Sondaj de opinie nominal

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 07 Feb 2006, 12:14

@Gerula,
Daca vrei sa stii care-i parerea majoritatii membrilor asociatiei, valabila si pentru alte categorii de pescuit, iat-o:

- Prioritatea No.1 este colaborarea cu alte asociatii cu care impartasim idei, daca nu similare, cel putin apropiate dpdv conceptual.
- Valori care sa ne reprezinte in afara tarii nu se stabilesc prin concursuri zonale ci prin confruntarea directa a tuturor celor care au demonstrat ceva sau au pretentia ca au ceva de demonstrat, in cat mai multe concursuri pe locatii diferite.
- Cine ridica problema lipsei de timp si bani sa se limiteze la pescuitul recreativ, competii amicale samd. fara a avea pretentia de a se crea un sistem competional brodit pe constrangerile lor.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Catalin Mateescu
junior
junior

Mesaj de Catalin Mateescu » 07 Feb 2006, 12:14

Si care a fost la intalnirea din 28 ian. dezbaterea de idei din partea domnului Teleianu, cand in final a anuntat ce a anuntat. A fost receptiv la ceva ? Atata timp cat domnul Teleianu este reprezentantul AGVPS si este manadatat sa perfecteze un concurs de spinning la nivel national, fie ca spui Teleianu sau AGVPS, din punctul meu de vedere este totuna.
Si in sprijinul meu sta si reactia sefilor dumnealui, care nu au reactionat in nici un fel, nici la pozitia celor mai multe asociatii din tara si nici la articolul din presa.
Parerea mea este ca mingea este in terenul AGVPS. Poti sa visezi la o mediare atunci cand partile sunt deschise la discutii, iar din punctul acesta de vedere nu poti sa aduci nici o acuzatie asociatiilor.
Catalin
Asociatia Pescari4ever

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 07 Feb 2006, 12:51

Dan Cotelici scrie:@Gerula,
Daca vrei sa stii care-i parerea majoritatii membrilor asociatiei, valabila si pentru alte categorii de pescuit, iat-o:

- Prioritatea No.1 este colaborarea cu alte asociatii cu care impartasim idei, daca nu similare, cel putin apropiate dpdv conceptual.
- Valori care sa ne reprezinte in afara tarii nu se stabilesc prin concursuri zonale ci prin confruntarea directa a tuturor celor care au demonstrat ceva sau au pretentia ca au ceva de demonstrat, in cat mai multe concursuri pe locatii diferite.
- Cine ridica problema lipsei de timp si bani sa se limiteze la pescuitul recreativ, competii amicale samd. fara a avea pretentia de a se crea un sistem competional brodit pe constrangerile lor.
Nu ca m-ar interesa prea mult parerea dumitale, dar vad ca te pronunti in ceea ce ne priveste pe noi, adica PP. pe acest forum.
poate trebuie sa explic inca o data ce presupune varianta prezentata de noi. concursurile zonale selecteaza valorile zonale. pentru confruntari directe exista cele trei concursuri din TF. deci valorile care sa ne reprezinte in afara tarii, asa cum spui d.ta, se selecteaza in Turneul Final.
noi, Prieteni Pescari, am ridicat problemele bani+timp. so, te referi la noi. sistemul nu este "brodit" pe "constrangerile noastre". vad ca se contureaza o idee tampita precum ca am fi calici. ei bine, noi ne-am gandit si la altii care sa participe in CNS, nu numai la noi. am mai spus, daca se va merge pe open vom participa si-acolo. mai putini, ce-i drept, dar vom fi acolo. nu mai repet calculul cu bugetul, am obosit deja, vezi topicul...
te rog sa nu-mi spui d.ta mie la ce sa ma limitez. nu cred ca esti in masura sa te pronunti. mai bine vezi de ai dumitale, lasa-ne pe noi s-o "brodim" cum stim mai bine, ok?
observ cu amaraciune ca modelul "oaie" se poarta din ce in ce mai mult. aia zic asa, facem si noi asa. aia zic altceva, facem si noi ca ei. asta e, sa vedem unde-o sa se-ajunga.
am mai spus, nu vreau sa mai intru in polemici aiurea. dar in momentul cand cineva se pronunta in legatura cu noi sunt nevoit sa dau replica.
tot circul asta seamana cu politica, toata lumea umbla dupa "ciolan". nush ce mama dracu' se uita ca vrem doar sa pescuim in conditii mai bune, sa facem ceva pt. sportul asta superfain. inainte de a posta...ganditi-va la asta! :!:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Feb 2006, 13:26

