Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 20 Noi 2006, 06:43

Masivule, inteleg si-mi pare rau ca esti prieten cu TV. Dar nu forta lucrurile. Tv s-a implicat foarte putin, aproape deloc in organizarea unor concursuri. Si poate ar fi avut o sustinere de la asociatii daca nu ar fi venit cu acea atitudine sfidatoare si jignitoare la fiecare concurs unde era invitat. Pe banii oamenilor nu te apuci sa faci tu ordine, sa schimbi punctaje si clasamente dupa bunul plac sau sa stabilesti de unul singur dimensiunile pestilor...etc. Mai citeste odata mesajul lui TV.... si uita-te cum este convins ca lui ii apartin toate concursurile....chiar si cele ( majoritatea ) la care a avut statutul de invitat.
Iar din punct de vedere al ajutorului....el trebuie sa munceasca in primul rand....apoi il ajuta altii si nu invers. Nimeni nu l-a pus cu forta acolo! Dar pt multi s-a umplut paharul!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Noi 2006, 07:44

Gerula scrie:
sxn scrie:
PS: Gerula, sã moarã mãta cã nu ºtii cine sunt?
Dupa exprimarea tipica, as zice ca un tigan.
Gerula, ai ceva cu tiganii?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 20 Noi 2006, 08:44

MihaiV scrie:
Gerula scrie:
sxn scrie:
:roll: :roll: :roll:

Preferabil sa nu aibe tiganii ceva cu tine.

Faptul ca identifici pe cineva de ce etnie apartine pe baza limbajului folosit nu te face automat ca ai ceva cu natia respectiva.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 20 Noi 2006, 09:03

MihaiV scrie:
Gerula scrie:
sxn scrie:
Te priveste? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 20 Noi 2006, 09:17

imi pare rau ca asta vezi, Sorin Dragoi!

te respect mult pt toate concursurile de CREATIE la care ai participat, si mai mult pt cele ce le-ai castigat! sunt insa niste concursuri de creatie, si nu de PESCUIT, BA CHIAR DE NICI UN FEL DE PESCUIT!

nu vorbesc aici de 1, poate 2 de crap la care ai fost si ai nimerit un loc bun, sau la Rogojesti unde ai intrat si tu o data in primii trei, ci stii tu de ce.

treaba cu bulangiul o permit de la un singur individ, de la care am si primit-o de altfel, si mi-am cerut scuze pt problema de atunci. tu nici macar n-ai catadicsit sa te informezi din mai mult de 2-3 surse, ca sa vezi care e de fapt adevarul. TIE NU_TI PERMIT. cred ca erai beat, sau ma iubesti in secret... ;-))))0

daca eu sunt bulangiu, atunci arbitrul care a "cochetat" cu concurentii, fiind f. buni prieteni (FRATI, ca sa-l citez), CE ESTE? cine vrea sa tie povestea, i-o spun pe privat.
credeam atunci si cred si acum ca DACA PE BALTA NU AI UN PIC MAI MULT TUPEU, CALCA MULTI PE TINE SI TU CA VALOARE NU MAI PRINZI NIMIC.

DACA AI FI CRESCUT CU ADEVARAT PE BALTA, CRED CA NU AR MAI FI TREBUIT SA-TI SPUN ASTA AICI.

si cred ca cel mai bine pot sa ti-o confirme nume mult mai mari ca mine, sa zicem Paco, Smeu, Vijelie, etc.

oricum, mersi de incredere, si, daca o mai fi cazul, NE VEDEM LA ANU'!

p.s. ai idee daca vii PE BALTA cu limbajul asta la mine ce se intampla? mai intreaba si tu lumea... :D acolo nu ne vede mai nimeni, iar aia care ne vad stiu ca ce s-ar intampla e normal... :lol: si poate pun si ei umarul, sau alceva... :lol: :lol: :lol:

p.p.s. treaba cu arif cade, ca daca eram un pampalau loam fix p...a. de asemeni, cred ca a fost intoarcerea serviciului, caci i-am mai aratata si l-am mai invatat si eu cate ceva... oricum are mult mai multe clase ca tine. si mai e si turc! (cel putin dupa nume... :D ).

p.p.p.s sa-ti dau circumstante atenuante ca ai fost beat? sau sa cred niste 2-3 persoane care spun ca ai niste "vicii" interzise de lege in Romania?
ma refer la alea de iau mintile de tanar, nu la neamtul ala care ia mintile la batranete.
ai uitat cine e neamtul? ALZHEIMER, tataie, ALZHEIMER!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai va pup pe restul! fir intins! n-am mai ras atat de vreo saptamana!

