Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 17 Noi 2006, 13:24

@Gerula

Pai sa le luam pe rand...

1. Aici e singurul loc in care ai dreptate... cel putin asa cred

2. Ca membru al unei asociatii care a organizat unul sin cela 6 concursri iti spu SIGUR ca banii nu au ajuns la AVP. De fapt nici nu aveam ce bani, atata timp cat noi, ca organizatie, am iesit cam chit pe chit cu cheltuielile..

3. Selectia s-a facut din toti cei veniti, toti au avut sansa lor la podium, numai ca unii au renuntat dupa prima etapa dandu-si seama ca nu au sanse, unii dupa doua, iar altii dupa patru sau cinci... iar altii, chiar inainte de prima etapa... Asociatiile care au organizat etapele au incercat (si dupa parerea mea au si reusit, tinand cont de media de participanti) sa pastreze un interes destul de ridicat cu ajutorul sponsorilor (prin premiile de etapa oferite).

Numai bine!
Petre German

PS Stiu ca ai un conflict personal cu Malin, dar nu cred ca aici e loc de astfel de conflicte

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 13:29

Incep cu sfarsitul, din punctul meu de vedere conflictul respectiv e de idei, nu personal. Ca pe el nu l-a dus capul mai mult si l-a transformat, din punctul lui de vedere, în ceva personal, chiar nu mã intereseazã.

La a doua problemã adusã în discuþie, eu zic sã te uiþi mai atent ce parte a spuselor lui Teleianu mi s-a pãrut valabilã. E vorba de calculul conform cãruia cu banii cheltuiþi pentru a participa la toate etapele turneului AvP un concurent se putea duce liniºtit la aºa-zisa Cupã Mondialã din Laponia. Dacã erai atent observai cã n-am inclus la capitolul afirmaþii valabile ºi partea cu AvP care trimite doar cinci insi dupã ce a luat banii tuturor concurenþilor.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 13:32

petre - BerTi3 scrie: Selectia s-a facut din toti cei veniti, toti au avut sansa lor la podium, numai ca unii au renuntat dupa prima etapa dandu-si seama ca nu au sanse, unii dupa doua, iar altii dupa patru sau cinci... iar altii, chiar inainte de prima etapa... Asociatiile care au organizat etapele au incercat (si dupa parerea mea au si reusit, tinand cont de media de participanti) sa pastreze un interes destul de ridicat cu ajutorul sponsorilor (prin premiile de etapa oferite).
Aici eu am fost în total dezacord cu punctul de vedere exprimat de tine încã dinainte ca vechiul CNS sã transforme în turneul AvP . Nu toþi au avut ºansa lor la podium câtã vreme nu toþi au putut participa (unii din motive financiare, alþii din cauza programului prea încãrcat) la toate etapele turneului.
Cu lacrimi Bastus!

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 17 Noi 2006, 13:35

Pai tot nu e valabila, ca participarea la cele 6 etape a costat (iti spun sigur, pentru ca am fost la toate) sub 20 de milioane rol. (adica aprox. 500-550 euro)... Iti spun sigur ca nu-ti ajung... Si chiar daca ar fi costat 1500 de euro, care sa zicem ca ar fi suficienti, iti spun sincer ca as fi preferat sa ma duc la cele sase concursuri decat in laponia.
Dar hai sa-i lasam pe oameni sa-si spuna parerea, sa nu monopolizam discutia cu calcule stupide...
FIR INTINS!!!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Noi 2006, 14:04

