Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 19 Noi 2006, 19:00

dr.pike scrie:Gerula nu stiu de ce te-ai atacat! Nu am facut nici o referire directa la tine!
Referirea era mai mult decat evidenta, iar faptul ca nu recunosti acest lucru e cu atat mai penibil. La fel ca si faptul ca nu faci altceva decat sa arunci un "ba tu" de gradinita apropo de atitudinea tip "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" pe care ti-am reprosat-o.

dr.pike scrie: Nu pot sa zic nimic de Sandra Brown deoarece nu-i citesc cartile. Oricum iti sugerez cartea mai sus amintita - o sa te ajute mai mult decat SB. Oricum, la fel ca participarea la concursuri, si lectura e optionala, cu atat mai mult ceea ce citesti.
Nu cred ca era nevoie sa citesti mai mult de cateva pagini de Sandra Brown ca sa-ti dai seama care e nivelul. Iar cartea lui Lebon am o banuiala ca am citit-o inaintea ta cu peste un deceniu :lol:. Mai bine ramanem la pescuit, daca intram in lecturi si cultura generala am o vaga banuiala ca dupa o scurta runda o sa ma faci snob elitist care se da mare etc etc :lol:.

dr.pike scrie: Eu nu am sa spun niciodata despre tine ca scrii prost pentru simplul motiv ca nu am citit nimic scris de tine. Ca sunt convins ca scrii prost, e partea a doua, dar asta e doar convingerea mea si nu ma apuc sa spun in stanga si in dreapta cat de slab jurnalist esti.
Din fericire, in acest domeniu convingerile tale valoreaza fix cat ar fi valorat si opiniile emise dupa o asemenea lectura. Adica fix 0. Asa pot si eu sa dorm linistit, altfel zau, gandul ca unu' Andrei din Cluj crede ca scriu prost nu m-ar fi lasat sa am somn :lol: :lol: :lol:
dr.pike scrie: Am inteles foarte bine din postul tau, ca ai fost foarte clar cand te-ai referit la problema AJPS de a organiza concursurile. Nu am spus ca ai pupat in c*r pe cineva, nu te-am facut dusman al poporului. Dar se pare ca te-ai simtit cu musca pe caciula. Stimabile, deja asta nu mai e problema mea. Si, apropos, ma simt mandru ca ma pui alaturi de personaje celebre gen nea Nicu si tatuca Stalin. Venite din partea unui ziarist chiar ma flateaza, chiar daca intentia ta era alta. Astept cu nerabdare asocieri cu Fidel, Sadam, etc. Singura mea rugaminte e sa nu ma pui alaturi de Iliescu, ca atunci chiar ne certam.
Din pacate ai inteles gresit, ca de obicei as zice :lol:. Nu "te-am pus alaturi de Stalin" ci am zis ca Stalin ar fi mandru de tine :lol:. Daca nici macar diferenta asta n-o sesizezi chiar nu ma mai obosesc. Iar apropo de "musca pe caciula" citeste inceputul acestui post. Daca nu percutezi din prima mai baga o fisa, cine stie...

dr.pike scrie: Te rog, daca ai rabdare, reciteste-ti posturile de dupa fiecare etapa AvP si vezi ca ai criticat de fiecare data (sa nu le punem si pe cele de dinaintea etapei). Mi se pare aberant sa critici la infinit un lucru despre care habar n-ai. Cum poti sa iti exprimi parerea in legatura cu un concurs la care nu ai fost. Chestia ca "am auzit", "mi-a soptit o pasarica" sau "o sursa" (ca tot esti ziarist) sunt apa de ploaie, ca sa-l citez pe VT.
Am vesti proaste pentru tine, in ultimele cateva milenii s-au inventat diverse mijloace de comunicare, incepand de la desene pe peretii pesterilor si semnale cu fum si ajungand la telefoane mobile. Nu mai e de multisor nevoie sa asisti la un eveniment pentru a avea informatii despre el. Daca ai si bunul simt sa te informezi din mai multe surse, eventual situate in tabere diferite :lol:, iti poti face o idee destul de exacta despre cele intamplate.

Problema e insa alta: tu (si alti cativa de acelasi nivel) n-ati fost in stare sa pricepeti (desi era cat se poate de evident) ca subiectul principal al criticilor mele n-au fost niciodata aspectele organizatorice ale diverselor etape ale Turneului AvP de anul acesta, desi Slava Domnului, ar fi fost multe de spus. Ce ma interesa era turneul in sine, organziat, dupa parerea mea, intr-o formula nascuta moarta, parca gandita pentru a favoriza cativa pescari asa-zis profesionisti. Ca sa critic asta nu trebuia sa fiu pe balta sa vad de ce nu i s-au fotografiat pastravii d-lui Cozma. Daca nici acum nu pricepi, o sa incerc cu un desen.
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Noi 2006, 19:14

terminati cu polemica aiurea......

