Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 16:00

Gerula scrie:
Greºeºti grav. O competiþie care s-ar desfãºura în fiecare judeþ, cu 2-300 de participanþi la 2-3 concursuri, ar putea atrage sponsori de cu totul alt calibru decât un turneu cu 5-6-7 concursuri, la care participã aceiaºi 30 de inºi.
petre - BerTi scrie:
In momentul in care vei putea sa aduni 2000 de insi, vei avea sprijinul meu neconditionat! Pana atunci, cred ca turneul de anul asta a fost cel mai bun dintre toate, chiar asa nascut mort cum il vezi tu...
[/quote]

Eu zic ca n-am spus nimic de 2000 de insi la un concurs :roll:.

E normal ca precedentul sistem sa fi fost tot o susa, din moment ce, dupa cum am spus de la inceput, AGVPS a emis pretentii fara ca, de fapt, sa se implice in vreun fel in organizare.
Cu lacrimi Bastus!

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 17 Noi 2006, 16:19

OK. Si la 2-300 vei avea sprijinul meu. PROMIT. :D

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 17 Noi 2006, 17:22

Gerula,sustii ca concursurile de anul acesta nu au avut o baza mare de participanti dintre care sa se aleaga cu adevarat cei mai buni.Un concurs adevarat,dupa tine, ar trebui sa aiba cateva sute de participanti, dar in acelasi timp esti constient ca in urmatorii 5 ani(sunt optimist) nu o sa se intample asa ceva.Si atunci ce sa facem?Sa renuntam si sa asteptam momentul in care avem certitudinea ca o sa avem sute de concurenti?Iar solutia pe care ai dat-o,cu lacurile care nu au taxa,ma face sa zambesc.Nu stiu cum e la voi la Bucuresti,dar aici in Moldova nici pe baltile cu plata nu prea ai ce face,pe cele aflate in grija AJVPS,Bibanii de 7 cm si marlele de 10 cm fac legea. :cry: Ti se pare realista solutia ta?
Ca sa nu fiu total pe langa topic,Domnul Teleianu ne-a invitat pe noi Prieteni Pescari,sa participam la competitia dansului care trebuia sa fie in paralel cu Avp.Asociatia noastra a decis sa organizez o competitie "zonala",independenta,pentru ca nu se regasea in ideile propuse de celelalte asociatii.Din aceasta cauza,cred,nu s-a mai tinut aceasta competitie.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 17:43

Nick scrie:Gerula,sustii ca concursurile de anul acesta nu au avut o baza mare de participanti dintre care sa se aleaga cu adevarat cei mai buni.Un concurs adevarat,dupa tine, ar trebui sa aiba cateva sute de participanti, dar in acelasi timp esti constient ca in urmatorii 5 ani(sunt optimist) nu o sa se intample asa ceva.Si atunci ce sa facem?Sa renuntam si sa asteptam momentul in care avem certitudinea ca o sa avem sute de concurenti?Iar solutia pe care ai dat-o,cu lacurile care nu au taxa,ma face sa zambesc.Nu stiu cum e la voi la Bucuresti,dar aici in Moldova nici pe baltile cu plata nu prea ai ce face,pe cele aflate in grija AJVPS,Bibanii de 7 cm si marlele de 10 cm fac legea. :cry: Ti se pare realista solutia ta?
Nu vad unde am zis eu lucrurile astea, in special pe cel referitor la numarul mic de participanti care n-a permis o ierarhizare corecta. Ideea mea era cu totul alta, si anume ca o competitie de spinning poate depasi statutul de ºuºã doar daca are o baza de mase. Altfel se cheama ca iesim 15-20 de insi la peste, bem o berica, ne simtim bine samd. Doar ca asa ceva nu se poate numi Campionat National.
Pana una-alta, cred ca orice baraj mai acatarii de pe Olt poate tine linistit un concurs de amploare. Sigur, n-am mai avea parte de reclama la Raduta si de ifosele de rigoare, fara indoiala o pierdere insemnata pentru spinning-ul romanesc. :lol:
Nick scrie: Ca sa nu fiu total pe langa topic,Domnul Teleianu ne-a invitat pe noi Prieteni Pescari,sa participam la competitia dansului care trebuia sa fie in paralel cu Avp.Asociatia noastra a decis sa organizez o competitie "zonala",independenta,pentru ca nu se regasea in ideile propuse de celelalte asociatii.Din aceasta cauza,cred,nu s-a mai tinut aceasta competitie.
Cam asta am zis si eu. Ãsta a fost punctul in care orice speranta a lui Teleianu de a mai organiza CNS 2006 s-a dus pe apa Sambetei.
Cu lacrimi Bastus!

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 17 Noi 2006, 23:37

Gerulo tata sa inteleg ca esti de parere ca astea sunt argumente care stau in picioare sau le invoci in mod ironic si atunci ce voi scrie ia-le in gluma !
Pai sa vedem , nu stiu sa fi sustinut AVP ca va trimite lotul la ceva sub egida FIPS ( desi nu era imposibil daca am fi cazut la "pace" cu AGVPS cum iteleg ca ar fi si fost tatonari (vezi prezenta li Bentu ) preferandu-se Suedia )
Sa inteleg ca pe tine participarea la turneu te-a costat 27 mil sau nu stiu de unde suma asta ! Daca VT sustinea 27 miliarde /pers de turneu ce socoteli mai faceam ( eventual ne mutam in Suedia 3 ani ) .
Si apropo suntem cativa dispusi sa mergem pe cont propriu in Suedia la Cupa asta . Ne oferi o varianta rezonabila in 770 E / pers incluzand aici transport , asigurari (obligatoriu ) , cazare , masa , taxe de inscriere asta daca tu chiar consideri suficienta suma sau ca de obicei vorbim doar sa atatam spiritele ( nu exclud sa ne oferi o "excursie" cu container-ul , cazare all inclusiv... pe peronul garii si milogeala de organizatori lasa-ma nene si pe mini ca sunt roman parlit ... dar si asa cred ca de venit venim pe jos )
Nu m-am prins deloc cum sta aia cu ceilalti nu au avut acces sa-si joace sansa la podium . Sa inteleg ca pt tine a fost atat de scump incat nu ti-ai permis sa vii nici macar la o singura etapa ! Eu nu zic ca e usor sa vii la toate din diverse motive ( nu neaparat financiare ) dar acces au avut toti doar nu a sapat nimeni transee de aparare .

