Sondaj de opinie nominal

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 07 Feb 2006, 14:36

Gerula scrie:
Dan Cotelici scrie:Sistemul OPEN presupune confruntarea celor mai buni intre pe parcursul a mai multe runde, nu accesul categoriei "Onoare" direct in finala.
Problema fundamentala a sistemului Open in Romania anului 2006 este ca ar elimina de la aceste confruntari taman pe unii dintre cei mai buni pescari, despre care toata lumea (inclusiv cei direct interesati de neparticiparea lor :roll: ) stie ca nu dispun de banii necesari participarii la un asemenea campionat.

Daca am fi o tara cu un nivel de trai decent nu s-ar pune asemenea probleme, dar deocamdata nu suntem.
SOLUTIE:

La fel ca la Pescari4Ever fiecare asociatie sa constituie un fond din care sunt sustinuti financiar acei membri care se dovedesc a fi buni pescari dar au nevoie de bani pentru a se prezenta la astfel de competitii.

PS.Cunosc multi oameni fara mare putere financiara care nu rateaza nici un weekend de pescuit.Se asociaza cu alti 3,4 pescari impart costul benzinei si merg peste tot.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 07 Feb 2006, 14:41

Dan Cotelici scrie:
leba scrie:
Nu ca m-ar interesa prea mult parerea dumitale, dar vad ca te pronunti in ceea ce ne priveste pe noi, adica PP. pe acest forum.
Nu te intereseaza nu o comenta!
O intrecere zonala poate elimina valori care sunt peste cei care se califica in alta zona.Problema de bani si timp nu stiam ca a fost ridicata de Dvs.Ma scuzati daca am lezat PP.Problema asta a fost ridicata de un fost membru al asociatiei noastre care s-a exprimat in modul urmator: "Nu ma regasesc in acest sistem deci nu-l sustin."
Nu am inteles la ce fel de "ciolan" va referiti.

citeste pana la capat, stimabile. nu ma intereseaza parerea ta cata vreme nu te bagi unde nu-ti fierbe supa pe un forum public. trebuie sa fac un desen? uite, de-aia mi-am "permis" sa comentez.
daca reprezentantul P4E care a fost la intalnire nu a comunicat la asociatie opinia PP, astae problema voastra. va las pe voi sa trageti concluziile. poate ca, in definitiv, nu suntem decat niste "ilustrii necunoscuti", nu?
oricum varianta noastra de regulament este publica, si aici si pe alte forumuri. prezentata cu argumente.
cu "ciolanul"... chiar nu ai inteles? :roll: da-mi voie sa am alta parere.
spor la toate.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Feb 2006, 14:48

[quote="Dan Cotelici]
O intrecere zonala poate elimina valori care sunt peste cei care se califica in alta zona.........[/quote]

D-le Dan Cotelici,
puteti sa dezvoltati putin acest subiect pentru ca l-am mai auzit si de la D-nl Valentin Comaneci ("tatal sistemului OPEN") iar justificarea precum ca daca din Bucuresti faci o selectie din 100 de pescari buni, ies doar 5 dar ceilaltii care nu fac parte din cei 5 finalistii, ce vor participa la TF, sunt net mai buni decat altii 3-5 din alta zona. Precum i-am spus acestui domn , nu sta in picioare explicatia pentru ca daca Bucurestiul are 100 de pescari buni si selecteaza 5 buni este logic ca odata ce concureaza in TF cu cei 3-5 din oricare zona x unde acestia sunt mai slabi, vor fi mai buni decat acestia deci pana la final daca vor fi cei care vor face parte din echipa nationala !
Dar cred ca ne supraestimam, totusi !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 07 Feb 2006, 14:49

Catalin Mateescu scrie: Ce s-ar intampla, daca turneul final ar fi in Ardeal, pe un lac numai cu pastrav. Ce rezultate vor avea cei care bat aceleasi si aceleasi balti de pe raza judetului si prind numai stiuca si biban. Bineinteles ca exista si reversul : ce vor face pastravarii daca nu stiu la plastice la salau?

Turneu Final=3 concursuri, cate unul pe fiecare zona geografica. am sa ma repet pana pricepe toata lumea. In felul asta se elimina posibilitatea de a pescui doar la pastrav sau biban.

Daca ati gasit sponsor nu pot decat sa ma bucur, bravo si voua!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Feb 2006, 14:58

Dan Cotelici scrie: La fel ca la Pescari4Ever fiecare asociatie sa constituie un fond din care sunt sustinuti financiar acei membri care se dovedesc a fi buni pescari dar au nevoie de bani pentru a se prezenta la astfel de competitii.
La noi s-a si pus in practica treaba asta, in urma cu cativa ani, cand doi membri au avut suportul financiar al asociatiei pentru a participa la o Cupa Mondiala.

Altfel:
Un pescar bun poate merge la cele 3 openuri din zona sa, dovedeste ca e bun, se claseaza mereu pe podium, si in anul urmator ii e f usor sa obtina o sponsorizare.
E doar o idee.