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 19 Noi 2006, 19:15

danr scrie:imi aduc aminte situatia, or fi castigat unii dar teleianu stie mai bine cine ar trebui sa mearga, cine e mai valoros....

si asta cu toata organizarea de kkt, locatii anuntate in ultima clipa, altii se pregateau acolo, doar dar castiga cine trebuie sa plece
ca grupul de la cluj nu are valoare si nu poate reprezenta Romania....
Stii ce ma mira pe mine? Ca nimeni (dintre cei care aveau totusi capacitatea intelectuala sa faca lucrul asta, nu dintre aia care se asmut orbeste) nu si-a pus intrebarea elementara cine ar avea de castigat daca Teleianu si-ar organiza finala. :roll: Explicatia data de Danoc
Danoc scrie:si probabil a aparut panica in momentul in care i s-a cerut raportul pe activitatea in 2006. Ce sa prezinte saracul??? Asa ca si-a incropit repede un CV ( baietii de la AvP poate il angajeaza, avand in vedere ca se pricepe la secretariat, contabilitate,......mancat si are la activ organizarea a cateva mii de concursuri ) si s-a gandit la o ultima marsevenie....o finala...ca prin aceasta sa-si dovedeasca aptitudinile in selectarea unui campion national.
e destul de logica, dar nu cred ca e suficienta.

a) Primii 12 de la finala de anul trecut? Hodoronc tronc fleosc, de ce? Cumva pentru ca anumite nume nu se regasesc nici in primii 12 de anul asta de la AvP, nici in primii 5 de la PP ? :roll:

b) Primii 5 de la PP (sunt 5 suficienti ca sa intre cine trebuie, iar restul nu conteaza?)

c) Primii 12 de la AvP - asa a avut Teleianu revelatia, 12 ca apostolii? Sau tot ca la pct b?

Dar normal, astea-s chestii nitel mai complicate, e mai simplu de sarit la scandal intru afirmarea eternei loialitati fata de stindardul AvP-ist :lol: :lol: :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 19 Noi 2006, 19:48

Si ce mai spuneti de fantomatica "Liga"?? Cica deja formata din 18 membrii. Conform detaliilor prezentate de acest "ctitor" al "Noii revolutii in spinning"....cica sunt si eu printre membrii...prin umilul loc 7 din turneul AvP. Si unde sa te mai pui cu viziunile si telepatiile...i-oi fi dat acordul meu si nu stiu?!
Oricum, eu ii doresc tov. Telianu sa ridice spinningul pe noi culmi ale devoltarii, iar in anul 2007 sa depasim planul!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 19 Noi 2006, 21:28

aici nu e vorba de sustinere sau de pupat in c..., ci ce faptul ca acele concursuri din 2005, 2004 si mai inainte nu mai stiu, au FOST FACUTE, si au fost ARBITRATE, si au fost UN INCEPUT. SI UN INCEPUT BUN.

pe care imi pare imposibil de crezut ca anumite persoane, chiar nume mari, au incercat SA LE FACA SA NU EXISTE DELOC, doar ca le facea ajvps!

de la bun inceput, a existat, si din pacate s-a exacerbat acum, o lupta intre ASOCIATII, atat intre ele cat si toate (sau marea majorit) impotriva agvps.
un lucru relativ firesc, dat fiind faptul ca la nivel de spinning (ceea ce ne intereseaza de fapt) nu a venit cu nici o finantare pt spinning.

DL TELEIANU A VENIT! si nu numai eu stiu ca, cu putinul care l-a avut, a reusit sa faca (si hai sa vbim doar de 2005), 3 concursuri + o finala, care au iesit chiar binisor spre bine, dat fiind ca acolo, intr-un grup restrans, s-au inteles oamenii mai bine decat in multe situatii similare ulterioare.

dupa sedinta din 2006, lucrurile se schimba...TARE DE TOT.
asociatii chemate la vot fac boicot, unele din interese personale, altele din interese colective, toata lumea pe el!

vi se pare normal?

e ca si cum cei ce au creat (nu inventat!) PNEUL l-ar lua la maciuci pe cel cel ce a inventat ROATA !

eu zic sa stati si sa mai cugetati... VT n-a avut 4-5-10 insi din asociatie sa il ajute cu concursurile, le-a cam facut alergand singur, hai max inca 1, poate 2, de care insa eu nu stiu nimic, cu toate ca sunt bun prieten cu el, cel putin asa cred eu... :D

din pacate, nu cred sa il sune sau sa il contacteze mai nimeni, din cauza orgoliilor personale sau ale "conflictelor de interese", care nu se pupa cu situatiile actuale.