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 17 Noi 2006, 23:49

Ba la culcare ca e noapte si maine ne trezim ... devreme ! Va cam manaca in *** ... eeeee nebunilor !

sxn

Mesaj de sxn » 18 Noi 2006, 03:10

Apropo, ºtiþi bancu' cu geru' ?

sxn

Mesaj de sxn » 18 Noi 2006, 03:34

Gerula scrie:
.... o competitie de spinning poate depasi statutul de ºuºã doar daca are o baza de mase.
asta îmi doresc ºi eu, pentru cã o vom putea vinde mai bine.
am ales pescuitul la rãpitori pt cã în prezent are cei mai mulþi pescari angrenaþi într-o competiþie cu o finalitate de reprezentare la nivel internaþional. anul viitor poate fi ºi crapul, staþionarul, musca, chiar ºi gingirica, dacã piaþa o cere. sau toate la un loc. capisci?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 18 Noi 2006, 19:10

sofoneamihai scrie: Pai sa vedem , nu stiu sa fi sustinut AVP ca va trimite lotul la ceva sub egida FIPS ( desi nu era imposibil daca am fi cazut la "pace" cu AGVPS cum iteleg ca ar fi si fost tatonari (vezi prezenta li Bentu ) preferandu-se Suedia )
Cred ca ai postat ca sa te afli in treaba. Nu vad unde as fi zis eu ca a sustinut AvP asa ceva. Pur si simplu am spus ca Teleianu are dreptate cand afirma ca respectiva competitie din Laponia e accesibila oricui da banul.
sofoneamihai scrie:
Sa inteleg ca pe tine participarea la turneu te-a costat 27 mil sau nu stiu de unde suma asta ! Daca VT sustinea 27 miliarde /pers de turneu ce socoteli mai faceam ( eventual ne mutam in Suedia 3 ani ) .
E o suma calculata in funtie de taxe de participare, costul deplasarilor, cazari samd. Mi s-a parut rezonabila, pe mine sigur m-ar fi costat mai mult, intrucat nu mai sunt de multisor nici amator de dormit in cort, nici de calatorit 5 persoane in masina.
sofoneamihai scrie:
Si apropo suntem cativa dispusi sa mergem pe cont propriu in Suedia la Cupa asta . Ne oferi o varianta rezonabila in 770 E / pers incluzand aici transport , asigurari (obligatoriu ) , cazare , masa , taxe de inscriere asta daca tu chiar consideri suficienta suma sau ca de obicei vorbim doar sa atatam spiritele ( nu exclud sa ne oferi o "excursie" cu container-ul , cazare all inclusiv... pe peronul garii si milogeala de organizatori lasa-ma nene si pe mini ca sunt roman parlit ... dar si asa cred ca de venit venim pe jos )

Nu, veniti grupat cu masina, ca la 3 Lacuri :P .

Exceptand asa-zisele "excursii acasa la Mos Craciun" organizate de Sarbatori, Laponia nu-i o destinatie chiar asa de scumpa. Oricum, nu vad cum de ti-au sarit asa standardele taman apropo de evenimentul asta, din cate am inteles la Rogojesti n-ai mers cu avionul :lol:.

sofoneamihai scrie:
Nu m-am prins deloc cum sta aia cu ceilalti nu au avut acces sa-si joace sansa la podium . Sa inteleg ca pt tine a fost atat de scump incat nu ti-ai permis sa vii nici macar la o singura etapa ! Eu nu zic ca e usor sa vii la toate din diverse motive ( nu neaparat financiare ) dar acces au avut toti doar nu a sapat nimeni transee de aparare .
Nu te mai face ca nu intelegi fondul problemei. A fost clar de la inceput ca sistemul turneului e gandit in asa fel incat doar cine participa la toate concursurile sa poata prinde un loc in lot. S-a refuzat sistematic propunerea ca in clasamentul final sa puncteze cel mai bune x rezultate din y concursuri (unde x<y), care le-ar fi dat macar sanse teoretice participantilor care din motive de timp sau de bani nu puteau participa la toate concursurile. In conditiile astea, din moment ce eram 100% sigur ca timpul n-o sa-mi permita sa particip nici macar la 4 concursuri, de ce m-as fi deranjat?

O spun cu toata raspunderea, intreg regulamentul de anul asta a fost gandit pentru a-i favoriza pe cei cu veleitati profi. Problema fiind ca e vorba de vreo 10 persoane mari si late :lol: :lol: :lol:.

sxn, daca vrei sa fii bagat in seama poate ne spui cine esti. Pe aici cam toata lumea s-a recomandat la un moment dat.
Cu lacrimi Bastus!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 18 Noi 2006, 19:33

cred ca stiu eu cine e...
e din "LIGA" aia de 10, mari si lati, parca prezent la un podium, pe rogojesti? :lol:
mare minune sa ma insel...

Scrie răspuns