Dan Cotelici scrie:@Gerula,

Domnule Dan Cotelici crezi ca daca ai bani esti bun? Eu n-as fi atat de sigur. Daca nu va temeti de altii care sunt, poate, la inceputurile lor in spinning, de ce nu faceti in asa fel incat sa poate oricare care isi doreste sa participe la acest CNS?
Valorile se cauta de jos si, cu siguranta exista zeci si sute de valori in ale pescuitului, nume sau oameni pe care nu i-am auzit sau vazut niciodata.
Cum ar fi sa vie cineva cu o varga de alun si sa te invete sa pescuiesti? Crezi ca daca ai lansete si scule de mii de $ si esti inscris intr-o asociatie stii sa pescuiesti? Iti spun eu ca nu stii.. In primul rand ca sa poti sa faci ceva bine, trebuie sa fi om. La fel si cu pescuitul... trebuie sa fi om mai intai.... De fair-play ai auzit?

Da, eu cred ca si cine ridica problema de timp si de bani trebuie ajutat intr-un fel sau altul. Ei, daca nu-ti permiti deloc, asta e altceva.
ceea ce scriu, scriu din punctul meu de vedere si e parerea mea personala.
Vad ca pentru zonale a ramas doar PP Iasi.. Deci, probabil vom merge inainte singuri si, dintre noi sigur se vor ridica cateva valori care vor merge la concursurile internationale. Alaturi de cine doreste.
Noi nu avem interese decat sa facem ceva frumos. Nu avem balti in jurul iasului din care sa cautam sa castigam ceva, nu avem sponsori care ne dicteaza si as mai putea adauga o multime... Noi avem ratiunea de a face ceva frumos la care sa poata lua parte cat mai multi. Asta ne dicteaza noua ratiunea...
Daca noi si domnul Teleianu suntem singurii care vor acest tip de concurs, probabil vom merge inainte cu domnul Teleianu.
Ceva probleme?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Feb 2006, 13:48

Catalin Mateescu scrie:Si care a fost la intalnirea din 28 ian. dezbaterea de idei din partea domnului Teleianu, cand in final a anuntat ce a anuntat. A fost receptiv la ceva ?
Din ce stiu eu, si te rog sa ma contrazici daca gresesc, Teleianu a spus ca daca vine vreun sponsor si da banii necesari participarii echipei nationale la CM, regulamentul se face dupa cum vrea sponsorul.
Lasand insa asta la o parte, nu pricep si pace de ce daca Teleianu face o prostie si refuza orice compromis automat trebuie s-o faceti si voi.

Catalin Mateescu scrie: Si in sprijinul meu sta si reactia sefilor dumnealui, care nu au reactionat in nici un fel, nici la pozitia celor mai multe asociatii din tara si nici la articolul din presa.
Parerea mea este ca mingea este in terenul AGVPS. Poti sa visezi la o mediare atunci cand partile sunt deschise la discutii, iar din punctul acesta de vedere nu poti sa aduci nici o acuzatie asociatiilor.
Eu am scris respectivul articol, in caz ca nu stiai, si dupa cum am spus pe topicul pe care am facut propunerea de mediere, am mijloacele care sa-mi permita sa-l fac pe Selaru sa accepte un compromis, in cazul in care Teleianu refuza. Dar, dupa cum am constatat aici, asociatiile nu vor un compromis, nici macar un singur presedinte n-a venit sa spuna ca ar sustine o varianta aflata la mijloc, pentru a inlesni deblocarea situatiei. Practic voi ati vrea sa va impuneti propria varianta in fata AGVPS.

...................................................................................................
Adrian Niculae, Bucuresti
Cu lacrimi Bastus!