Gerula scrie:
petre - BerTi3 scrie: Selectia s-a facut din toti cei veniti, toti au avut sansa lor la podium, numai ca unii au renuntat dupa prima etapa dandu-si seama ca nu au sanse, unii dupa doua, iar altii dupa patru sau cinci... iar altii, chiar inainte de prima etapa... Asociatiile care au organizat etapele au incercat (si dupa parerea mea au si reusit, tinand cont de media de participanti) sa pastreze un interes destul de ridicat cu ajutorul sponsorilor (prin premiile de etapa oferite).
Aici eu am fost în total dezacord cu punctul de vedere exprimat de tine încã dinainte ca vechiul CNS sã transforme în turneul AvP . Nu toþi au avut ºansa lor la podium câtã vreme nu toþi au putut participa (unii din motive financiare, alþii din cauza programului prea încãrcat) la toate etapele turneului.
Gerula,
La turneu a putut participa oricine a vrut .....si la ce etapa a vrut
nu au fost nici limitari de locuri , nici conditii de clasament ......e o faza zic eu putin romantica a competitiei in care inca mai e posibil
La CNS , nu puteai sa pertcipi unde vrei ...pentru ca te controla vizioanru la buletin ......asa ca unde e liberatatea CNS ??

acaeasta competitie nu se desfasoara sub generosul generic al Daciadei , astfel incat cine nu are bani nu vine ....da este o alta falsa problema , pentreu ca cuine a vrut sa vina a venit
la 500 de euro cheltuieli anual pt tot turneul ( cat o lanseta + mulineta mai pricopsite ).....asta e o falsa problema.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 14:11

Ce prefera fiecare e una, si valabilitatea respectivelor afirmatii e alta.

Oricum insa, discutia de fond ar trebui sa fie cu totul alta, centrata pe:

1. Neimplicarea AGVPS, prin intermediul AJVPS-urilor, in organizarea unui CNS dupa viziunea omului lor, VT.

2. Relativul esec al turneului AvP, transformat de la etapa la etapa din alternativa la un Campionat National AGVPS-ist intr-un soi de competitie elitista de tipul "noi intre noi".

Eu unul sper ca prin asociatii a inceput lumea sa-si dea seama ca nu poate exista o competitie puternica (si care, implicit, sa atraga sponsorizari masive) fara o baza de mase. A, daca se vrea o ºuºa în care se bat la titlu mereu aceiaºi 10 inºi, sponsorizatã cu aceleaºi echipamente care zac pe stoc de acelalaºi 4-5 firme de profil, drumul e clar, vi-l aratã mãlin :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 14:14

Sorin scrie:
acaeasta competitie nu se desfasoara sub generosul generic al Daciadei , astfel incat cine nu are bani nu vine ....da este o alta falsa problema , pentreu ca cuine a vrut sa vina a venit
la 500 de euro cheltuieli anual pt tot turneul ( cat o lanseta + mulineta mai pricopsite ).....asta e o falsa problema.
Greºeºti grav. O competiþie care s-ar desfãºura în fiecare judeþ, cu 2-300 de participanþi la 2-3 concursuri, ar putea atrage sponsori de cu totul alt calibru decât un turneu cu 5-6-7 concursuri, la care participã aceiaºi 30 de inºi.
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Noi 2006, 14:18

eu nu vorbeam de sponsori ci de costurile participarii concurentilor

si daca tot voprbim de sponsori , dupa parerea ta unde s-ar baga mai repde un sponsor ?.....la un turneu local intre jiul petrosani , pandurii tg jiu si fc vaslui .....sau la acelasi turneu local in care particpa steaua dinamo si rapid ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 17 Noi 2006, 14:21

Gerula scrie:
Sorin scrie:
Greºeºti grav. O competiþie care s-ar desfãºura în fiecare judeþ, cu 2-300 de participanþi la 2-3 concursuri, ar putea atrage sponsori de cu totul alt calibru decât un turneu cu 5-6-7 concursuri, la care participã aceiaºi 30 de inºi.
Gerula, parca vorbim despre ceea ce s-a facut, nu despre ceea ce s-ar fi putut (oare?) face...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Noi 2006, 14:25

Gerula scrie:
de unde iti reiese ca ar veni 2-300 de participanti ???? Nu-i prea mult?
[/b]

Scrie răspuns