Sondaj de opinie nominal

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 07 Feb 2006, 16:16

dr.pike scrie:Oameni buni, o luam razna cu totii! Ceea ce se scrie aici, nu sunt, din pacate, decat niste discutii sterile! Aveti senzatia ca ii pasa cuiva de parerea voastra sau a mea? CRED CA S-A DEMONSTRAT CA NU!!! Eu zic ca nu are nici un sens sa intrati in mici polemici mai mult sau mai putin personale, atata timp cat factorul de decizie ignora constant parerile tuturor, pro sau contra sa! Mai bine mergem pe balta, pescuim, ca asta ne-a adunat aici si ne vedem de treburi! M-am saturat de proiecte, m-am saturat de studii asupra sistemelor, m-am saturat de AJPS, m-am saturat de VT. Vrem doar sa pescuim, si daca intr-un cadru organizat nu se poate, oricum vom merge la pescuit in continuare, cu sau fara acordul cuiva! Probabil o sa va irite aceasta postare dar deja mi-e lehamite de asociatii care au sau nu au democratie, de institutii care dau cu parul mai rau ca inainte de '89, de oameni interesati - si deloc interesanti - care ii acuza pe altii de interese personale!
Andrei ,
Tu crezi ca Gerula a deschis degeaba acest topic , doar asa sa avem de ce sa intram in polemici ?
Dupa cate l-am cunoscut cred ca gresesti , cred ca are el un as in maneca cu care incearca sa castige o mana !

Da-ti o sansa si spuneti-va parerea nu va costa nimic !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 07 Feb 2006, 16:28

PERSONAL, as fi pro. nu vad de ce nu.
pe de alta parte, pot supune unui vot al PP la intalnirea de joi acest sistem hibrid. eu cred ca suntem destul de flexibili in gandire. ramane de vazut ce parere au cetatenii de bine care formeaza PP.

Marius Livadaru
Iasi
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 07 Feb 2006, 20:41

Bun, hai sa vedem la ce concluzie ajungeti voi.
Cu lacrimi Bastus!

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 08 Feb 2006, 14:03

dr.pike scrie:Oameni buni, o luam razna cu totii! ...
Doctoru' are dreptate.
Fiecare argument adus si de o parte si de alta a fost scris de 'nspe ori.
Discutia asta pro-1 sau pro-2 ar trebui inchisa.

PS1. Sorin,
1. "Mingea" aia era cu ricoseu. :wink:
Sorin scrie:Daca-mi spui si cum se cheama leagea aia a fizicii cu actiunea si intreactiunea ai de la mine 10 beri ( onest, fara tras cu ochiu pe gugal)
Se pare ca dau eu 10 beri. :lol:
(Din amintiri cred ca era ceva cu "actiunii si reactiunii" :roll: , manualul de fizica de a9a sau a10a de pe vremea noastra).

PS2.
Rezultatul la topicul la care faceam referire intr-un mesaj anterior (ca-l deschid pe un alt forum) este inconcludent, din 261 de vizite au fost doar 2 raspunsuri.
Din 2 raspunsuri nu se poate trage o concluzie indiferent care a fost optiunea aleasa.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 08 Feb 2006, 16:22

Totusi pune link-ul sa vedem si noi intrebarile si mai ales raspunsurile :|

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Feb 2006, 16:55

Teodor ,
E chiar principiul actiunii si reactiunii
Dai tu 10 beri dau si io 10 si desi per total e zero , vorba contabilului ....facem un rulaj..... :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Feb 2006, 19:25

Teodor scrie: Fiecare argument adus si de o parte si de alta a fost scris de 'nspe ori.
Daca s-ar fi luat decizia asta pe vremea cand se certau savantii daca Pamantul e plat sau rotund poate si acum traiam cu impresia ca planeta e ca o tipsie :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 08 Feb 2006, 20:22

Gerula scrie:
Teodor scrie: Fiecare argument adus si de o parte si de alta a fost scris de 'nspe ori.
Daca s-ar fi luat decizia asta pe vremea cand se certau savantii daca Pamantul e plat sau rotund poate si acum traiam cu impresia ca planeta e ca o tipsie :roll:.
Noroc cu Copernik ca ne-a luminat :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 08 Feb 2006, 20:38

Oricum abia acum ajungem sa-i intelegem "durerea" :lol: ....in momentele in care se simtea probabil "neintelesul_universal" si-si dorea sa nu fi descoperit ca pamantul este rotund ci plat....nu ca o tipsie ci ca o tigaie in care sa se prajeasca la focul molcom al Gheenei toate aceste"produse"de calitate superioara frumos aranjate in rafturi pe categorii..... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 08 Feb 2006, 20:41

Sincer cred ca nu vom ajunge la nici un rezultat,cele 2 opinii(open-zonale)sunt diametral opuse asa ca o solutie de compromis e greu de acceptat.Eu personal as fi de acord cu sitemul propus de Gerula,nu ma deranjeaza sa vina pescari din Bucuresti sau Cluj in Moldova,iar daca castiga aici,tot respectul ptr ei.M-ar bucura schimbul de impresii,sa ne apropiem mai mult avand in vedere ca spinningul e in stadiu de pionierat la noi in tara.As vrea sa se lase deoparte incrancenarea asta cu campionatul national,mi-ar placea niste concursuri mai "degajate",fara sa fie umbrite de orgolii si dorinta de faima.Eu as vrea sa ma buscur ca ma intalnesc cu prietenii mei din toata tara,nu sa fiu tratat ca un dusman(cel di tabara adversa)Cred ca vreau prea mult. :( Sitemul acesta de cocursuri il promaovam aici in Iasi,unde atmosfera e prieteneasca,iar castigatorul e felicitat sincer.Prin asta nu vreau sa strang membri,cum am fost acuzat,veniti si va convingeti,cei care au participat pot confirma.Dar cum la nivel national se poate organiza asa ceva,o sa ramanem la zonale din toate punctele de vedere.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Scrie răspuns