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 07 Feb 2006, 14:02

leba scrie:
Nu ca m-ar interesa prea mult parerea dumitale, dar vad ca te pronunti in ceea ce ne priveste pe noi, adica PP. pe acest forum.
poate trebuie sa explic inca o data ce presupune varianta prezentata de noi. concursurile zonale selecteaza valorile zonale. pentru confruntari directe exista cele trei concursuri din TF. deci valorile care sa ne reprezinte in afara tarii, asa cum spui d.ta, se selecteaza in Turneul Final.
noi, Prieteni Pescari, am ridicat problemele bani+timp. so, te referi la noi. sistemul nu este "brodit" pe "constrangerile noastre". vad ca se contureaza o idee tampita precum ca am fi calici. ei bine, noi ne-am gandit si la altii care sa participe in CNS, nu numai la noi. am mai spus, daca se va merge pe open vom participa si-acolo. mai putini, ce-i drept, dar vom fi acolo. nu mai repet calculul cu bugetul, am obosit deja, vezi topicul...
te rog sa nu-mi spui d.ta mie la ce sa ma limitez. nu cred ca esti in masura sa te pronunti. mai bine vezi de ai dumitale, lasa-ne pe noi s-o "brodim" cum stim mai bine, ok?
observ cu amaraciune ca modelul "oaie" se poarta din ce in ce mai mult. aia zic asa, facem si noi asa. aia zic altceva, facem si noi ca ei. asta e, sa vedem unde-o sa se-ajunga.
am mai spus, nu vreau sa mai intru in polemici aiurea. dar in momentul cand cineva se pronunta in legatura cu noi sunt nevoit sa dau replica.
tot circul asta seamana cu politica, toata lumea umbla dupa "ciolan". nush ce mama dracu' se uita ca vrem doar sa pescuim in conditii mai bune, sa facem ceva pt. sportul asta superfain. inainte de a posta...ganditi-va la asta! :!:
Nu te intereseaza nu o comenta!
O intrecere zonala poate elimina valori care sunt peste cei care se califica in alta zona.Problema de bani si timp nu stiam ca a fost ridicata de Dvs.Ma scuzati daca am lezat PP.Problema asta a fost ridicata de un fost membru al asociatiei noastre care s-a exprimat in modul urmator: "Nu ma regasesc in acest sistem deci nu-l sustin."
Nu am inteles la ce fel de "ciolan" va referiti.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 07 Feb 2006, 14:20

Paul scrie:
Domnule Dan Cotelici crezi ca daca ai bani esti bun? Eu n-as fi atat de sigur. Daca nu va temeti de altii care sunt, poate, la inceputurile lor in spinning, de ce nu faceti in asa fel incat sa poate oricare care isi doreste sa participe la acest CNS?
Valorile se cauta de jos si, cu siguranta exista zeci si sute de valori in ale pescuitului, nume sau oameni pe care nu i-am auzit sau vazut niciodata.
Cum ar fi sa vie cineva cu o varga de alun si sa te invete sa pescuiesti? Crezi ca daca ai lansete si scule de mii de $ si esti inscris intr-o asociatie stii sa pescuiesti? Iti spun eu ca nu stii.. In primul rand ca sa poti sa faci ceva bine, trebuie sa fi om. La fel si cu pescuitul... trebuie sa fi om mai intai.... De fair-play ai auzit?

Da, eu cred ca si cine ridica problema de timp si de bani trebuie ajutat intr-un fel sau altul. Ei, daca nu-ti permiti deloc, asta e altceva.
ceea ce scriu, scriu din punctul meu de vedere si e parerea mea personala.

Daca noi si domnul Teleianu suntem singurii care vor acest tip de concurs, probabil vom merge inainte cu domnul Teleianu.
Ceva probleme?
Domnule Paul,
Limbaj de lemn.Proletar!

Consider ca agresivitatea Dvs. nu e demna de un MODERATOR.Daca am sau nu bani e treaba mea.Daca vreau sa concurez cu varga de alun sau cu Mega Bass iar e treaba mea.Nu sunt dispus sa primesc de la dumneata lectii de fairplay si umanism!
Eu am exprimat o opinie fara sa atac personal pe nimeni.Dvs. ma atacati direct si nu inteleg de ce.
Sistemul OPEN presupune confruntarea celor mai buni intre pe parcursul a mai multe runde, nu accesul categoriei "Onoare" direct in finala.Nu e Cupa Romaniei e Campionat National.
Pana si cei de la stationar s-au organizat pe divizii.(A,B,C)
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Catalin Mateescu
junior
junior

Mesaj de Catalin Mateescu » 07 Feb 2006, 14:22

Sponsorul exista. Cele 6 concursuri pe care le vor organiza asociatiile vor fi sponsorizate de catre cineva. Bani pentru participarea castigatorilor la o Cupa afara vor fi stransi printr-un cuantum care se va regasi in taxa de concurs.

