt exclus la anu?
varianta b: nu-s pe lista da ma prezint, totusi? :lol:
Tavi ,
Sa presupunem ca esti din Sibiu ( ipotetic )
ai toate sansele sa iesi campion
de ce?
pt ca nu a mai fost nici un sibian pana acum
si doar n-o sa iasa in primii 5 patru bucuresteni ca nu da bine
deci cotizeaza repede la AGVIVIPS , semneaza o declaratie de adeziune pe viatza la Liga si o sa iesi camipon
ma , daca nu anu asta ca-s multi la anu sigur ....ca ti se asigura prezenta in finala si tot iti vine randu :D :D
si ca sa fii si mai sigur , fa o flotatie pe buletin :D si zii ca esti din Cisnadie :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 17:09

Sunteti rai :P.

In tot cazul insa, demersul lui Teleianu este absurd, nu poti declara ca faci finala, liga samd cu niste nume alese arbitrar de pe trei liste, pe criterii numai de tine stiute. Sau ma rog, poti, dar nu mai poti avea pe urma pretentia sa te ia lumea in serios.

Problema e alta: sunt curios cine apare acolo dintre astia 23 ca sa participe la "finala", eventual sa iasa campion si sa intre in lot. La cum merg lucrurile in Romania nu m-as mira sa fie mai multi decat s-ar putea banui :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 23 Noi 2006, 17:10

Daca ati fost atenti la formulare,domnul Teleianu a scris lista celor care au dreptul(dupa opinia dansului)de a accede in finala.Eu sunt curios care o sa fie lista celor care participa la ea si sper ca dansul va avea bunavointa sa o si posteze pentru a vedea si noi cum a decurs concursul.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Noi 2006, 17:11

Io daca vin la concursuri vin numa ca m-ati siderat cu peisaju cu nuri de la Tarnita
O sa concurez numa cu binoclu si motor electric
:lol:
si oricum ies compion ca daca-mi fac flotant de judetu sibiu mituiesc arbitrii din AGVPS cu putini cu branza si doo tiruri cu berbecuti
si daca nici asa nu pricep ca io mi-s premieru din Liga, mai am si alte argumente cum ar fi bata heavy ultra fast si-un caine fara jujeu si-nvatzat cu ursu

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 17:12

Si restul mai era cum mai era, dar faza asta
Teleanu Viorel scrie: Neparticiparea in finala, va aduce dupa sine excluderea celor in culpa de la concursurile nationale de spinning de anul viitor. Cei prezenti vor face parte din Liga Nationala de Spinning si vor avea asigurata prezenta in finala de anul viitor.
e chiar absurda.

Adica ajunge sa te prezinti la finala de anul asta ca sa ai asigurata participarea la finala de anul viitor? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

AndreiZ
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiZ » 23 Noi 2006, 17:12

Incredibil, nene Iancule! Ca la noi, la nimenea! :):):):)

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 23 Noi 2006, 17:15

d-le Teleianu, asa cum spuneau si ceilalti de pe forum, ca sa fie o finala tre sa fie si semifinale, sferturi, etc... Dvs. vreti sa stabiliti un campion national pe baza unui concurs in 2 manse desfasurat pe un lac din zona Capitalei care ofera avantaje nete celor acre pescuiesc in zona mai des. Asa ca aici intervin 2 factori mari si lati:

1. cunoasterea lacului, un avantaj net pentru cei din zona respectiva, oricit de tare se incearca minimizarea lui
2. scuzati-mi expresia - BULANUL concurentilor ( norocul adica).

Daca nu sunteti de acord cu noi in ceea ce priveste celelalte aspecte discutate aici, la care din pacate nici nu ati avut amabilitatea sa ne raspundeti, trebuie macar sa fiti de acord ca metoda de a stabili un campion national dupa numai un concurs este cel putin ciudata.

Din punctul de vedere al concurentiolor, nu se poate invinovati nimeni, ei doresc sa participe la concursuri si sa aibe sansa sa isi masoare fortele afara cu alti pescari, in concursuri internationale. Sa nu credeti ca vin acolo ca va iubesc pe dvs. sau AGVPS-ul. Ei nu tradeaza cauza ci isi urmaresc scopul.

Dar ce facem d-le Teleianu cu cei care nu vin? Ei sunt cei mai multi, si ei sunt marea masa care va platesc salariile si cotizatiile. Atitudinea dvs. de nebagare in seama a celorlalti este exact atitudinea tipica de nepasare a AGVPS fata de pescarul de rind. Credeti ca daca AGVPS era ok, organiza concursuri ca lumea, facea repopulari si in general tinea cont de parerea celor care va platesc salariul, mai aparea un turneu alternativ? Eu nu cred asa ceva.

Aveti 23 de participanti, la Belis au fost 60, la alte concursuri poate mai putini, insa sigur mai multi decit la "finanla" dvs. Am sponsorizat, prin firma mea, concursul de la Belis pentru ca mi-a placut ideea si nu pentru ca as fi avut de cistigat mare chestie de aici. Credeti ca atitudinea dvs. ma face sa vreau sa sponsorizez vreun concurs al AGVPS? Poate ca sumele date de noi nu au fost exorbitante, insa am participat cu cit am crezut noi de cuviinta, avind in vedere ca domeniul turismului este unul adiacent celui de pescuit. Insa am simtit ca am participat cu ceva.

Din pacate deziluzia me destul de mare fata de atitudinea dvs. REpet, nu va cunosc, cred si sper ca prin posturile mele nu v-am jignit cu nimic, am formulat niste intrebari care au ramas fara raspuns. Daca dvs, credeti ca ignoranta este solutia, atunci o sa ignor si eu propunerile si parerile dvs...siu nu ar fi asa grav daca as face-o numai eu, dar o sa o faca si altii...multi altii...majoritatea. Si atunci veti avea o problema...
multi, mari si desi

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Noi 2006, 17:15

Presupun ca se vor "furisa" unii pe burta si vor saluta AGVPS ... ca mai bine campion "de Teleianu " decat nimic ...

Apoi cred ca Teleianul va mai baga in concurs cativa oameni de bine prezenti pe acolo ... ca doar nu au venit degeaba ... cine stie de unde sare campionul !?!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Noi 2006, 17:20

RaresDumitru scrie: Din punctul de vedere al concurentiolor, nu se poate invinovati nimeni, ei doresc sa participe la concursuri si sa aibe sansa sa isi masoare fortele afara cu alti pescari, in concursuri internationale. Sa nu credeti ca vin acolo ca va iubesc pe dvs. sau AGVPS-ul. Ei nu tradeaza cauza ci isi urmaresc scopul.
Nu e vorba de tradat nici o cauza, ci de acceptarea unui compromis grotesc. Parerea mea e ca un om care accepta sa se supuna cand i se spune "vii si participi sigur la finala de anul viitor, sau nu vii si esti exclus ca asa vreau eu" nu are nici un fel de respect fata de propria persoana.
Cu lacrimi Bastus!

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 23 Noi 2006, 17:20

mah dar de ce se mai tine concurs?
tragere la sorti taica, asta e mai simplu de organizat :)

Scrie răspuns