Andrei ,dr.pike scrie:Oameni buni, o luam razna cu totii! Ceea ce se scrie aici, nu sunt, din pacate, decat niste discutii sterile! Aveti senzatia ca ii pasa cuiva de parerea voastra sau a mea? CRED CA S-A DEMONSTRAT CA NU!!! Eu zic ca nu are nici un sens sa intrati in mici polemici mai mult sau mai putin personale, atata timp cat factorul de decizie ignora constant parerile tuturor, pro sau contra sa! Mai bine mergem pe balta, pescuim, ca asta ne-a adunat aici si ne vedem de treburi! M-am saturat de proiecte, m-am saturat de studii asupra sistemelor, m-am saturat de AJPS, m-am saturat de VT. Vrem doar sa pescuim, si daca intr-un cadru organizat nu se poate, oricum vom merge la pescuit in continuare, cu sau fara acordul cuiva! Probabil o sa va irite aceasta postare dar deja mi-e lehamite de asociatii care au sau nu au democratie, de institutii care dau cu parul mai rau ca inainte de '89, de oameni interesati - si deloc interesanti - care ii acuza pe altii de interese personale!
Tu crezi ca Gerula a deschis degeaba acest topic , doar asa sa avem de ce sa intram in polemici ?
Dupa cate l-am cunoscut cred ca gresesti , cred ca are el un as in maneca cu care incearca sa castige o mana !
Da-ti o sansa si spuneti-va parerea nu va costa nimic !