"Lasand insa asta la o parte, nu pricep si pace de ce daca Teleianu face o prostie si refuza orice compromis automat trebuie s-o faceti si voi."

Domnul Teleianu face aceleasi prostii de multi ani. De ce oare s-au saturat unii sa participe la ele. AGVPS se va destrama in acest an. Cu cine sa facem un compromis ?

Pentru cei care cred ca o competitie trebuie sa fie un fel de Daciada le spun ca pescuitul, care va fi recunoscut si la noi, mai devreme sau mai tarziu ca sport, necesita performanta. Performanta nu se poate face decat cu timp, pasiune si bani. Mai ales bani. Poti sa fi cel mai talentat, daca nu ai sustinere financiara, personala, sau de la sponsori, nu poti face fata. Vreti, nu vreti, asta este situatia in orice sport.
Iarasi s-au mai auzit voci cum ca este suficient sa fi bun stiucar, ca sa participi la nu stiu ce campionat, sau bun cu plasticele, sau...etc. Parerea mea este ca trebuie in domeniul spinningului sa fi un pescar complet, ca sa participi si sa reprezinti tara la o competitie.
Ori sistemul OPEN tocmai asta isi propune sa cearna : valorile. Cei care vor fi buni, trecand prin toate concursurile si prinzand alaturi de stiuca, salau, biban si pastrav si clean vor fi cei indreptatiti sa participe la o competitie internationala.
La zonale, cei care cunosc bine pistele de concurs vor fi avantajati. Ce s-ar intampla, daca turneul final ar fi in Ardeal, pe un lac numai cu pastrav. Ce rezultate vor avea cei care bat aceleasi si aceleasi balti de pe raza judetului si prind numai stiuca si biban. Bineinteles ca exista si reversul : ce vor face pastravarii daca nu stiu la plastice la salau?
Nu am nimic cu cei de la PP. Bravo voua ca ati reusit sa va adunati si va doresc sa va iasa actele cat mai curand cu putinta. Insa, dupa ce veti organiza cateva concursuri, dupa model zonal, la care o sa participe aceiasi si aceiasi oameni, o sa vedeti ca veti vrea si altceva. Nu va obliga nimeni sa nu faceti concursuri pentru toata lumea, mai ales pentru cei cu posibilitati mici materiale. Vor iesi la suprafata cateva valori. Aceste valori, insa nu vor putea face performanta fara bani, timp si sustinere.
Catalin
Asociatia Pescari4ever

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Feb 2006, 14:25

Dan Cotelici scrie:Sistemul OPEN presupune confruntarea celor mai buni intre pe parcursul a mai multe runde, nu accesul categoriei "Onoare" direct in finala.
Problema fundamentala a sistemului Open in Romania anului 2006 este ca ar elimina de la aceste confruntari taman pe unii dintre cei mai buni pescari, despre care toata lumea (inclusiv cei direct interesati de neparticiparea lor :roll: ) stie ca nu dispun de banii necesari participarii la un asemenea campionat.

Daca am fi o tara cu un nivel de trai decent nu s-ar pune asemenea probleme, dar deocamdata nu suntem.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Feb 2006, 14:32

Catalin Mateescu scrie:
Domnul Teleianu face aceleasi prostii de multi ani. De ce oare s-au saturat unii sa participe la ele. AGVPS se va destrama in acest an. Cu cine sa facem un compromis ?
Care or fi anii aia multi, cand toata povestea a inceput in 2004? :lol:

Ca om care am vazut oleaca mai multe decat pescarul mediu, imi permit sa-ti atrag atentia ca a paria la momentul asta pe o dezintegrare a AGVPS-ului in 2006 seamana cu a pune banii pe o victorie in campionatul de fotbal a lui FC Vaslui. Ar fi de ajuns o simpla remaniere guvernamentala (nu alegeri anticipate, retine) ca in locul lui Gigi Stefan sa vina altcineva, si atunci lucrurile se pot schimba radical. Asta lasand la o parte faptul ca, daca incepe sa se clatine, AGVPS-ul poate face imediat federatie de pescuit, intrucat AJVPS-urile intrunesc toate conditiile cerute de lege.

Este firesc ca AGVPS-ul sa dispara de pe scena pescuitului romanesc, dar lucrul asta nu se va intampla peste noapte si in nici un caz nu cu hei-rupuri de soiul asta, care nu fac altceva decat sa-i scarbeasca pe pescarii neutri.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns