Sondaj de opinie nominal

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 06 Feb 2006, 21:51

Adrian, am inteles argumentele tale! Si nu sunt un adept al zonalelor! Dar exact asta voiam sa zic: daca X din Ardeal (de ex. eu - ca sa nu mai fie controverse :D ) consider ca 3 dintre prietenii mei sunt mult peste mine ca pescari (si sunt mai mult de 3, garantat) ma pot hotara sa nu particip la turneele din Ardeal ci merg in Muntenia (ca sa nu zica prietenii din Moldova ca am ceva cu ei, dupa postul anterior :) ) unde, poate, mai am o sansa, aici fiind constient ca nu am nici una! O repet, nu sunt un adept al zonalelor si sustin ideea de OPEN. Dar, principial, daca se merge pe zonale, frumos ar fi ca reprezentantii unei zone la turneul final sa fie din acea zona!

OFFTOPIC
Imi place reclama la Palinca de Bihor, cu moldoveanul care se blegeste, dar asta e numai in reclame :D
PS Am rezolvat problema cu M(m)oldova :)

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 22:03

Oricum, Andrei va trebui sa recunoasca faptul ca din acest punct de vedere sistemul propus este mai bun decat cel full Open, unde dai peste tot si de Paco, si de Stratonov, si de Cozma si de altii :lol:. Pe de alta parte, parerea mea e ca tocmai din acest motiv ar trebui evitata formula cu zonalele, pentru ca ar condamna la stagnare zonele unde nivelul e mai scazut. Alte orgolii apar cand vin in deplasare vedetele :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 06 Feb 2006, 22:06

Adevarul e ca...ai dreptate :) ... si cu sistemul si cu vedetele :)

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 22:06

dr.pike scrie: O repet, nu sunt un adept al zonalelor si sustin ideea de OPEN. Dar, principial, daca se merge pe zonale, frumos ar fi ca reprezentantii unei zone la turneul final sa fie din acea zona!
Aoleeeu, eu acum am priceput ca tu n-ai inteles ideea: participand la concurs in alta zona si castigand punctezi in clasamentul zonei tale, nu in cel al zonei unde ai participat. Scrie clar in primul post :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 22:08

Hai sa dau un exemplu practic: tu mergi la concurs in Moldova si iei locul doi, castigatorul si locul 3 fiind localnici. In clasamentul zonei Moldova locul 1 va lua punctele pt locul 1, locul 3 va lua punctele pt locul 3. Tu vei primi punctele pentru locul 2 in clasamentul zonei Ardeal. Acum sper ca e clar.
Cu lacrimi Bastus!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 06 Feb 2006, 22:10

dr.pike scrie:Adrian, am inteles argumentele tale! Si nu sunt un adept al zonalelor! Dar exact asta voiam sa zic: daca X din Ardeal (de ex. eu - ca sa nu mai fie controverse :D ) consider ca 3 dintre prietenii mei sunt mult peste mine ca pescari (si sunt mai mult de 3, garantat) ma pot hotara sa nu particip la turneele din Ardeal ci merg in Muntenia (ca sa nu zica prietenii din Moldova ca am ceva cu ei, dupa postul anterior :) ) unde, poate, mai am o sansa, aici fiind constient ca nu am nici una! O repet, nu sunt un adept al zonalelor si sustin ideea de OPEN. Dar, principial, daca se merge pe zonale, frumos ar fi ca reprezentantii unei zone la turneul final sa fie din acea zona!

OFFTOPIC
Imi place reclama la Palinca de Bihor, cu moldoveanul care se blegeste, dar asta e numai in reclame :D
PS Am rezolvat problema cu M(m)oldova :)
no asa e....tui curu masi de parca am avea deja 10 campionate specializate pe specii de rapitor si campionul de la biban din zona Muntenia trebuie sa participe la un turneul final cu ceilalti campioni de biban din Moldova si Transilvania & urmeaza un open la care sa participe campionii de biban stiuca pastrav clean ETC care sa se intreaca in afara de proba practica si intr-o proba scrisa de "cunostinte piscicole&tehnici de pescuit" :lol: ...asta asa ca sa fie corecta desemnarea campionului si sa satisfacem nevoia pur romaneasca de "corectitudine" in ceva care nici macar nu a inceput sa prinda contur...
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 06 Feb 2006, 22:12

Am inteles acum! Nu vreau sa fiu Gica Contra, dar am si eu o intrebare, la sistemul asta: daca particip la 3 concursuri in Muntenia si iau locul 1 (cred ca nu mai e cazul sa subliniez ca exemplul e aiurea :D:D:D ), Cozma ia doua locuri 1 in Ardeal si un loc 1 in Moldova iar Vali ia un loc 1 in Ardeal si doua in Moldova - e vina ardelenilor de pe locurile 2-3 ca s-a ajuns la balotaj cu 3 pescari din zona lor care ocupa fiecare primul loc? :D

Alt offtopic: Daca stiti vreun profesor de logica, dati-i link spre ce am scris mai sus sa se sinucida! Eu nu indraznesc sa recitesc :D

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 22:20

Nu vad care ar fi problema :lol:. Ar fi foarte simplu de facut departajarea, introducand amendamentul ca in caz de egalitate are intaietate persoana cu mai multe concursuri "afara". In exemplul dat de tine pe 1 ai veni tu, pe 2 Stratonov si pe 3 Cozma. Mi se pare normal sa fie recompensata abilitatea unui pescar de a se descurca si pe alte ape decat cele pe care le bate de obicei.

Recunoaste ca te-am convins :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 06 Feb 2006, 22:29

Pai nu-i corect: toti am avea 3 puncte, si eu, cel mai slab as veni pe primul loc!
@muskloiu - m-ai facut praf :D:D:D

E clar cu "m-ai convins": de fapt noi ne orientam spre zonale, cu conditia ca ardelenii sa participe in Moldova, moldovenii in Muntenia, iar muntenii in Ardeal. Evident, turneul final se va tine in Suedia, pentru impartialitate !!! Daca se poate in 3 zone geografice ale Suediei, ca sa nu apara interpretari! :twisted: :twisted: :twisted:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 06 Feb 2006, 22:41

dr.pike scrie:Pai nu-i corect: toti am avea 3 puncte, si eu, cel mai slab as veni pe primul loc!
@muskloiu - m-ai facut praf :D:D:D

E clar cu "m-ai convins": de fapt noi ne orientam spre zonale, cu conditia ca ardelenii sa participe in Moldova, moldovenii in Muntenia, iar muntenii in Ardeal. Evident, turneul final se va tine in Suedia, pentru impartialitate !!! Daca se poate in 3 zone geografice ale Suediei, ca sa nu apara interpretari! :twisted: :twisted: :twisted:
Da si misto ar fi sa dam de Teleianson emigrat in Suedia pe post de sef de comisie... :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Scrie răspuns