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 20 Noi 2006, 10:54

Sa fiu sincer imi place cum de fiecare data un topic se transforma intr-o mare zapaceala...cred ca multa lume de aici de abia asteapta sa scrie cineva ceva nou, ca sa poata sa-l contrazica. Mai stie cineva de la cea plecat toata discutia pe acest topic...?

Daca tot sunt aici, as avea si eu citeva opinii proprii, pe care sunt sigur ca se va gasi cineva sa mi le faca varza...da asta este riscul.

Referitor la opiniile exprimate de d-l Teleianu, pot sa apun asa:

1. anul acesta este primul an in care intr-adevar am vazut ca s-a miscat ceva cu adevarat in domeniul spinningului, si din pacate nu cu ajutorul AGVPS. Tin minte cum acum 2 ani, Vali Stratonov era super entuziasmat ca reusise sa intre in echipa Natinala de spinning, orice ar fi insemnat ea pe vreamea aia, si era bucuros ca ar fi trebuit sa plece la concursuri in afara tarii, lucru care nu s-a realizat din lipsa de fonduri. La un calcul mic, poate nu foarte exact, un permis AGVPS costa in jur de un milion si ceva de lei - anul asta la Cluj a fost 1.7 milioane. La citi bani se stringeau de la cotizanti, si daca se mai agitau si de sponsori, nu cred ca nu ar fi gasit bani sa trimita pe cei din echipa nationala macar la un concurs. Anul acesta, lasind la o parte inexactitatea calculelor d-lui Teleianu referitoare la costurile deplasarii in Laponia, si provenienta banilor, AVP va trimite 5 oameni in strainatate la o competitie, pe banii lor. SUBLINIEZ ca banii platiti de participanti pentru concursuri nu au intrat in visteria AVP ci in cel mai rau caz in buzunarele organizatorilor, insa de fapt, s-au facut niste concursuri in care s-a incercat sa li se asigure participantilor si un minim de confort - cazare si masa. Daca acum 2 ani, Vali se agita sa gaseasca sponsori pentru echipa nationala, anul acesta nu mai este cazul. Ginditi-va numai la faptul ca daca ar avea bani, un om ar putea merge din proprie initiativa afara la un concurs, fara sa mai fie nevoie de finantari alternative.

2. Cu toate neajunsurile turneului AVP, si ele exista, cred ca un inceput este greu tot timpul si cei de la AVP au marele merit de a fi facut primul pas, in timp ce restul asteptau ca cineva sa faca acest prim pas. Nu conteza ca asta inseamna imagine pentru AVP, sau publicitate, este absolut normal sa fie asa.

3. Dupa un an in care nimeni de la AGVPS nu a spus nimic, la finalul sezonului s-a trezit cineva sa spuna ca nu a fost bine...e foarte usor sa critici...mai greu e sa faci ceva. Sa vina acum d-l Teleianu si sa spuna ca pe vreamea lui era mai bine mi se pare un pic exagerat, avand in vedere ca nu el trebuie sa decida asta, ci cei care participau la concursurile organizate de AGVPS. Daca ei s-au indreptat spre turneul AVP, inseamna ca ceva nu a mres bine. E ca in politica, te-au dezamagit unii, votezi cu altii...cred ca marea proba de foc pentru AVP va fi la anul, cind vor vedea prin raspunsul participantilor la concursuri daca ceea ce au inceput ei si felul in crae au facut-o este cel corect. Daca majoritatea concurentilor vor decide ca turneul AVP nu este o varianta viabila, nu vor mai merge la competitiile de anul viitor.

4. Cred ca AGVPS putea sa-si imbunatateasca imaginea prin participarea alturi de AVP la organizarea si promovarea acestui turneu, singurul la nivel national pina la urma de anul acesta. If you can't fight them, join them. Un semnal de alarma cred ca se inpunea in momentul in care ati vazut citi participanti au venit la primele concursuri ale sezonului, cred ca mult mai multi decit la concursurile AGVPS. Normal ca pe parcurs entuziasmul si finantele sa scada, insa din pacate lipsa sponsorilor individuali s-a vazut.

Hai ca nu mai am idei, sunt la birou si mai am si altceva de facut. Dar daca mai am un pic de timp, o sa mai scriu...spre disperarea unora sunt sigur.

PS: D-le Teleianu, nu va cunosc personal, nu am nimic cu dvs., este posibil sa fiti un om cumsecade, insa postul dvs. pe acest site denota frustrare.

