Spinning

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 14:29

Sorin scrie:eu nu vorbeam de sponsori ci de costurile participarii concurentilor

si daca tot voprbim de sponsori , dupa parerea ta unde s-ar baga mai repde un sponsor ?.....la un turneu local intre jiul petrosani , pandurii tg jiu si fc vaslui .....sau la acelasi turneu local in care particpa steaua dinamo si rapid ?
Am inteles foarte bine la ce te refereai, dar iti explicam ca o competiþie desfãºuratã "sub generosul generic al Daciadei " are mai multe ºanse sã stârneascã interesul decât o ºuºã cu 25-30 de participanþi.

Daã punem corect întrebarea pe care ai propus-o, formularea este urmãtoarea: unde sunt mai mulþi spectatori, în toatã divizia C (ma rog, liga a III-a sau cum naiba se cheamã acum) sau la derby-urile dintre Steaua, Dinamo ºi Rapid? Sper cã ºtii rãspunsul.

De fapt, ce propuneþi voi ar fi echivalent cu o propunere de desfiintare a diviziilor inferioare din fotbal, ba chiar ºi a Ligii I, ºi înlocuirea întregului sistem competiþional cu meciuri între Steaua, Dinamo ºi Rapid.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 14:32

petre - BerTi scrie:
Gerula, parca vorbim despre ceea ce s-a facut, nu despre ceea ce s-ar fi putut (oare?) face...
Eu vorbesc despre faptul cã actualul sistem nu are nici un viitor. Rafuiala Teleianu-AvP nu mã intereseazã câtuºi de puþin.

Tavi, îþi garantez eu cã la un concurs bine popularizat, organizat la nivel judeþean, pe o apã naturalã, nu pe bãlþi cu platã, s-ar cãlca lumea în picioare sã participe.
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 17 Noi 2006, 14:41

nu e o susa atata timp cat poate veni oricine si atat timp cat sunt cuprinsi cei mai buni

io stiu raspunsul , la un meci cu steaua dinamo sau rapid vin mai multi spectatori decat la toate meciurile acasa ale respectivei echipa pe parcursul campionatului
si evident sponsorii vin dupa ei
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 17 Noi 2006, 14:49

Gerula scrie:Eu vorbesc despre faptul cã actualul sistem nu are nici un viitor. Rafuiala Teleianu-AvP nu mã intereseazã câtuºi de puþin.
Gerula, in 2005 am fost la ultima etapa pe Bucuresti a CNS (la Caldarusani), desi evident nu aveam cum sa ne calificam in finala doar cu un concurs, numai pentru a arata ca suntem dispusi sa punem si noi umarul in 2006... au fost 15 concurenti, dintre care noi eram 7 (eu, frate-miu, fratii Sofonea, Cristi Anghelina, Vlad Tocae si Horia Bucovanu). Raman 8, dintre care 3 de la Ilfov (Paco, Romanu' si Gyorg). Concluziile te las sa le tragi tu...

Chiar crezi ca sistemul ala era mai viabil ????

In momentul in care vei putea sa aduni 2000 de insi, vei avea sprijinul meu neconditionat! Pana atunci, cred ca turneul de anul asta a fost cel mai bun dintre toate, chiar asa nascut mort cum il vezi tu...

malin
senior
senior

turneu

Mesaj de malin » 17 Noi 2006, 14:51

Gerula, shusha de care vorbesti este dimensiunea realitatii din spinningul romanesc acum. Faza cu sute de participanti este SF. nici gratis daca o faci nu iti vin sute de oameni (poate daca promiti ca este gratis si ca au voie sa ia si peste acasa). "Stim ca in anul 2000 cei ce suntem azi copii vom fi mesteri faurari sau constructori temerari"... Ehee, Daciade frate! Cand vom avea sute participanti, facem zonale, divizii si promovari. Pana la urma tot la divizia a Burger, Ursus etc. ajungem. Adica la elitism. Asa merge treaba in sport.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 17 Noi 2006, 14:58

Gerula scrie:
petre - BerTi scrie:
Gerula, parca vorbim despre ceea ce s-a facut, nu despre ceea ce s-ar fi putut (oare?) face...
Eu vorbesc despre faptul cã actualul sistem nu are nici un viitor. Rafuiala Teleianu-AvP nu mã intereseazã câtuºi de puþin.

