program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Anglers XXI
junior
junior

Mesaj de Anglers XXI » 06 Iun 2006, 17:42

Daca aveti un monitor bun si ochi ageri, se poate vedea conformatia fundului apei :) pe bune :shock:
In A, imediat dupa zona neutra, la dreapta se poate distinge pâlcul de nuci, în dreptul cărora a fost un loc foarte bun. Poate mai este :?
Sus, la "ţevi", în stânga, punctul alb e o construcţie de beton. Se prindea bine biban, chiar de pe mal. ÃŽn paralel cu ţevile, la vreo 5+10 m este un canal. Cine are motor sau muşchi ca să ajungă acolo poate face treabă. Totuşi cred că cel mai bine e să încercaţi după ştiucă, cu recomandarea să puneţi strună. Scad astfel şansele la şalău, dar cresc cele la ştiucă.
ÃŽn B, se distinge stâlpul de tensiune din apă. Pe linia stâlpilor iar e o zonă bună. La fel, la limita de sector.
ÃŽn rest, sonarul vă poate da un avantaj, pt găsirea pragurilor, dar eu cred că cine va paria pe ştiucă va câştiga concursul.

Sorin D.
AXXI

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Iun 2006, 19:20

Buna poza, ce sa mai. Tot umbla vorba ca a venit multa stiuca din Valea Dragoiesti la inundatii, dar altii zic ca mare parte a venit cu burta-n sus :twisted:.
Cu lacrimi Bastus!

malin
senior
senior

gostilele

Mesaj de malin » 07 Iun 2006, 12:36

Gerula, Gyorg si ceilalti necredinciosi: 90% dintre abonatii de la Gostilele nu au pescuit in sectorul B. Deci puteti considera cel putin 1/2 din Gostilele lac necunoscut pentru majoritatea concurentilor. Din cauze obiective, cum ar fi de exemplu o piscicultura nationala de ****, 16 ani ne-am amagit prin concursurile de spinning alergand dupa bibanii putin mai mari de o palma. Cei care adopta aceasta strategie sunt poate cei mai pragmatici concurenti, cei care au castigat experienta concurand la astfel de competitii. Pana la urma este un calcul simplu in functie de punctele puse in joc. Regula de 30 cm scoate practic din calcul bibanul din ecuatie si o face pentru a-i descuraja pe cei obisnuiti cu abacul si cu juvelnicul plin de bibanasi la limita. Asta nu exclude pescuitul de finete si nici pe cei familiarizati cu strategiile de concurs. 30 sau 25, iata aici poate fi o intrebare. Adevarul este insa pe undeva pe la mijloc.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 07 Iun 2006, 13:06

ne vedem la concurs malin?

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 07 Iun 2006, 13:10

daca vorbim de sectorul B, cel putin la o vedere din avion, pragurile si gropanele se succed intr-un ritm mai alert decat in sectorul A, ceea ce teoretic inseamna o densitate mai mare a locurilor potential productive.

malin
senior
senior

gostilele

Mesaj de malin » 08 Iun 2006, 10:52

Stefan, voi fi acolo ca organizator.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 08 Iun 2006, 10:58

asadar imi dai o BRRC?
Pot campa de vineri seara la Burcea in ograda?

malin
senior
senior

gostilele

Mesaj de malin » 08 Iun 2006, 11:07

Evident ca cei veniti de vineri seara vor putea campa fara probleme. Vom vorbi si cu stapanul baltii, sa fie totul OK. Este foarte probabil ca o parte dintre organizatori sa fie acolo deja de vineri. Eu cred ca voi monta cortul de vineri. Ne vedem pe balta.

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 08 Iun 2006, 11:35

OK, ne vedem acolo.

Gerula
veteran
veteran

Re: gostilele

Mesaj de Gerula » 09 Iun 2006, 09:43

malin scrie:Gerula, Gyorg si ceilalti necredinciosi: 90% dintre abonatii de la Gostilele nu au pescuit in sectorul B. Deci puteti considera cel putin 1/2 din Gostilele lac necunoscut pentru majoritatea concurentilor. Din cauze obiective, cum ar fi de exemplu o piscicultura nationala de ****, 16 ani ne-am amagit prin concursurile de spinning alergand dupa bibanii putin mai mari de o palma. Cei care adopta aceasta strategie sunt poate cei mai pragmatici concurenti, cei care au castigat experienta concurand la astfel de competitii. Pana la urma este un calcul simplu in functie de punctele puse in joc. Regula de 30 cm scoate practic din calcul bibanul din ecuatie si o face pentru a-i descuraja pe cei obisnuiti cu abacul si cu juvelnicul plin de bibanasi la limita. Asta nu exclude pescuitul de finete si nici pe cei familiarizati cu strategiile de concurs. 30 sau 25, iata aici poate fi o intrebare. Adevarul este insa pe undeva pe la mijloc.
Asta iar e un raspuns din seria "il chemi sau nu-l chemi, el vine sau nu vine" :lol:. Vorba lui Moromete, nu stiu pe ce te bazezi cand spui ca 90% dintre abonati n-au pescuit in sectorul B, si oricum, nu stiu ce relevanta ar avea, cata vreme in cei 10% s-ar putea foarte bine regasi cativa concurenti pe care-i stim cu totii.
Problema e insa alta: scotand de fapt bibanul din ecuatie, cum in sfarsit recunosti, avantajul celor care cunosc bine balta, au motoare electrice si un mic grup cu care sa poata "bloca" un loc bun devine decisiv. Nu stiu altii cum sunt, dar pentru mine ideea de concurs de pescuit nu implica urmariri pe balta, dotarea cu motoare de nspe lbs, si locuri blocate de barcile diverselor "bisericute".
Cu lacrimi Bastus!

Închis