SINCER< AM OBOSIT DE LA ATATEA HARAIELI, soldate (pana acum , vad), cu nici un rezultat.

Gerula, esti in bransa, cred ca vrei ceva constructiv de la sportul asta, ajuta-ne ca jurnalist sa ajungem la un rezultat, macar da o idee la care nimeni nu s-a mai gandit pana acum ,din cauze de prea mult , sa zicem, citit printre randuri!

malin, si AVP, mai lasati de la voi, ati dovedit ce aveati de dovedit, si sincer nu aveti TOATE DATELE NECESARE, iar cand e sa fie o treaba, faceti-o pt TOATA TARA, nu numai pt bucuresti, cluj si eu stiu care alt oras mai mare! sunt mii de pescari in tara asta care au dreptul SA STIE OBIECTIV ce se petrece in alte colturi ale aceleiasi tari! incercati prin revista voastra SA II UNITI, nu sa ii dezbinati pe cei ce au aceeasi pasiune!

e ca si cum s-ar incepe sa se scoata o revista pt fiecare disciplina de pescuit, si cea mai tare cred ca ar fi cea de competitii!

hai sa nu ajungem aici, si chiar VA ROG!

cred ca am sa ma opresc definitiv din postat, fiindca de aproape 2 ani, vad ca nimeni nu a lasat nici macar 10% de la el, si sincer, vazand ce s-a intamplat in acest timp, incep sa ma indoiesc uneori si de conexiunile mele mintale.

inca o data, E TRIST, 90% din postari sunt subiective, iar mie doar IMI PARE RAU CA AM AJUNS DDE UNDE AM PLECAT.

baieti, eu ma duc la pescuit. PA!

sxn

Mesaj de sxn » 19 Noi 2006, 22:02

Masive (adica teribil) ai fost la 3 concursuri în turneul AvP, nu la douã. Ai acumulat 0 (zero), deci L-A-S-A-N--E!. asta-i valoarea ta. N-ai fi ajuns în finalã anul trecut dacã nu-þi spunea andy cum sã dai pe Gostilele. ªi, la fel, n-ai fi ajuns dacã alþii ar fi avut curajul sã spunã ca eºti singurul bulangiu din tot CNS-ul de anul trecut.
Masi, trebuie sã-þi intre în cap cã eºti paralel cu pescuitul la rãpitori.

PS: Gerula, sã moarã mãta cã nu ºtii cine sunt?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Noi 2006, 22:20

sxn ai avertisment pentru limbaj si atitudine
am sentimentul ca vei avea o viata scurta pe acest forum

sxn

Mesaj de sxn » 19 Noi 2006, 22:36

Gerula scrie: S-a refuzat sistematic propunerea ca in clasamentul final sa puncteze cel mai bune x rezultate din y concursuri (unde x<y), care le-ar fi dat macar sanse teoretice participantilor care din motive de timp sau de bani nu puteau participa la toate concursurile. In conditiile astea, din moment ce eram 100% sigur ca timpul n-o sa-mi permita sa particip nici macar la 4 concursuri, de ce m-as fi deranjat?
Ca sã nu mai discutãm discuþii, ai mai jos clasamentul dacã ar fi punctat cele mai bune 3 rezultate din 6.

1 Eugen German 60
2 Ion Dumitru 52
3 Sabin Buzatu 41
4 Cristian Anghelina 40
5 Bogdan Sofonea 36
6 Dan Vasilescu 34
7 Laurentiu Andronic 31
8 Lucian Constantin 31
9 Mihai Sofonea 30
10 Horea Vlasin 30
11 Radu Vlasiu 28
12 Petre German 27
13 Horia Bucovan 21
14 Valentin Stratonov 20
15 Robert Ghita 18
16 Eugen Cozma 17

sxn

Mesaj de sxn » 19 Noi 2006, 22:48

danr scrie:sxn ai avertisment pentru limbaj si atitudine
am sentimentul ca vei avea o viata scurta pe acest forum
pt. limbaj ai dreptate, scuzy, am vrut sã editez postarea - poate nu mai este de actualitate, dar nu se poate. dar pt. atitudine cu ce sunt mai prejos decât cel care semneazã Gerula?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 19 Noi 2006, 23:45

sxn scrie:
PS: Gerula, sã moarã mãta cã nu ºtii cine sunt?
Dupa exprimarea tipica, as zice ca un tigan.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns