Sondaj de opinie nominal
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gerula este greu ca un presedinte de asociatie sa vina "acum" pe forum si sa ia o pozitie "oficiala" in conditiile in care ai vazut ce s-a intamplat la P4E....acu sincer dupa tot "circul" care a fost mai bine sa vedem parerea celor "fara notorietate"....Gerula scrie:Nostim e ca la nivel individual nu prea e nimeni contra, dar n-am vazut vreun presedinte de asociatie sa vina sa spuna ca ar fi de acord sa sustina oficial aceasta varianta.

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
O sa discutam varianta propusa la asociatie maine,pana atunci asteptam sa vedem pozitiile celorlalte asociatii implicate,care vad ca mentin tacerea.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
- Dan Cotelici
- junior
Nostim?Gerula scrie:Nostim e ca la nivel individual nu prea e nimeni contra, dar n-am vazut vreun presedinte de asociatie sa vina sa spuna ca ar fi de acord sa sustina oficial aceasta varianta.

Din cele aproximativ 70 de postari la acest topic vreo 22 iti apartin.

11 le putem incadra in categoria sustinere

E constatarea unuia fara notorietate!

Dan Cotelici
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
CS Pescar4Ever
Asociatia Pescari4Ever
Daca stai ca sa-i analizezi pe oameni nu mai ai timp ca sa-i iubesti....Dan Cotelici scrie:Nostim?Gerula scrie:Nostim e ca la nivel individual nu prea e nimeni contra, dar n-am vazut vreun presedinte de asociatie sa vina sa spuna ca ar fi de acord sa sustina oficial aceasta varianta.
![]()
Din cele aproximativ 70 de postari la acest topic vreo 22 iti apartin.![]()
11 le putem incadra in categoria sustinere, vreo 20 sunt neutre
, 5 nu au legatura cu subiectul
, 12 sunt contra..
![]()

--------------------------------------------------------------------------------
post postat aiurea pe alt topic.....
Eu zic ca am putea sa mai bagam un poll cu doua optiuni(open versus zonale varianta 1.1 si 1.2) fara sa specificam varianta "Teleianu" sau varianta"X"spre a nu influenta pe nimeni prin titlul dat variantelor de campionat.Nimeni nu ar trebui sa voteze pe criteriul "grup"ci prin empatie sa se puna in "pielea lui personala" ca sa voteze sincer......repet rezultatul votului ar fi unul pur orientativ
P.S.
si cand spun "prin empatie sa se puna in pielea lui personala" nu vorbesc prostii pentru ca am vazut o gramada de pescari care uita de ce "pot ei" si se dedica trup si suflet ideilor unui grup in sensul habodnic al cuvantului fara sa gandeasca.....
post postat aiurea pe alt topic.....

Eu zic ca am putea sa mai bagam un poll cu doua optiuni(open versus zonale varianta 1.1 si 1.2) fara sa specificam varianta "Teleianu" sau varianta"X"spre a nu influenta pe nimeni prin titlul dat variantelor de campionat.Nimeni nu ar trebui sa voteze pe criteriul "grup"ci prin empatie sa se puna in "pielea lui personala" ca sa voteze sincer......repet rezultatul votului ar fi unul pur orientativ
P.S.
si cand spun "prin empatie sa se puna in pielea lui personala" nu vorbesc prostii pentru ca am vazut o gramada de pescari care uita de ce "pot ei" si se dedica trup si suflet ideilor unui grup in sensul habodnic al cuvantului fara sa gandeasca.....
- Dan Cotelici
- junior
Doua la primarie, doua la prefectura...Dan Cotelici scrie: Nostim?![]()
Din cele aproximativ 70 de postari la acest topic vreo 22 iti apartin.![]()
11 le putem incadra in categoria sustinere, vreo 20 sunt neutre
, 5 nu au legatura cu subiectul
, 12 sunt contra..
![]()

Numaratoarea e simpla, citez in ordinea in care au postat pe topic:
1. Eu, pro

2. Muskloiu, pro
3. Dr.pike - inca nu s-a exprimat, a avut obiectii pana ce i-am explicat mai detaliat, pe urma n-a mai postat.
4.MihaiV - a postat pe linia lui "oricum nu mai are importanta", s-ar deduce ca e contra, dar nu s-a exprimat.
5. Dan Cotelici - asteptam sa ne spui clar daca esti pro sau contra

6. Catali Mateescu - offtopic despre intalnirea cu Teleianu

7. Leba - pro
8. Gyorg - pro
9. Paul - nu s-a exprimat clar pro sau contra
10. radu.i - pro
11. Sorin - ar rezulta ca-i contra, dar mai mult prin deductie
12. Teodor - practic spune ca nu mai are importanta.
Sper ca n-am omis pe nimeni. Eu vad un 5 clar pro, in timp ce contra n-am vazut nici un vot clar exprimat.
Cu lacrimi Bastus!