Rares Dumitru
multi, mari si desi

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 20 Noi 2006, 12:02

Gerula, dupa cum vezi cel ce ataca esti tu. Pentru a evita discutiile ulterioare, am sa evit polemicile cu tine. Imi cer scuze daca din ceea ce am postat a fost ceva jicnitor la adresa ta. Dar raman la parerea ca parerila tale nu sunt dintre cele mai constructive. Cat despre chestia cu varsta...ma mai gandesc... Oricum, vreau sa iti mai zic o singura chestie:nu sunt si nu am fost un fan neconditionat al celor de ;a AvP. E punctul meu de vedere si mi-l sustin: Turneul asta chiar a fost unul reusit, cu plusurile si minusurile lui. Mult mai reusit decat alte concursuri (putine, ce-i drept la care am participat anii trecuti).
ANdrei
PS Stii cate din concursurile din 2005 cu care se lauda VT au fost organizate de el?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Noi 2006, 12:38

domnul sxn isi declina identitatea astazi sau userul va fi sters
ti-ai trecut la semnatura site-urile lui sorin, iar sorin nu are legatura cu acest lucru
in consecinta ori stergi semnaturile si spui cine esti ori la revedere

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 20 Noi 2006, 13:28

Asa, ca mi-am adus aminte ca mai doream sa subliniez ceva. Domnule Teleianu, spuneati la unul din punctele comunicatului dvs. faptul ca singurul organism care are competenta de aorganiza campionate nationale este AGVPS, la fel um procesele se judeca la tribunal sau cum politia iti elibereaza permisul. Am citat aproximativ, imi cer scuze daca inexact, insa ideea este ca la cei 1.7 milioane platit la AJVPS Cluj mi se da voie oficial sa pescuiesc in toate apele de ses din tara, adica alea care nu sunt luate si la care pot sa dau foc la permis, ca tot tre sa platesc taxa, si pe apele de munte din Cluj. Sarim peste faptul ca la inceputul anului se anuntase un permis unic pentru toata tara, doresc sa SUBLINIEZ ca de 1.7 milioane pot pescui in Cluj la Sacalaia, lac in care ultima populare s-a facut din banii altcuiva nu ai AJVPS, si care momentan are stiuca in el cita am eu in vana, TArnita, Gilau, Somesul Cald, la Belis nu se poate ca e de la Romsilva, pe Somes si in alte citva lacuri la fel de productive ca si Sacalaia. Sa presupunem ca toate cotizatiile din lume nu ajung pentru a face populari pe aceste lacuri, insa aici apar urmatoarele intrebari:

1. paznicii de la Tarnita de ce nu apar niciodata sa te intrebe de sanatate si permis? Si eventual sa ii ia la rost pe cei care se dadeau cu jetskiurile pe un lac pe care nu e voie cu motoare - scrie mare linga baraj?

2. daca doresc sa pescuiesc la Oasa sau pe alt lac de munte din afara judetului, de ce sa platesc permise in fiecare judet in care merg?

3. diferenta de tarif pentru permise de la un judet la altul provine de la ce? De la bunul plac al AJVPS-ului din judetul respectiv? Am prieteni care platesc mai putin daca isi fac permis in Bihor de exemplu...

Pina in momentul in care dvs. sau cineva din Asociatia din care faceti parte si care este singura in masura sa organizeze campionate nationale nu va raspunde la aceste intrebari, de ce credeti ca pescarii vor dori sa participe la singurul campionat national de spinning din Romania? Ca sa va mai dea niste bani? NU cred...

PS: tatal meu este in Canada de 8 ani si palteste permis de pescuit pentru tot statul Ontario, care e un pic mai mare decit Romania si cu un pic mai mult peste in balti suma de 25 CAD ( adica dolari canadieni) pe an. Mult mai putin decit noi aici. Si pesti ca acolo noi n-am vazut nici in poze...Daca la ei se poate, la noi de ce nu s-ar putea face ceva? Ca nu stim, ca nu vrem, ca nu putem...nici o problema, lasam pe altii care ar putea.
multi, mari si desi

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 20 Noi 2006, 16:29

danr scrie:domnul sxn isi declina identitatea astazi sau userul va fi sters
ti-ai trecut la semnatura site-urile lui sorin, iar sorin nu are legatura cu acest lucru
in consecinta ori stergi semnaturile si spui cine esti ori la revedere
Nu-l cunosc pe Dragoi, asa ca mi-e greu sa spun daca e sau nu sxn sau daca are vreo importanta faptul ca neaga lucrul asta.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns