discutii despre competitiile de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gerula
- veteran

danr scrie:domnul teleianu, va rog sa-mi confirmati daca in afara de userul teleianu viorel, va mai apartin si userii viorelteleianu si teleianu viorei
va rog sa imi dati mesaj privat cu acelasi user cu care ati deschis topicul si sa imi confirmati daca tot dumneavoastra incercati si inregistrarea lui teleianu viorei
pe urma sunt prea multi si exista riscul sa inceapa sa se certe intre ei

Deja devine prea tare faza

.
Danoc, eu am zis ca la ora actuala nu e loc pentru doua competitii nationale paralele, nu ca ar trebui desemnat campionul dupa 2 concursuri. Zau asa...
Cu lacrimi Bastus!
-
Gerula
- veteran

MihaiV scrie:
Pai daca n-ai venit la concursuri de unde sa stii cat loc este? Tot n-ai priceput de ce nu au fost mai multi care sa mearga la toate concursurile? Inseamna ca vorbim degeaba, caci am impresia ca la anumite argumente te faci ca ploua si dupa doua saptamani te intorci de unde plecasei. Imi pare rau, dar chiar nu am timpul necesar sa reiau de fiecare data argumentele postate anterior.
Deja stilul asta de ascundere dupa deget devine comic. Eu nu ma refer la loc pe balta

, ca sa fi fost nevoie sa vin la concurs sa vad daca incapeau barcile pe lac, ci la loc in comunitatea de spinning (daca exista asa ceva, lucru tot mai indoielnic de altfel). Traiesti cu impresia ca era nevoie sa vin la concursuri ca sa stiu cati participanti au fost?
Nu e nevoie sa repeti vreun argument, ci doar sa raspunzi la ce spune interlocutorul. Nu la ce-ai fi vrut tu sa spuna

.
Cu lacrimi Bastus!
-
Vizitator
Imi pare rau ca nu pot sa raspund la cele ce ma vizeaza, sunt altii care si-au dat seama de butaforia concursurilor de sub tutela AVP. Ceilorlalti le pot raspunde chiar la finala, daca doresc sa fie in preajma pescarilor, ca spectatori.
Voi fi scurt si la obiect.
Multumesc celor care m-au anuntat ca vor participa la finala de sambata de pe Caldarusani, care va desemna campionul national de spinning al Romaniei, in 2007, si lotul national de spinning al Romaniei.
Aveti mai jos lista celor care au dreptul de a accede in finala:
1. Radu Ioan
2. Ciobanu Mircea
3. Dan Banu
4. Cozma Dorin
5. Popa Ersilian
6. Palfi Sandor
7. Valentin Stratonov
8. Ristivan Ovidiu
9. Popescu Bogdan
10. Vasiliu Bogdan
11. Ioan Mihai Radu
12. Eugen German
13. Ion Dumitru
14. Sabin Buzatu
15. Cristian Anghelina
16. Bogdan Sofonea
17. Lucian Constantin
18. Dan Vasilescu
19. Petre German
20. Laurentiu Andronic
21. Horea Vlasin
22. Mihai Sofonea
23. Radu Vlasiu
Program:
Sambata 25.11.2007
7.30-8.30 Sedinta tehnica, tragerea la sorti a sectoarelor.
9.00-12.00 Mansa 1
13.00-16.00 Mansa 2
17.00 – anuntarea rezultatelor, ceremonia de desemnare a campionului national de spinning al Romaniei. Conferinta de presa.
Concurenti trebuie sa aiba in dotare barci. Concursul este fara taxa de participare, dar concurentii trebuie sa achite accesul pe balta, propietarului lacului.
Neparticiparea in finala, va aduce dupa sine excluderea celor in culpa de la concursurile nationale de spinning de anul viitor. Cei prezenti vor face parte din Liga Nationala de Spinning si vor avea asigurata prezenta in finala de anul viitor.
PS: Dupa cum vedeti, in lista de mai sus, este reprezentata TOATA tara, nu numai Bucurestiul care la “”turneul” AVP au avut 4 bucuresteni in primii 5.
-
StefanDinu
- veteran

-
Dati fuga ca va exclude omul din Liga ... repede ... repede ... repede ... si fara comentarii!!!
Eu sunt curios cine o sa se duca ... si daca nu apare nimeni ce face TV?
Se declara el campion?
-
Sorin
- Moderator

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Tavi
- veteran

De-aici se intelege ca daca nu-s pe lista asta si totodata nu ma prezint la finala sunt exclus la anu?
varianta b: nu-s pe lista da ma prezint, totusi?

-
malin
- senior

mai ca m-as baga si eu.
"Neparticiparea in finala, va aduce dupa sine excluderea celor in culpa de la concursurile nationale de spinning de anul viitor. Cei prezenti vor face parte din Liga Nationala de Spinning si vor avea asigurata prezenta in finala de anul viitor. "
dileala curata
-
Sorin
- Moderator

Teleanu Viorel scrie:Program:
Sambata 25.11.2007
7.30-8.30 Sedinta tehnica, tragerea la sorti a sectoarelor.
9.00-12.00 Mansa 1
13.00-16.00 Mansa 2
17.00 – anuntarea rezultatelor, ceremonia de desemnare a campionului national de spinning al Romaniei. Conferinta de presa.
.
Completare la program :
Sambata 25.11.2007
17.00 : Conferinta de Presa -
18:00 Se impart medicamentele !!!!!

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
pikeman
- veteran

-
-
malin
- senior

daca se plateste taxa la patron, cate kile de peste pot fi luate acasa? cel putin sa-si mai scoata si concurentii parleala cu benzina. traiasca liga! traiasca finala! bravo vivi!