sofoneamihai scrie:
Pai sa vedem , nu stiu sa fi sustinut AVP ca va trimite lotul la ceva sub egida FIPS ( desi nu era imposibil daca am fi cazut la "pace" cu AGVPS cum iteleg ca ar fi si fost tatonari (vezi prezenta li Bentu ) preferandu-se Suedia )
Cred ca ai postat ca sa te afli in treaba. Nu vad unde as fi zis eu ca a sustinut AvP asa ceva. Pur si simplu am spus ca Teleianu are dreptate cand afirma ca respectiva competitie din Laponia e accesibila oricui da banul.
sofoneamihai scrie:
Sa inteleg ca pe tine participarea la turneu te-a costat 27 mil sau nu stiu de unde suma asta ! Daca VT sustinea 27 miliarde /pers de turneu ce socoteli mai faceam ( eventual ne mutam in Suedia 3 ani ) .
E o suma calculata in funtie de taxe de participare, costul deplasarilor, cazari samd. Mi s-a parut rezonabila, pe mine sigur m-ar fi costat mai mult, intrucat nu mai sunt de multisor nici amator de dormit in cort, nici de calatorit 5 persoane in masina.
sofoneamihai scrie:
Si apropo suntem cativa dispusi sa mergem pe cont propriu in Suedia la Cupa asta . Ne oferi o varianta rezonabila in 770 E / pers incluzand aici transport , asigurari (obligatoriu ) , cazare , masa , taxe de inscriere asta daca tu chiar consideri suficienta suma sau ca de obicei vorbim doar sa atatam spiritele ( nu exclud sa ne oferi o "excursie" cu container-ul , cazare all inclusiv... pe peronul garii si milogeala de organizatori lasa-ma nene si pe mini ca sunt roman parlit ... dar si asa cred ca de venit venim pe jos )
Nu, veniti grupat cu masina, ca la 3 Lacuri

.
Exceptand asa-zisele "excursii acasa la Mos Craciun" organizate de Sarbatori, Laponia nu-i o destinatie chiar asa de scumpa. Oricum, nu vad cum de ti-au sarit asa standardele taman apropo de evenimentul asta, din cate am inteles la Rogojesti n-ai mers cu avionul

.
sofoneamihai scrie:
Nu m-am prins deloc cum sta aia cu ceilalti nu au avut acces sa-si joace sansa la podium . Sa inteleg ca pt tine a fost atat de scump incat nu ti-ai permis sa vii nici macar la o singura etapa ! Eu nu zic ca e usor sa vii la toate din diverse motive ( nu neaparat financiare ) dar acces au avut toti doar nu a sapat nimeni transee de aparare .
Nu te mai face ca nu intelegi fondul problemei. A fost clar de la inceput ca sistemul turneului e gandit in asa fel incat doar cine participa la toate concursurile sa poata prinde un loc in lot. S-a refuzat sistematic propunerea ca in clasamentul final sa puncteze cel mai bune x rezultate din y concursuri (unde x<y), care le-ar fi dat macar sanse teoretice participantilor care din motive de timp sau de bani nu puteau participa la toate concursurile. In conditiile astea, din moment ce eram 100% sigur ca timpul n-o sa-mi permita sa particip nici macar la 4 concursuri, de ce m-as fi deranjat?
O spun cu toata raspunderea, intreg regulamentul de anul asta a fost gandit pentru a-i favoriza pe cei cu veleitati profi. Problema fiind ca e vorba de vreo 10 persoane mari si late

.
sxn, daca vrei sa fii bagat in seama poate ne spui cine esti. Pe aici cam toata lumea s-a recomandat la un moment dat.