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 07 Feb 2006, 15:07

Catalin Mateescu scrie: AGVPS se va destrama in acest an. Cu cine sa facem un compromis ?
:lol: :lol: :lol: :lol:
asta e cea mai tare !!!! :lol: :shock:
cum a spus gerula , AGVPS-ul are si puterea financiara si resursele umane sa faca federatie, practic sunt singurii care indeplinesc aceste conditii. Cum sa se desfiinteze cand au cateva sute(daca nu mii) de cotizanti in fiecare judet.
am mai spus-o si pe alt topic, de ce sa nu incercam, uniti fiind :!: , sa schimbam ceva in AGVPS si ne folosim de tot ce au pt. ca pana la urma ne apartin.
Cu cine sa facem un compromis ?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Feb 2006, 15:07

MihaiV scrie: Un pescar bun poate merge la cele 3 openuri din zona sa, dovedeste ca e bun, se claseaza mereu pe podium, si in anul urmator ii e f usor sa obtina o sponsorizare.
E doar o idee.
Da, o sa se calce sponsorii in picioare. Hai sa fim seriosi, parca n-am sti toti cum vin sponsorizarile in Romania.
Cu lacrimi Bastus!

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 07 Feb 2006, 15:10

am pus citatele aiurea, dar cine vrea sa inteleaga, intelege!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Feb 2006, 15:13

Catalin Mateescu scrie: Iarasi s-au mai auzit voci cum ca este suficient sa fi bun stiucar, ca sa participi la nu stiu ce campionat, sau bun cu plasticele, sau...etc. Parerea mea este ca trebuie in domeniul spinningului sa fi un pescar complet, ca sa participi si sa reprezinti tara la o competitie.
Ori sistemul OPEN tocmai asta isi propune sa cearna : valorile. Cei care vor fi buni, trecand prin toate concursurile si prinzand alaturi de stiuca, salau, biban si pastrav si clean vor fi cei indreptatiti sa participe la o competitie internationala.
D-le Catalin stiti cum se desfasoara un campionat de spinning , va recomand sa va documentati inainte de a posta.
In primul rand exista trei categorii distincte de concursuri la spinning , pescuit la musca pastrav , clean , etc.; pescuit la rapitor stiuca , biban si salau din barca si pescuit la rapitor , pastrav si clean de pe mal !

Teleianu pune accent pe ultimele doua categorii, de cel de-al treilea ocupandu-se D-nul Bogdan Vasilescu , la musca.

Daca aveti impresia ca puteti sa gasitii pescarii completii in care sa acoperiti amandoua categoriile si sa va situatii bine intr-un clasament general la mondiale , va spun ceeace i-am spus si lui Teleianu slabe sanse iar personal n-am sa particip la pescuitul de pe mal la pastrav , clean !
Catalin Mateescu scrie: La zonale, cei care cunosc bine pistele de concurs vor fi avantajati. Ce s-ar intampla, daca turneul final ar fi in Ardeal, pe un lac numai cu pastrav. Ce rezultate vor avea cei care bat aceleasi si aceleasi balti de pe raza judetului si prind numai stiuca si biban. Bineinteles ca exista si reversul : ce vor face pastravarii daca nu stiu la plastice la salau?.......
Va contrazic ultimele rezultate de la finala si de la concursul Darvari4Ever din primavara sau deasemenea la cel din toamna, unde s-au clasat pe primele locuri tocmai cei ce nu cunosteau pista de concurs ![/quote]
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Dan Cotelici
junior
junior

Mesaj de Dan Cotelici » 07 Feb 2006, 15:14

Gyorg scrie:[quote="Dan Cotelici]
O intrecere zonala poate elimina valori care sunt peste cei care se califica in alta zona.........
D-le Dan Cotelici,
puteti sa dezvoltati putin acest subiect pentru ca l-am mai auzit si de la D-nl Valentin Comaneci ("tatal sistemului OPEN") iar justificarea precum ca daca din Bucuresti faci o selectie din 100 de pescari buni, ies doar 5 dar ceilaltii care nu fac parte din cei 5 finalistii, ce vor participa la TF, sunt net mai buni decat altii 3-5 din alta zona. Precum i-am spus acestui domn , nu sta in picioare explicatia pentru ca daca Bucurestiul are 100 de pescari buni si selecteaza 5 buni este logic ca odata ce concureaza in TF cu cei 3-5 din oricare zona x unde acestia sunt mai slabi, vor fi mai buni decat acestia deci pana la final daca vor fi cei care vor face parte din echipa nationala !
Dar cred ca ne supraestimam, totusi ![/quote]

Domnule Lucian Constantin,
In trei concursuri zonale multi pot sa dea "gherla".
10 persoane selectate pe baza rezultatelor obtinute in 9 concursuri sunt mai valoroase decat 10 care ajung sa se confrunte in 3 concursuri.
Ai afirmat ca pe tine te avantajeaza Open-ul.Fii consecvent.
Sistemul cu zonale e bun pentru Cupa Romaniei nu pentru CNP unde-ti propui sa selectezi crema spinning-ului si sa o trimiti sa te reprezinte afara.
Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever

Scrie răspuns