Sondaj de opinie nominal

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Feb 2006, 15:15

Dan Cotelici scrie: La fel ca la Pescari4Ever fiecare asociatie sa constituie un fond din care sunt sustinuti financiar acei membri care se dovedesc a fi buni pescari dar au nevoie de bani pentru a se prezenta la astfel de competitii.
Si poti face un regulament de Campionat National pe baza unei initiative materializate deocamdata la o singura asociatie? A, daca toate asociatiile s-ar angaja in mod oficial sa faca la fel, am avea despre ce discuta, sunt absolut de acord.

Dan Cotelici scrie: Cunosc multi oameni fara mare putere financiara care nu rateaza nici un weekend de pescuit.Se asociaza cu alti 3,4 pescari impart costul benzinei si merg peste tot.
De acord, dar "peste tot" ala inseamna 10-20-30km. Ia pune-i sa mearga la 5-600km si sa stea o noapte la hotel, sa vezi ce se intampla...

MihaiV scrie: Un pescar bun poate merge la cele 3 openuri din zona sa, dovedeste ca e bun, se claseaza mereu pe podium, si in anul urmator ii e f usor sa obtina o sponsorizare.
E doar o idee.
Da, o sa se calce sponsorii in picioare. Hai sa fim seriosi, parca n-am sti toti cum vin sponsorizarile in Romania.
Cu lacrimi Bastus!

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 07 Feb 2006, 15:23

Gerula,
Observ ca nimic nu scapa interpretarilor tale.10-30 km!
Vorbesc de bucuresteni care se duc saptamanal in Delta, pe Olt, la Faclia,etc.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 07 Feb 2006, 15:29

Dan Cotelici scrie:O intrecere zonala poate elimina valori care sunt peste cei care se califica in alta zona.
Cu toate ca mi-am propus ca in mesajele mele sa nu mai fac apel la argumente de logica, am sa mai "gresesc odata" si o sa va rog sa urmariti urmatorul rationament.

De fapt "premiul cel mare" al acestui campionat, indiferent de sistemul de organizare, este includerea in echipa Romaniei care este formata din 5 persoane.
Afirmatia Dvs ("O intrecere zonala poate elimina valori care sunt peste cei care se califica in alta zona.") implica:
- "cei din zona X care nu s-au calificat sunt mai buni decit cei 5 care s-au calificat din zona Y."
"Propozitie" ce implica la rindul ei:
- "cei 5 care s-au calificat din zona X sunt mult mai buni decit cei 5 care s-au calificat din zona Y."
"Propozitie" ce implica la rindul ei:
- "intrucit cei 5 care s-au calificat din zona X sunt mult mai buni, acestia se califica pe locurile de la 1 la 5 si formeaza echipa nationala"

Pe baza aceluiasi rationament rezulta ca cei ramasi acasa ar fi ocupat locurile 6-..., locuri care au doar valoare simbolica.
Trebuie remarcat ca, este de ajuns ca cel putin unul din zona Y sa se claseze in primele 5 locuri pentru ca afirmatia initiala cit si celelalte sa devina false.

Cit despre gherla "in trei concursuri"...
Ma scuzati, de ce numai in trei ? "Gherla" poti sa dai si in noua.

PS. Domnilor de la P4V, va rog, fiti mai discreti cind faceti referiri si comparatii.
O regula din fizica spune ca orice actiune are si contraactiune.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Feb 2006, 15:33

[quote="Dan Cotelici]
Domnule Lucian Constantin,
In trei concursuri zonale multi pot sa dea "gherla".
10 persoane selectate pe baza rezultatelor obtinute in 9 concursuri sunt mai valoroase decat 10 care ajung sa se confrunte in 3 concursuri.
Ai afirmat ca pe tine te avantajeaza Open-ul.Fii consecvent.
Sistemul cu zonale e bun pentru Cupa Romaniei nu pentru CNP unde-ti propui sa selectezi crema spinning-ului si sa o trimiti sa te reprezinte afara.[/quote]

Daca dau "gherla" in toate 3 concursurile de ce nu pot da gherla si in cele 9 sau daca dau gherla in cele 3 concursuri , mai au ei sansa sa intre in lot ! Hai sa revenim cu picioarele pe pamant , credeti ca daca eu am dat "gherla" la finala consider ca sunt deja campion national ?
Sa fiu sanatos insemana ca am o problema pe care trebuie sa o rezolv si data viitoare o voi corecta ! Daca dau "gherle" dupa "gherle" ma intorc la meseria de baza.

Pe mine ma va avantajeaza sistemul "O" si o repet , nu consider ca pescarii "crema" cum ii consideratii dvs vor fi cei care vor aduce RO pe podium ci cei care se afla acum pe balta, cand noi ne trimitem aceste mesaje , fratilor !