Tavi, îþi garantez eu cã la un concurs bine popularizat, organizat la nivel judeþean, pe o apã naturalã, nu pe bãlþi cu platã, s-ar cãlca lumea în picioare sã participe.
Eu cred ca te inseli cu pescarii calcindu-se in picioare pt. un concurs. :D
Cred ca pe majoritatea ii lasa indiferenti o competitie de pescut.
Dovada: nr. de pescari "locali" la fiecare etapa.[/quote]

Gerula
veteran
veteran

Re: turneu

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 15:03

malin scrie:Gerula, shusha de care vorbesti este dimensiunea realitatii din spinningul romanesc acum. Faza cu sute de participanti este SF. nici gratis daca o faci nu iti vin sute de oameni (poate daca promiti ca este gratis si ca au voie sa ia si peste acasa). "Stim ca in anul 2000 cei ce suntem azi copii vom fi mesteri faurari sau constructori temerari"...
Scuzã-mi nepriceperea în arta ezotericã a organizãrii competiþiilor de pescuit, dar dacã se face un concurs pe o apã naturalã ºi ai 2-3 sponsori care dau bani, nu ce le prisoseºte prin magazie, ce te împiedicã sã pui o taxã simbolicã sau chiar sã laºi participare gratuitã? Frica sã nu vinã vreun tataie cu bãþ ºi mulinetã de pe vremea lui Gheorghiu Dej ºi sã-þi dea ruºini groaznice? :lol:

malin scrie: Ehee, Daciade frate! Cand vom avea sute participanti, facem zonale, divizii si promovari. Pana la urma tot la divizia a Burger, Ursus etc. ajungem. Adica la elitism. Asa merge treaba in sport.
Se vede treaba cã n-ai înþeles nimic din felul în care funcþioneazã sistemul competiþional din fotbal, sau pur ºi simplu nu-l cunoºti dar vorbeºti despre el. Exeptând Steaua ºi Dinamo, echipe înfiinþate abuziv de comuniºti, cam toate cluburile au luat-o de jos, din onoare. Nu s-a apucat nimeni în anii 20 sã zicã "facem campionat naþional de la 0, participã numai cine are bani". ªi era capitalism sãlbatic pe vremea aia în România, dar mai erau ºi inteligenþã ºi bun simþ.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 15:07

horacleus scrie:
Cred ca pe majoritatea ii lasa indiferenti o competitie de pescut.
Dovada: nr. de pescari "locali" la fiecare etapa.
Într-o þarã în care salariul mediu pe economie e undeva pe la 200 de euro n-are cum sã se calce lumea în picioare sã participe la concursuri cu taxã de participare de câteva milioane :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Noi 2006, 15:17

petre - BerTi scrie:
In momentul in care vei putea sa aduni 2000 de insi, vei avea sprijinul meu neconditionat! Pana atunci, cred ca turneul de anul asta a fost cel mai bun dintre toate, chiar asa nascut mort cum il vezi tu...
2000 de insi la un concurs de spinning n-au cum sã se adune în România în secolul ãsta :lol:.

Ce a observat însã corect Teleianu a fost faptul cã, dupã entuziasmul primelor douã etape, s-a cam mers în jos. E normal sã fie aºa, pentru cã ºansele de a prinde un loc fruntaº scad cu fiecare concurs pentru cei care n-au participat/ n-au reusit sa puncteze.

De fapt, marea eroare de gandire a actualei formule de organizare este sintetizata de malin in duma "shusha de care vorbesti este dimensiunea realitatii din spinningul romanesc acum". Trecem peste faptul ca am avut revelatia faptului ca si realitatea are o dimensiune :lol:, si observam ca, in viziunea organizatorilor turneului AvP, cine n-a participat la ºuºã nu exista.
Ciudat, pe fiecare balta pe care mai ajung sa farsit de saptamana dau peste cate 10-15-20 de insi care n-au participat la vreun concurs din seria AvP. Probabil ca vad fantome, sau ca oamenii astia exista doar in imaginatia mea :lol:.

Realitatea e ca spinning-ul este destul de popular in Romania, doar ca o competitie cu taxe de milioane la fiecare concurs si al carei regulament ii favorizeaza clar pe concurentii care au la dispozitie un buget mare, nu are cum sa depaseasca, deocamdata cel putin, statutul de ºuºã.
Cu lacrimi Bastus!

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 17 Noi 2006, 15:22

petre - BerTi scrie:
Gerula scrie:Eu vorbesc despre faptul cã actualul sistem nu are nici un viitor. Rafuiala Teleianu-AvP nu mã intereseazã câtuºi de puþin.
Gerula, in 2005 am fost la ultima etapa pe Bucuresti a CNS (la Caldarusani), desi evident nu aveam cum sa ne calificam in finala doar cu un concurs, numai pentru a arata ca suntem dispusi sa punem si noi umarul in 2006... au fost 15 concurenti, dintre care noi eram 7 (eu, frate-miu, fratii Sofonea, Cristi Anghelina, Vlad Tocae si Horia Bucovanu). Raman 8, dintre care 3 de la Ilfov (Paco, Romanu' si Gyorg). Concluziile te las sa le tragi tu...

Chiar crezi ca sistemul ala era mai viabil ????

Mai citeste o data asta, si da-mi voie sa cred ca era o susa mai mare decat actualul sistem...
Iar aia cu 2000 de insi tu ai scris-o , nu eu...

Scrie răspuns