Referirea era mai mult decat evidenta, iar faptul ca nu recunosti acest lucru e cu atat mai penibil. La fel ca si faptul ca nu faci altceva decat sa arunci un "ba tu" de gradinita apropo de atitudinea tip "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" pe care ti-am reprosat-o.dr.pike scrie:Gerula nu stiu de ce te-ai atacat! Nu am facut nici o referire directa la tine!
Nu cred ca era nevoie sa citesti mai mult de cateva pagini de Sandra Brown ca sa-ti dai seama care e nivelul. Iar cartea lui Lebon am o banuiala ca am citit-o inaintea ta cu peste un deceniudr.pike scrie: Nu pot sa zic nimic de Sandra Brown deoarece nu-i citesc cartile. Oricum iti sugerez cartea mai sus amintita - o sa te ajute mai mult decat SB. Oricum, la fel ca participarea la concursuri, si lectura e optionala, cu atat mai mult ceea ce citesti.

Din fericire, in acest domeniu convingerile tale valoreaza fix cat ar fi valorat si opiniile emise dupa o asemenea lectura. Adica fix 0. Asa pot si eu sa dorm linistit, altfel zau, gandul ca unu' Andrei din Cluj crede ca scriu prost nu m-ar fi lasat sa am somndr.pike scrie: Eu nu am sa spun niciodata despre tine ca scrii prost pentru simplul motiv ca nu am citit nimic scris de tine. Ca sunt convins ca scrii prost, e partea a doua, dar asta e doar convingerea mea si nu ma apuc sa spun in stanga si in dreapta cat de slab jurnalist esti.

Din pacate ai inteles gresit, ca de obicei as zicedr.pike scrie: Am inteles foarte bine din postul tau, ca ai fost foarte clar cand te-ai referit la problema AJPS de a organiza concursurile. Nu am spus ca ai pupat in c*r pe cineva, nu te-am facut dusman al poporului. Dar se pare ca te-ai simtit cu musca pe caciula. Stimabile, deja asta nu mai e problema mea. Si, apropos, ma simt mandru ca ma pui alaturi de personaje celebre gen nea Nicu si tatuca Stalin. Venite din partea unui ziarist chiar ma flateaza, chiar daca intentia ta era alta. Astept cu nerabdare asocieri cu Fidel, Sadam, etc. Singura mea rugaminte e sa nu ma pui alaturi de Iliescu, ca atunci chiar ne certam.

Am vesti proaste pentru tine, in ultimele cateva milenii s-au inventat diverse mijloace de comunicare, incepand de la desene pe peretii pesterilor si semnale cu fum si ajungand la telefoane mobile. Nu mai e de multisor nevoie sa asisti la un eveniment pentru a avea informatii despre el. Daca ai si bunul simt sa te informezi din mai multe surse, eventual situate in tabere diferitedr.pike scrie: Te rog, daca ai rabdare, reciteste-ti posturile de dupa fiecare etapa AvP si vezi ca ai criticat de fiecare data (sa nu le punem si pe cele de dinaintea etapei). Mi se pare aberant sa critici la infinit un lucru despre care habar n-ai. Cum poti sa iti exprimi parerea in legatura cu un concurs la care nu ai fost. Chestia ca "am auzit", "mi-a soptit o pasarica" sau "o sursa" (ca tot esti ziarist) sunt apa de ploaie, ca sa-l citez pe VT.

Problema e insa alta: tu (si alti cativa de acelasi nivel) n-ati fost in stare sa pricepeti (desi era cat se poate de evident) ca subiectul principal al criticilor mele n-au fost niciodata aspectele organizatorice ale diverselor etape ale Turneului AvP de anul acesta, desi Slava Domnului, ar fi fost multe de spus. Ce ma interesa era turneul in sine, organziat, dupa parerea mea, intr-o formula nascuta moarta, parca gandita pentru a favoriza cativa pescari asa-zis profesionisti. Ca sa critic asta nu trebuia sa fiu pe balta sa vad de ce nu i s-au fotografiat pastravii d-lui Cozma. Daca nici acum nu pricepi, o sa incerc cu un desen.