De ce vorbitii dvs poate va fi posibil cand vom avea pescari profesionisti care dimineata vor fi la pescuit , dupamiaza pe net sa se mai documenteze iar seara se vor intoarce la antrenamente ! Dar pana sa ajungem acolo trebuie sa aratam rezultate , interes (numar de participantii) si consens astfel incat sa-i aducem noi pe sponsori nu noi sa ne ducem la ei !
Daca apelam ca sintagme de genul : nu ne implicam decat daca este open sau din oricare alt motiv si nu incercam sa-i aducem pe toti la un consens va fi vb cuiva, in 2020 cand tot agvps-ul va fi cel mai tare ptr. ca noi nu facem decat sa ne'contram !

Lucian Constantin

Pipera - Ilfov
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Feb 2006, 15:43

Dan Cotelici scrie:Gerula,
Observ ca nimic nu scapa interpretarilor tale.10-30 km!
Vorbesc de bucuresteni care se duc saptamanal in Delta, pe Olt, la Faclia,etc.
Aha, bucuresteni cu venituri modeste care se duc in Delta cam asa, odata pe luna? :lol:
Si bani de benzina pentru barca de unde scot Supermanii astia, sau mananca spanac si dau cu forta la vasle pe Dunare? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Feb 2006, 15:43

Dan Cotelici scrie: ..... [PS.Cunosc multi oameni fara mare putere financiara care nu rateaza nici un weekend de pescuit.Se asociaza cu alti 3,4 pescari impart costul benzinei si merg peste tot.
Dan Cotelici scrie: Cine ridica problema lipsei de timp si bani sa se limiteze la pescuitul recreativ, competii amicale samd. fara a avea pretentia de a se crea un sistem competional brodit pe constrangerile lor.
M-ati acuzat de inconsecventa cu toate ca nu era cazul , nu cumva dvs aveti o problema ?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Feb 2006, 15:44

Gyorg, pana una-alta tu cu cine votezi? Ai fi sau nu de acord cu sistemul propus de mine? Hai sa revenim putin la topic.
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 07 Feb 2006, 15:51

Teodor ,
Vorbim de sport , nu de matematica si legea tranzitivitatii.
Pai daca ne luam dupa legea asta daca Jiu ii bate pe dinamo si dinamo ii snopeste pe steaua inseamna ca nu-i mai punem pe steaua si jiu sa joace ca e clar si nu are rost :D :D :D
Daca-mi spui si cum se cheama leagea aia a fizicii cu actiunea si intreactiunea ai de la mine 10 beri ( onest, fara tras cu ochiu pe gugal)

D-AIA E SPORT SA CONCUREZE INTRE EI SI SA SE ALEAGA CEI MAI BUNI , nu competii pe buletine si locuri de bashtina... si locuri de munca .....
Toata aceasta discutie interminabila nu avea loc daca in cei 2 ani de pana acum lucrurile se desfasurau onest .
da e greu de realizat treaba asta ............atat de greu incat ne irosim in variante , medieri , scandaluri .......iar Shelectionerul se uita la noi de dupa gard.........si probabil rade .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 07 Feb 2006, 16:05

Oameni buni, o luam razna cu totii! Ceea ce se scrie aici, nu sunt, din pacate, decat niste discutii sterile! Aveti senzatia ca ii pasa cuiva de parerea voastra sau a mea? CRED CA S-A DEMONSTRAT CA NU!!! Eu zic ca nu are nici un sens sa intrati in mici polemici mai mult sau mai putin personale, atata timp cat factorul de decizie ignora constant parerile tuturor, pro sau contra sa! Mai bine mergem pe balta, pescuim, ca asta ne-a adunat aici si ne vedem de treburi! M-am saturat de proiecte, m-am saturat de studii asupra sistemelor, m-am saturat de AJPS, m-am saturat de VT. Vrem doar sa pescuim, si daca intr-un cadru organizat nu se poate, oricum vom merge la pescuit in continuare, cu sau fara acordul cuiva! Probabil o sa va irite aceasta postare dar deja mi-e lehamite de asociatii care au sau nu au democratie, de institutii care dau cu parul mai rau ca inainte de '89, de oameni interesati - si deloc interesanti - care ii acuza pe altii de interese personale!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Feb 2006, 16:08

Gerula scrie:Gyorg, pana una-alta tu cu cine votezi? Ai fi sau nu de acord cu sistemul propus de mine? Hai sa revenim putin la topic.
Tinand cont ca doresc ca prin acest vot sa fie un mod in care sa apropie cele doua tabere , da sunt de acord cu varinata propusa de tine dar nu vad de ce m-as duce eu sa concurez in exe: Moldova daca imi este mai comod sa particip in Ilfov . Doar daca nu imi este frica de cei din Ilfov , si iti spun cu mana pe inima nu imi este fica de nimeni si de nimic in afara de Dumnezeu !
Voi concura impotriva lui Paco la mine acasa , chiar daca sunt unii care le este frica de lupul cel rau ! :evil: :P

Scrie răspuns