Nu este prima data cand procedeaza in felul asta. Face parte dintr-o tehnica atent studiata. Important este sa nu-i mearga....RaresDumitru scrie:Gerula, sunt perfect de acord cu tine, insa nu uita ca d-l Teleianu a intrat pe acest forum, a dat cu pietre si dupa aceea a plecat si n-a mai auzit nimeni nimic de la el. Daca dinsul crede ca se poate avea un discutie cu cei de pe acest forum, atunci discutie sa fie, chiar daca mai aprinsa. Dar daca dorea numai si numai sa is comunice punctul de vedere - eronat in mare parte, atunci chiar nu vad de ce a facut-o. Ca sa ne poata da motive de enervare?
Spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Danoc
- utilizator constant
-
- senior
Danoc scrie: Nu stiu exact ce-ti place tie....dar sunt sigur ca nu ti-ar fi placut daca ai fi fost concurent sau organizator in cadrul acestui turneu, iar cineva ar apare sa dea cu noroi in munca ta si ar incerca sa-ti fure rezultatele.
Eu zic ca am spus destul de clar inca din primul post de pe acest topic ca mi se pare aberant ca AGVPS sa emita pretentii cata vreme nu misca un deget pentru organizarea concursurilor. Pe de alta parte e la fel de aberant sa-i pui lui Teleianu in gura ce n-a zis, eu unul nu vad nicaieri vreo afirmatie prin care sa fi aruncat cu noroi in concurenti. Tocmai faptul ca raspunsurile date lui Teleianu vin in stilul asta mi se pare absurd. A afirmat suficiente lucruri neadevarate/partial gresite ca sa nu mai fie nevoie sa-l acuzi de ce n-a facut.
Eu aici sunt dispus sa-i acord circumstante atenuanate, pentru ca intr-adevar transformarea CNS in turneul AvP a semanat pe alocuri a puci. Intrebarea corecta, in opinia mea, este ce ofera AGVPS prin intermediul lui Teleianu in 2007? Au avut aproape un an la dispozitie sa-si linga ranile si sa vina cu un proiect viabil, pe care sa-l poata opune turneului AvP. Daca nu pot propune pescarilor, dupa atata timp, decat o asa-zisa finala inseamna ca intr-adevar sunt incapabili sa organizeze pe cont propriu ceva serios.Danoc scrie: Cat despre democratie....aceasta nu consta doar in palavrageala libera la piata...ci si in respecarea unor legi si asumarea unor raspunderi. D-l Teleianu avea niste atributii, iar ca platitori de taxe la AGVPS, avem dreptul de a pune niste intrebari: Ce a oferit d-l Teleianu in anul 2006???
Nu vad unde e tragismul. Pur si simplu manifestarile astea extreme ale instinctului de turma (formularea e dura, dar perfect justificata) mi se par descalificante. Fiecare ar trebui sa gandeasca pe cont propriu si sa-si expuna propria opinie, nu sa ia de-a gata refrenul pe care vad ca-l canta deja corul. Parerea mea, desigur.Danoc scrie: "... cum se repede lumea sa sfasie pe cate cineva, pentru motive nu foarte evidente..."...te rog...fara atata tragism....ca ma podideste plansul!
Cu lacrimi Bastus!
- Danoc
- utilizator constant
Ce propui? Sa devina un campion national dupa 2-3 concursuri...? Pana la urma poate ajungem sa nu mai organziam nimic...si sa-l rugam pe d-l Teleianu sa numeasca direct campionul ( daca isi gaseste timp pt asta ).Gerula scrie:Tu chiar crezi ca in momentul asta e loc in spinningul romanesc pentru doua competitii nationale paralele? Deja vorbim discutii. Calendarul a fost prea incarcat si in 2006. Cati oameni au bifat toate concursurile in turneul AvP?
"La mine toti participantii au avut posibilitatea sa isi joace sansa atat in calificari cat si la titlu. Dovada corectitudinii si accesibilitatii"...daca mai citesti odata acest citat....si apoi iti amintesti ( sau te informezi ) cum a invartit punctele d-l teleianu in anul 2005, cand a anuntat ca exista zonale, dar nu in sistem open, iar cei ce au participat la concursuri in afara zonei lor nu au mai primit niciun punct....cam in cine a zburat noroiul??? Si acum pe cine incearca sa minta??? Sa nu mai vorbim despre restul minciunilor!
"Se pare ca “noul spirit”fluturat de AvP nu e decat minciuna ,dezinformare ,intoleranta dusa pana la xenofobie, lipsa de viziune si manipulare.
In loc sa ne adunam si sa construim impreuna asa cum am incercat eu, organizatorii AVP au eliminat pe toti cei care nu erau de acord cu ei transformand spinning-ul intr-un srl-ul in care doar ei au “competenta” sa spuna cine are voie si cine nu."
Organizatori ai turneului nu sunt doar baietii de la AvP, ci si membrii asociatiilor implicate. Cum ti se par aceste afirmatii??? Iarasi avem noi ceva cu Teleianu, desi el a fost respectuos si fair-play cu toata lumea?[/b]
Pai daca n-ai venit la concursuri de unde sa stii cat loc este? Tot n-ai priceput de ce nu au fost mai multi care sa mearga la toate concursurile? Inseamna ca vorbim degeaba, caci am impresia ca la anumite argumente te faci ca ploua si dupa doua saptamani te intorci de unde plecasei. Imi pare rau, dar chiar nu am timpul necesar sa reiau de fiecare data argumentele postate anterior.Gerula scrie:Tu chiar crezi ca in momentul asta e loc in spinningul romanesc pentru doua competitii nationale paralele? Deja vorbim discutii. Calendarul a fost prea incarcat si in 2006. Cati oameni au bifat toate concursurile in turneul AvP? :roll:
domnul teleianu, va rog sa-mi confirmati daca in afara de userul teleianu viorel, va mai apartin si userii viorelteleianu si teleianu viorei
va rog sa imi dati mesaj privat cu acelasi user cu care ati deschis topicul si sa imi confirmati daca tot dumneavoastra incercati si inregistrarea lui teleianu viorei
pe urma sunt prea multi si exista riscul sa inceapa sa se certe intre ei
va rog sa imi dati mesaj privat cu acelasi user cu care ati deschis topicul si sa imi confirmati daca tot dumneavoastra incercati si inregistrarea lui teleianu viorei
pe urma sunt prea multi si exista riscul sa inceapa sa se certe intre ei